תמחק קוקיז
אשכול שאלות ותשובות הכוכב שלנו
162 תגובות, 12674 צפיות
HolyCrap כתב:שלום, יום שלם שאני מנסה להתחבר, ורשום לי: "בעיה בקישור לשרת".ואצלם כולם זה מתחבר.פתרונות? תעקוב אחרי הפעולות באשכול הזה ותראה אם זה עובד לך https://www.tipost.co.il/showthread.php?t=1529 Ransaymour כתב:העיר לא עובדת מהבוקר, מתי מחזירים אותה? אני שואל רק כי אני מתגעגע אשמח לתשובה בהקדם על החתום: טל 3: oldCityGuy כתב:העיר לא עובדת מהבוקר, מתי מחזירים אותה? אני שואל רק כי אני מתגעגעהעיר העובדת כולם להיכנס !!! liel31314 כתב:העיר העובדת כולם להיכנס !!!הכוכב חזר חלקית - אי אפשר לראות את המשתמשים שנמצאים בחדר. אנחנו מסדרים את זה
רז מתי הכוכב יחזור... אנשים מחכים ימים כבר
היי, אני מנסה להירשם לאתר כבר מלא זמן ורשמתי אולי כבר איזה 10 משתמשים, אני לא בדיוק מצליח להיכנס לעיר.. בכל מקום שאני נכנס אליו כתוב שאני מחובר אלא אם כן זאת הכניסה לעיר או הצור דמות.. זה די מוזר ומעצבן. אני מנסה להתחבר כשאני שם וזה כותב שהסיסמא או השם לא נכונים, אבל אני יודע בבירור שהם כן נכונים, כי המחשב שאל אותי אם אני רוצה לשמור אותם אחרי שהתחברתי בפעם הראשונה לכאן. בכל מקרה, ניסיתי גם לכתוב את הסיסמא בעצמי והכל נשאר אותו דבר. יש לזה פיתרון? או שפשוט לנסות ביום אחר?
Adir1 כתב:היי, אני מנסה להירשם לאתר כבר מלא זמן ורשמתי אולי כבר איזה 10 משתמשים, אני לא בדיוק מצליח להיכנס לעיר.. בכל מקום שאני נכנס אליו כתוב שאני מחובר אלא אם כן זאת הכניסה לעיר או הצור דמות.. זה די מוזר ומעצבן. אני מנסה להתחבר כשאני שם וזה כותב שהסיסמא או השם לא נכונים, אבל אני יודע בבירור שהם כן נכונים, כי המחשב שאל אותי אם אני רוצה לשמור אותם אחרי שהתחברתי בפעם הראשונה לכאן. בכל מקרה, ניסיתי גם לכתוב את הסיסמא בעצמי והכל נשאר אותו דבר. יש לזה פיתרון? או שפשוט לנסות ביום אחר?היי אדיר, אישרת את המשתמש שלך במייל?
אוי הבנתי, אני פשוט לא נרשמתי לפלאנט אורנוס עצמו! חשבתי שזאת רק הרשמה אחת. ודרך אגב איך ענית כל כך מהר? זה מפחיד
Adir1 כתב:אוי הבנתי, אני פשוט לא נרשמתי לפלאנט אורנוס עצמו! חשבתי שזאת רק הרשמה אחת. ודרך אגב איך ענית כל כך מהר? זה מפחידחח פשוט שמתי לב וההרשמה לפלאנט ולטיפוסט היא נפרדת. |