אשכול שאלות ותשובות הכוכב שלנו

162 תגובות, 12166 צפיות
דיון נעול 

MayPlays כתב:יש לי מספר שאלות:
1. האם יהיה בקרוב מכרז השגחה? אם כן, מתי?
2. האם יהיו שינויים נוספים בעיר בזמן הקרוב? כמו הוספת חדרים, בגדים, שיערות וכדומה.
3. יש תאריך ידוע או משוער לגבי החזרה של העיר?

1.מרכז השגחה כנראה יהיה כמה שבועות אחרי הפתיחה של העיר מכיוון שירדה משגיחה.
2.כן בקרוב יהיו עוד דברים חדשים לדמות,וכמובן שאנחנו נוסיף חדרים חדשים כשיגיע הזמן.
3.כרגע אין צפי מדויק אבל זה אמור להיות בקרוב מאוד.

אם יש לך עוד שאלות וכמובן לשאר הגולשים אני פה.
mayplays כתב:יש לי מספר שאלות:
1. האם יהיה בקרוב מכרז השגחה? אם כן, מתי?
2. האם יהיו שינויים נוספים בעיר בזמן הקרוב? כמו הוספת חדרים, בגדים, שיערות וכדומה.
3. יש תאריך ידוע או משוער לגבי החזרה של העיר?

Btw: אחלה סימית עיצבת
Ransaymour כתב:1.מרכז השגחה כנראה יהיה כמה שבועות אחרי הפתיחה של העיר מכיוון שירדה משגיחה.
2.כן בקרוב יהיו עוד דברים חדשים לדמות,וכמובן שאנחנו נוסיף חדרים חדשים כשיגיע הזמן.
3.כרגע אין צפי מדויק אבל זה אמור להיות בקרוב מאוד.

אם יש לך עוד שאלות וכמובן לשאר הגולשים אני פה.

יאאאאאא יהיו שערות חדשים ובגדים נוספים??
כן יהיו עוד מלא דברים חדשים בקרוב.
ישששש חברים נפתחה העיר!!
העיר נםתחה אבל אנחנו עדיין עובדים על דברים מסויימים כנראה והיא תסגר עוד כמה פעמים עד לחיבור של העיר לפורומים
תגיד רן , או כל אחר שמבין , כשאני מסיים להחליף לבוש לשחקן, הוא תמיד עושה "בעיה בקישור לשרת" זה צריך להיות ככה תמיד אחרי החלפת לבוש ? או לפעמים שאני יוצא מהכוכב ורוצה להיכנס שוב זה אותה בעיה יש רק פתרון אחד לסגור את חלון האינטרנט ולהיכנס שוב אבל זה מעצבן כל שניה חח... יש מה לעשות? תודה...
זה כנראה קורה או כי בגלל שאולי המהירות של האינטרנט שלך היא נמוכה אז הפקודה שמוציאה את הדמות מהחדר לא נשלחה לשרת והיא נתקעת בכוכב עד שאו סוגרים את כל הדפדפן או שהשרת מנתק אחרי כמה דקות של חוסר פעילות את הדמות .. אני ככל הנראה אעשה משהו בנוגע לזה ..

המשך ערב נפלא Smile
למה זה נדפק כל הזמן , עכשיו עשיתי רענן ואז איזה חצי שעה לא הצלחתי להכנס
Cool
רן , למה כשיש הרבה גולשים בזמן האחרון בשעות הצהריים \ ערב ורובם מקללים \ מציפים אין השגחה? תודה.