האם כפפות מונע יבלות?

11 תגובות, 756 צפיות

אשמח לדעת כי אני שוקל לקנות
[Image: oie_hEGHgDVzhFpN.gif]
Eat - Lift - Sleep - Repeat
כפפות בהחלט יכולות למנוע שפשופים רציניים..
מצאתי לך משהו מכתבה:
בכפפות משתמשים רק מרימי משקולות במקרה של פציעות עור בכף היד שכפפות יאפשרו להתאמן סביבן. בשום מקרה אני לא רוצה לראות כפפות על הידיים של מישהו, גם לא אם הוא מנתח פנים, או נגן אורגן בכנסייה. גם לא עורך דין. כפפות מהוות שיכבה לא יציבה נוספת בין המוט ליד, מחליש את האחיזה, מונע היווצרות יבלות הכרחיות, ולמעשה הופך את האחיזה לקשה יותר לביצוע בעקבות העלייה בקוטר המוט שאתה מחזיק. מוטות עבים קיימים לצורך זה של עבודה על האחיזה, כפפות לא. כפפות הן מרגיזות. אנשים חסרי ניסיון, לא רציניים, חושבים שהם אמורים ללבוש אותן בגלל שהם רואים אותן בעיתוני הכושר. סינדי קרופורד לובשת אותן. ריצ'רד סימונס לובש אותן, אני מצטער, אני לא יכול לדבר על זה יותר (ציטוט ממאמר באתר קילוגרם)
חיים הזקן כתב:כפפות בהחלט יכולות למנוע שפשופים רציניים..
מצאתי לך משהו מכתבה:
בכפפות משתמשים רק מרימי משקולות במקרה של פציעות עור בכף היד שכפפות יאפשרו להתאמן סביבן. בשום מקרה אני לא רוצה לראות כפפות על הידיים של מישהו, גם לא אם הוא מנתח פנים, או נגן אורגן בכנסייה. גם לא עורך דין. כפפות מהוות שיכבה לא יציבה נוספת בין המוט ליד, מחליש את האחיזה, מונע היווצרות יבלות הכרחיות, ולמעשה הופך את האחיזה לקשה יותר לביצוע בעקבות העלייה בקוטר המוט שאתה מחזיק. מוטות עבים קיימים לצורך זה של עבודה על האחיזה, כפפות לא. כפפות הן מרגיזות. אנשים חסרי ניסיון, לא רציניים, חושבים שהם אמורים ללבוש אותן בגלל שהם רואים אותן בעיתוני הכושר. סינדי קרופורד לובשת אותן. ריצ'רד סימונס לובש אותן, אני מצטער, אני לא יכול לדבר על זה יותר (ציטוט ממאמר באתר קילוגרם)
הם בעצם אומרים שזה לא טוב ועדיף שלא
-תומר- כתב:הם בעצם אומרים שזה לא טוב ועדיף שלא
פחות או יותר..
אם אתה רואה שהידיים שלך עדינות / רגישות ולא הכי יכולות להתמודד עם האימונים כדאי..
חיים הזקן כתב:פחות או יותר..
אם אתה רואה שהידיים שלך עדינות / רגישות ולא הכי יכולות להתמודד עם האימונים כדאי..

הידיים שלי יכולות להתמודד באימונים כוח עם סקאווט/בנץ'/פרס וכל אלה - אני רוצה את זה למתח, כי כשאני עושה מתח אחרי 7 חזרות הידיים שלי כבר מלאות ביבלות ואני לא מסוגל להמשיך ככה
-תומר- כתב:הידיים שלי יכולות להתמודד באימונים כוח עם סקאווט/בנץ'/פרס וכל אלה - אני רוצה את זה למתח, כי כשאני עושה מתח אחרי 7 חזרות הידיים שלי כבר מלאות ביבלות ואני לא מסוגל להמשיך ככה
עד כדי כך?, תשמע.. למתח כפפות זה לא רעיון כזה גרוע, זה לא הכי משפיע על האימון.. אולי האחיזה פשוט תהיה פחות טובה זה הכל.
לדעתי כן, חפש כפפות מקצועיות לתרגילים כגון Sadמתח,שכיבות בטן\שמיכה,יד אחורית.) וכו' ממליץ בחום וזה עוזר.
PlanetBoy כתב:לדעתי כן, חפש כפפות מקצועיות לתרגילים כגון Sadמתח,שכיבות בטן\שמיכה,יד אחורית.) וכו' ממליץ בחום וזה עוזר.

מנסיון?
-תומר- כתב:מנסיון?

בתור אחד שמתאמן איתן זה ממש עוזר לי ואני מרגיש שינוי אך איך שעולה על דעתך Smile
עדיף שלא.
[Image: giphy.gif]
בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.