חושבים שזה הכרחי ההפסקות בסרט? דיון

9 תגובות, 782 צפיות

שלום Smile לדעתי , ההפסקות בסרט זה דווקא טוב למי שצריך להתפנות או לקנות משהו ככה בנתיים וזה גם משחרר אותך קצת מכל המתח בסרט קצת לנשום אוויר ולחזור לראות את הסרט בכיף Smile מה דעתכם? דיון פורה Smile
לפי דעתי זה סתם מציק... הורס את האווירה, הורס את חווית הצפייה ובחייאת אי אפשר להתאפק 3 שעות? למה שלא יעשו לפני הסרט כמו אנשים אחראיים... כשאני רואה איזה סרט אינטנס של לאדע נגיד ההוביט וקרה בדיוק משהו מטורף ואני מת לראות מה יקרה בגלל זה ואז פתאום יש הפסקה של 5-10 דקות משום מקום זה סתם נאחס :/
אני חושב שכן, כי זה נותן זמן לקנות אוכל להתפנות וכו'.
נורא תלוי סרט. לפעמים עושים את זה דווקא בקטע המותח (בתי קולנוע הם כמו פרסומות בפריים טיים. Evil)
אם הסרט פחות מותח, זה לא רע כי הפסקה זה נחמד ונותן לך כן זמן לצאת לשנייה מהסרט ולהגיב טיפה על מה שראית עד עכשיו.
[Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho4_250.gif] [Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho3_250.gif]
תובל | 17 | משגיח | פאנדומיסט | סנילי | מוזר | שביעיסט
הורס הכל
תמיד אני מתעצבן כשיש הפסקה
נגיד בקומדיה או ילדים זה יכול להיות אחלה כי בז'אנר הילדים בדכ צופים ילדים אז להם יותר קשה להתאפק או בקומדיה באים במצב רוח נינוח כזה סתם לצחוקים אבל שאתה רואה דרמה או אקשן או משהו אז זה סתם נמציק כי אתה רוצה לראות מה קורה
תלוי באיזה חלק יוצאת ההפסקה אם זה בחלק מותח אז זה באמת מעצבן והורס את החוויה אבל אם זה באיזה קטע שולי אז זה בסדר כי יש סרטים שהם ארוכים ויש אנשים שזקוקים להפסקה קצרה.
אני בעד הפסקות כי מלא פעמים יש לי לשירותים/רוצה לקנות משהו לשתות ומפחד לפספס סצנה מעניינת חחח
[Image: giphy.gif]
[SIZE=4][B]3> [/SIZE][/B]Robyn Rihanna Fenty[SIZE=4][B] 3>

[/B]בברכה, אושר.
לכל שאלה/בעיה/חפירה אתם מוזמנים לשלוח ה"פ.
[/SIZE]
בעד הפסקות זה נותן לך זמן לא להיות יותר מידי זמן בכיסא ולצאת לפעמים מהסרט