איזה חתימה ישנה יש עליי חחחחחחח
הראל ~ מפקח המשגיחים.
איזה חתימה ישנה יש עליי חחחחחחח
הראל ~ מפקח המשגיחים.
החתימה שלה גדולה מדי^זאת שמעליך
♥
Shiran כתב:החתימה שלה גדולה מדי^זאת שמעליך קוראים לו פיטר ושנייה אני יגיד לו הראל ~ מפקח המשגיחים.
אני מתכוון לעבוד על מØת חדש, יש למישהו איזה כיוון שהוא היה רוצה שעליו המØת יהיה?(זומבים, מדע בדיוני, אנימה מסוימת וכו×)
אני פתוח לרעיונות s:
יא קיווי, אתה יכול לפתוח משחק תפקידים על החיים הריאליים? המציאותיים?
דרמה, קומדיה - ז'אנרים כאלה, ולאו דווקא משחק תפקידים בדיוני שצובר תאוצה ברחבי הפורומים בארץ ובעולם harel כתב:חחח אבל בסדר שיטה מדהימה כמו שעשית לי? Xdd תובל | 17 | משגיח | פאנדומיסט | סנילי | מוזר | שביעיסט
למה עשו תסמלונים מטושטשים. זה מחרפן.וגם מחרפן שזה עגול
♥
kiwi כתב:אני מתכוון לעבוד על מØת חדש, יש למישהו איזה כיוון שהוא היה רוצה שעליו המØת יהיה?(זומבים, מדע בדיוני, אנימה מסוימת וכו×) כן!!!!! תפתח! מלא זמן לא שיחקתי! אבל צריך שיהיו לפחות 4 שחקנים זומבים - לא, מדע בדיוני - תלוי. לא אוהב מופרך מדי. אנימה - די צפוי שאגיד aot כי זאת היחידה שסיימתי xd believe כתב:יא קיווי, אתה יכול לפתוח משחק תפקידים על החיים הריאליים? המציאותיים? אממממ אבל זה לא מעניין אחרי כמה זמן *_* אבל מתח יכול להיות נחמד תובל | 17 | משגיח | פאנדומיסט | סנילי | מוזר | שביעיסט
Believe כתב:יא קיווי, אתה יכול לפתוח משחק תפקידים על החיים הריאליים? המציאותיים? כן, קצת יותר מסובך ממשחק רגיל אבל אפשרי. אם את/ה מכיר/ה עוד שרוצים אני אעבוד על אחד ואפתח בכיף.
אם אני זוכר נכון אז @dror1212 גם אמר שרצה לפתוח מ"ת! אז יש לנו 4 אנשים לפחות בפורום מ"ת. נקווה שירשמו עוד
תובל | 17 | משגיח | פאנדומיסט | סנילי | מוזר | שביעיסט
|