איזה טפסים אני צריכה למלא כדי שהחתול שלי ייקבל קצבת אבטלה מביטוח לאומי ?

5 תגובות, 430 צפיות

[Image: 3db59013-9472-4218-b249-e34920d39628.jpg]
[SIZE=2]חתול הבית (שם מדעי: Felis silvestris catus) הוא יונק טורף מבוית, מהסוג חתול ממשפחת החתוליים. חתול הבית נפוץ בכל יבשות העולם מלבד באנטארקטיקה. משערים כי מוצאו מחתול הבר. החתול הוא טורף לילי הצד מכרסמים, ציפורים ודגים. נכון ל-2009, החתול הוא חיית המחמד הנפוצה ביותר בעולם, ומספר החתולים הביתיים נאמד בכ-600 מיליון. החתול חי בדרך כלל בבדידות, למעט אינטראקציה מזדמנת עם בני מינו.
[/SIZE]
ויקיפדיה.

תודו שהכותרת משכה את תשומת ליבכם.
אז חתולים, החיה שרובנו לוקחים כחיה מעצבנת ומרגיזה, ורובינו לוקחים אותה מינימום יצור אלוהי. לפחות כל אדם שני אוהב חתולים, ובמקרה שלי, מטורף עליהם. אני אישית לא מסוגלת לדמיין את החיים שלי ללא היצור בעל הארבע כפות שמיילל. אני מגדלת חתול כבר 12 שנה, והוא החבר הכי טוב שלי.
אנשים נוטים לחשוב שבניגוד לכלבים, חתולים לא מראים אהבה ושהם אגואיסטים ואנוכיים. זה נכון שחתול הוא הרבה פחות חברותי מכלב, אבל כל מי שטוען זאת כניראה מעולם לא גידל חתול.
גם חתולים יודעים להביע אהבה, רק בצורה שונה מכלבים. נכון, הם לא קופצים עלייך כשאתה חוזר הביתה, אבל הם תמיד יבואו אלייך מגרגרים כדי לקבל ליטוף, יישנו לידך ויעקבו אחרייך לכל מקום בלי שתשים לב. החתול שלי שם לב מתי כשאני מצוברחת או עצבנית, הוא בא אליי מגרגר ומתחכך בי, אני מלטפת אותו ואני באמת מרגישה טוב יותר. לפעמים כשאני חוזרת הביתה הוא בא אליי עם הזנב למעלה, כשחתולים עם הזנב מורם למעלה זה אומר שהם שמחים, מתחכך ומגרגרר, אבל לרוב הוא ישן באיזו פינה במרפסת שמש ולא שם לב לזה שבאתי. כשאני חולה, הוא לא זז מהמיטה שלי. כשאני עצובה, הוא מנחם אותי. ומה שטוב בזה, שהוא נותן לי ספייס. אני בן אדם שצריך הרבה ספייס, אני לא סובלת שנדבקים אליי יותר מידי, וחתול, יודע מתי אני רוצה חברה ומתי אני רוצה ספייס ושקט, הוא בעצמו עם אותו האופי, לפעמים בא לו שתפנק אותו בליטופים ולפעמים בא לו שתעזוב אותו בשקט.
בקיצור, חתולים הם חיות שצריכות ספייס, ושנותנות ספייס, הם לא ידבקו אלייך כמו כלבים, אבל הם כלל לא מתעלמים מקיומך. החתול שלי עוקב אחריי לכל מקום. אני בסלון, הוא ישן בספה ליד. אני בחדר, הוא ישן לי על המיטה. אני במקלחת ... כן, הוא יושב על השיש. [סוטה]
חתולים הם חיות ממש קלות לגידול, וטובות לאנשים שאין להם זמן ועצבים לטיפול בחיה, אבל עדיין רוצים שתהיה להם חברה חייתית. רק צריך לוודא כל יום שהמים שלו טריים [שיש לו בכלל מים], שהחול נקי, ושיש לו אוכל. מלבד זה, אתה יכול לנסוע לחופשה לכמה ימים והחתול לא ירגיש בחסרונך כמעט, לעומת כלב שיתחרפן ויכנס לדיכאון. אם יש לכם חתול ואתם מתכננים חופשה של 3 ימים באילת, פשוט תשאירו לו מספיק אוכל ומים, חול נקי ותנו מפתח לקרוב משפחה או שכן שאתם סומכים עליו שיבדוק כל יום שהכל בסדר. נסענו כבר כמה פעמים לנופשים והחתול נשאר בבית. אם זה עלה על שלושה ימים, כפי שציינתי, נתנו מפתח לסבתא והיא באה כל יום לבדוק שהכל בסדר ולא חסר לו כלום.

