איך ממשיכים הלאה? (17)

5 תגובות, 415 צפיות

ציטוט:היי,
אחרי קשר של שנתיים פתאום חבר שלי נפרד ממני כי אמר שהקשר לא התאים לו.
זה פגע בי מאוד, ניסיתי לדבר איתו אבל הוא ניתק קשר ואני כל-כך אוהבת אותו אני מנסה להתגבר עליו בכל דרך אבל הוא לא יוצא לי מהראש ומהלב באמת שאני לא יודעת איך ממשיכים מכאן. אני רוצה לכתוב לו הודעה אבל לא רוצה להישמע פתטית כי אני לא מצליחה להמשיך הלאה אשמח אם תעזרו לי
מה לעשות ואם אפשר טיפים שיעזרו לי איך לשכוח אותו כי אני אובדת עצות :'(..

אשכול זה נכתב ממין נקבה, יש להתייחס לאשכול זה כמו כל אשכול אחר בפורום.
[SIZE=2]המשתמש האנונימי של פורום מלב אל לב
[/SIZE][Image: heart.png]
(פרטים ניתן לראות כאן)

בעזרת המשתמש האנונימי תוכלו לפרסם אשכולות פריקה \ עזרה מבלי לחשוף את זהותכם,
מבטיחים שנשמור על פרטיותכם!
היי מדהימה,
אני יודעת מה את מרגישה. אהבה כזו שנגמרת כל כך מהר זה דבר קשה.
ראשית, אני יותר ממציעה לך להתחיל לצאת החוצה יותר ולבלות יותר עם הקרובים שלך. ללכת למסיבות, ללכת למסעדה, ללכת לסרט. זה תמיד משפר את מצב הרוח. כשאת לבד, אני מציעה לך להתחיל ללמוד תחביב חדש. תלמדי לנגן, תלמדי לצייר, תלמדי אפילו פוטושופ כמו שאני עשיתי. קשה להתגבר על כזה מצב, אבל בסופו של דבר הזמן עושה את שלו, ואני יכולה להבטיח לך את זה. אני מאחלת לך המון בהצלחה, את נשמעת מקסימה. להמשיך הלאה את תצליחי! רק תקחי את הזמן. ואל תמהרי לגבר אחר, כי זה לא יעזור.

אוהבת. 3>
מכירה את ההרגשה שלך.
הזמן מרפה את הכל וזה כואב עכשיו אבל זה יעבור,
תהיי פעילה.. ספורט, צאי עם חברים וחברות, תעשי משהו שאת נהנית ממנו.
Kisses
A-

[Image: giphy.gif]

כל מה שאמרו פה לא יעזור לך בשיט. תכירי מישהו אחר , זה הדבר היחידי שיעזור.
[Image: 919f0ec467518be13935b8a1a2fc505e.png]
"אדם רטוב אינו מפחד מהגשם"
לא ערס, נודר.
לאערסנודרר כתב:כל מה שאמרו פה לא יעזור לך בשיט. תכירי מישהו אחר , זה הדבר היחידי שיעזור.
זה לא רלוונטי אפילו 70% וזה רק מזה שהיא יכולה בכלל לא למצוא מישהו אחר, זה כמובן אחד התשובות אבל לא העיקרית והיחידה.

הציעו לך ספורט שיכול לעזור בהחלט ואקטיביות בכללי שחייבת להיות.
מה שבטוח, את חייבת לא ליפול לדיפרציה (דיכאון) כי זה הדבר הכי חרא והכי לא נעים שיש וכשנכנסים לשם אפשר לצאת משם כבר רק עם פרופסיאונלים כמו פסיכולוג ופסיכיאטר אשר יתן לך כדורי הרגעה.
אהבה עוברת עם הזמן וזה מניסיוני, ועוד אם עושים כואב אז שוכחים עוד יותר מהר.
אם את באמת מרגישה "חנוק" אז ההצעה שלי ללכת לפסיכיאטר שיתן כדורי הרגעה ותוך שבועיים את נרגעת.
זו פשוט עזרה חוץ מלהיות אקטיבית כמובן ולצאת יותר עם חברים.
את יכולה אפילו סתם לצפות בתכניות קומיות וסתם קומדיות אבל אסור חד משמעית לתת לעצמך לרדת למטה, זה הכי מסוכן ובלי עזרה מבחוץ לא תוכלי לצאת מזה.
[Image: 2885455.gif]
Alois כתב:עלק הדבר היחידי שיעזור, זה אולי אחד מהדברים שכן יעזור אבל זה לא בטוח אפילו ב70% ורק מזה שתמצא מישהו אחר.

הציעו לך ספורט שיכול לעזור בהחלט ואקטיביות בכללי שחייבת להיות.
מה שבטוח, את חייבת לא ליפול לדיפרציה (דיכאון) כי זה הדבר הכי חרא והכי לא נעים שיש וכשנכנסים לשם אפשר לצאת משם כבר רק עם פרופסיאונלים כמו פסיכולוג ופסיכיאטר אשר יתן לך כדורי הרגעה.
אהבה עוברת עם הזמן וזה מניסיוני, ועוד אם עושים כואב אז שוכחים עוד יותר מהר.
אם את באמת מרגישה "חנוק" אז ההצעה שלי ללכת לפסיכיאטר שיתן כדורי הרגעה ותוך שבועיים את נרגעת.
זו פשוט עזרה חוץ מלהיות אקטיבית כמובן ולצאת יותר עם חברים.
את יכולה אפילו סתם לצפות בתכניות קומיות וסתם קומדיות אבל אסור חד משמעית לתת לעצמך לרדת למטה, זה הכי מסוכן ובלי עזרה מבחוץ לא תוכלי לצאת מזה.
מה אתה מצטט אותי אתה חושב שאתה צודק פה? מייעץ לה לקחת כדורים אתה דפוק בראש תגיד לי? שלא תיגע בדברים האלה
[Image: 919f0ec467518be13935b8a1a2fc505e.png]
"אדם רטוב אינו מפחד מהגשם"
לא ערס, נודר.