אשכול שאלות ותשובות הכוכב שלנו

162 תגובות, 12615 צפיות
דיון נעול 

אני לא יכול כבר כמה ימים להיכנס למשחק בגלל שרשום שהאי פי שלי לא בישראל ואני כן חחח
על פי מה שאני רואה פה בפורומים אין לך אייפי מידראל אלא מארצות הברית אתה משתמש בדפדפן שככל הנראה הוא משנה גם את האייפי
[Image: FuUFDCe51pDKo.webp]
אה אוקי תודה איזה בסה מקודם עבד ועכישו לא טוב שאני יחזור מהבסיס היה לי זמן
הבעיה שהייתה לי חזרה ! שלא יכולתי להיכנס לאף חדר (ובטעות פרסמתי את זה באשכול כי לא ידעתי שצריך לשאול בשאלות תשובות) אז זה קורה שוב והפעם אני לא יכול להיכנס לאף חדר, אחד המשגיחים אמר לי למחוק את ההיסטוריה והדבר השני הזה שכחתי איך קוראים לזה ומחקתי ומאז כל חדר שאני נכנס אליו זה טוען שעה ולא נכנס לחדר כל מה שאני רואה זה מסך שחור וטעינה של החדר במשך מלא מלא זמן...ניסיתי לעבור דפדפן אבל הבעיה עדיין קיימת... האם זה בעיה באינטרנט או בעיר עצמה? כי עוד מישהי מהעיר דווחה על בעיה דומה לשלי אז יש מצב שזה בעיה בעיר...אשמח אם תענה בהקדם (רן) ותודה מראש.
תסגרי תמחשב ותדליקי גם לי זה היה קורה אבל שאני כיביתי זה עבד לי וזה לא בעיה לא באינטרנט ולא במשחק הבעיה היא שיש לפעמים לאג
תנסי למחוק עוגיות
1.מתי התשובות למתקבלי המשגיחים
2. האם מפקח יכול למחוק הודעות שאינם מתאימים לפורום (זה לא נעים לראות קללות ואם כן אשמח לזה Smile
3. גם אם לא היתקבלתי למשגיחים אפשר למשל יום למחרת לנסות להיצקבל למשהו אחר?
תודה לעוניםSmile
oldCityGuy כתב:הבעיה שהייתה לי חזרה ! שלא יכולתי להיכנס לאף חדר (ובטעות פרסמתי את זה באשכול כי לא ידעתי שצריך לשאול בשאלות תשובות) אז זה קורה שוב והפעם אני לא יכול להיכנס לאף חדר, אחד המשגיחים אמר לי למחוק את ההיסטוריה והדבר השני הזה שכחתי איך קוראים לזה ומחקתי ומאז כל חדר שאני נכנס אליו זה טוען שעה ולא נכנס לחדר כל מה שאני רואה זה מסך שחור וטעינה של החדר במשך מלא מלא זמן...ניסיתי לעבור דפדפן אבל הבעיה עדיין קיימת... האם זה בעיה באינטרנט או בעיר עצמה? כי עוד מישהי מהעיר דווחה על בעיה דומה לשלי אז יש מצב שזה בעיה בעיר...אשמח אם תענה בהקדם (רן) ותודה מראש.
שלום, בגלל שמחקת את העוגיות וקבצי זיכרון שמורים בדפדפן אז הטעינה של החדרים תקח הרבה יותר זמן מהרגיל (באג). אם אתה רוצה להיכנס לחדר שהוא בעל הטעינה הכי צרה זה באזור הקוטב, לצערי המחשב שלי לפני כמה ימים נהרס ונשלח לתיקון עד אז אני לא יכול להתקדם בפיתוח של הכוכב ולתקן את הבאגים, בנוסף לפעמים הדמות נתקעת בכוכב ואי אפשר להיכנס לכוכב עד שהדמות משתחררת (אם אחד מהמשגיחים מחובר אתה יכול לבקש מהם לנתק לך את הדמות מהחדר).
מקווה שעזרתי, רן.

MrRichRach כתב:1.מתי התשובות למתקבלי המשגיחים
2. האם מפקח יכול למחוק הודעות שאינם מתאימים לפורום (זה לא נעים לראות קללות ואם כן אשמח לזה
תודה לעונים
1.תשובות למשגיחים ככל הנראה ב21 לחודש
2. מנהלי תחום יכולים למחוק הודעות שעוברות על החוקיל אבל זה תלוי בשיקול דעתם בלבד.
3. אם לא נבחרת במכרז ההשגחה יש עוד מלא תפקידים בטיפוסט שאפשר להתקבל אליהם וכמובן שבמכרז הבא להשגחה אפשר להתמודד שוב.
MrRichRach כתב:1.מתי התשובות למתקבלי המשגיחים
2. האם מפקח יכול למחוק הודעות שאינם מתאימים לפורום (זה לא נעים לראות קללות ואם כן אשמח לזה Smile
תודה לעוניםSmile
1.תשובות למשגיחים ככל הנראה ב21 לחודש
2. מנהלי תחום יכולים למחוק הודעות שעוברות על החוקיל אבל זה תלוי בשיקול דעתם בלבד.
3. אם לא נבחרת במכרז ההשגחה יש עוד מלא תפקידים בטיפוסט שאפשר להתקבל אליהם וכמובן שבמכרז הבא להשגחה אפשר להתמודד שוב.
יש לי שאלה:

לפי מה שהבנתי מאירועי אמש...

לא ניכנס אליהם עכשיו זה גם לא רלוונטי...

אם הילדי אקולוקו האלה שנמצאים פה מחוברים,

יהיה אסור לי לדבר על דם,מעיים ואיברים כדי שהם לא יפחדו?