בנוסף, חתולים הם חיות שרוטות והזוייות, עם רגעי שגעון פתאום באמצע היום, שעושות כל מיני פאדיחות ודברים שגורמים לך להשפך מצחוק. עם חתולים, לא משעמם לרגע. תמיד הם ימצאו שיטות מוזרות לאכול או לעשות דברים, ההיגיון שלהם פועל בצורה אחרת לגמריי

[Image: c.jpg]
בקיצור, חתול זו חיית מחמד מתאימה לאנשים שאוהבים ספייס, אך מידי פעם זקוקים לקצת חברה, לאנשים שאין להם עצבים או זמן לטפל באופן משמעותי בחיית מחמד ושזקוקים לאור בבית. אני מרגישה הרבה יותר מאושרת ורגועה עם חתול בבית.
חתול לא יתאים לכל אחד, ואם אתם עדיין חובבי כלבים מושבעים, זאת זכותכם (:
אני הצגתי את הצד של החתולים, להראות לכם שאלו סתם דעות קדומות, שגם חתולים יודעים להראות אהבה ושגם הם חיית מחמד נהדרת. 600 מיליון חתולי בית לא משקרים.

דיון 3:
* יש לכם חיית מחמד כלשהיא ?
* יש לכם חתול ?
* מה אתם חושבים על חתולים ?
* יש לכם חיית מחמד כלשהיא ?כן, כלב
* יש לכם חתול ? \
* מה אתם חושבים על חתולים ? כמו שכתבת, אני חובבת כלבים מושבעת :]

אין לי בעיה עם חתולים אבל פחות אוהבת.

בכל אופן, כל הכבוד על האשכול רואים שהשקעת!!!
* יש לכם חיית מחמד כלשהיא ? כן, כלבה.
* יש לכם חתול ? לא.
* מה אתם חושבים על חתולים ? שהם חמודים אבל אני יותר מתחבר לכלבים.

כל הכבוד על האשכול המושקע! Smile
[Image: giphy.gif]
* יש לכם חיית מחמד כלשהיא ? כן, כלב מסוג קוקר ספאנייל אמריקאי.
* יש לכם חתול ? הייתי רוצה, אבל אין Sad
* מה אתם חושבים על חתולים ? אדישים לעיתים אבל נחמדים ממש ♥

אשכול מצויין קרולין! מושקע מאד.
[Image: giphy.gif]
בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.
* יש לכם חיית מחמד כלשהיא ? לא
* יש לכם חתול ? ^
* מה אתם חושבים על חתולים ? קשה לי להגיד לא אוהב, אבל לא מסמפט. לא מזמן חתול נצמד לי לרגל וזה היה מאוד מוזר.
[Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho4_250.gif] [Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho3_250.gif]
תובל | 17 | משגיח | פאנדומיסט | סנילי | מוזר | שביעיסט
* יש לכם חיית מחמד כלשהיא ? כרגע כן
* יש לכם חתול ? הייתה לי חתולה במשך 14 שנה שגדלתי איתה ולצערי היא חלתה ונפטרה לא מזמן :\
* מה אתם חושבים על חתולים ? אחד הדברים
[Image: 919f0ec467518be13935b8a1a2fc505e.png]
"אדם רטוב אינו מפחד מהגשם"
לא ערס, נודר.