הצטרף בתאריך: Jul 2016
תגובות: 172
בתכלס אני בעד שווין זכויות בין נשים לגברים...אבל בתכלס העניין של "גברים מסתפרים כדי להראות מסודר בצבא" לא חל על בנות שלהם מרשים לעשות קוקו או צמה שבתכלס בנות עם שיער עד סוף הגב מסתובבות בצבא עם קוקו אסוף וזה לדעתי מיותר...בתכלס אני יודע שבנים מסתפרים כי הם הולכים להילחם בגבולות וכל זה אבל אם בנות כל כך רוצות שווין שיעברו גם משהו שבנים עוברים בצבא כולל תספורת...זה גם נראה יותר יפה בתכלס..חיילות למשל בארה"ב עוברות תספורת בדיוק כמו בנים כדי שהם יהיו שוות להם..שמה לא תראו בת מתווכחת עם המפקד שלה על לאסוף את השיער או לא בזמן שבארה"ב בנות מקבלות תספורת ...ובתכלס זה גם יותר יפה בעין שבנות עם אותו אורך שיער ובתכלס אפשר להביא את השיער לתרומה...
דיון:
האם אתם חושבים שאני צודק בנקודה שלי? ואם לא מה לדעתכם שגוי בדעה זו?
~דיון פתוח~
תגובות: 1,776
אני לא חושבת שצריך לעשות חוק כזה.
קודם כל, הצבא עצמו הוא מערכת לא שיוויונית ואפשר לראות את זה בהרבה דברים למשל זה שגברים
צריכים לשרת שנתיים ושמונה חודשים ולעומת זאת בנות רק שנתיים,
אז אני לא חושבת שעניין התספורת הוא מה שיגרום לשיוויון.
אם כבר לקדם שיוויון בין גברים ונשים בצבא אז לעשות את זה במשהו יותר משמעותי מגזירת שיער.
לנושא, אצל הרוב הגדול של הבנים התספורת הקצרה היא תספורת קבועה
ולא רואים הרבה גברים עם שיער ארוך (הכוונה שיער שמגיע לגב לדוגמא).
לגבי הנראות וזה שאתה אומר שיפה יותר שיש אורך אחיד לכל הבנות- זו דעתך,
זה כבר משהו אחר ולכן לדעתי זה לא משהו שצריך להיות בגדר חובה.
אני מכבד את הדעה שלך למרות שאני חושב שהעניין עם השיער הוא צעד קטן אבל חשוב כדי שאהיה שווין כדי שיראו שבנות מקבלות לא רק זכויות אלא גם חובות כמו בנים החלק היותר חשוב זה להתחיל לתת לבנות תפקידים שבנים מקבלים כדי להגדיל את השווין
הצטרף בתאריך: May 2017
תגובות: 104
בעד, זה לא פייר שבנים יסופרו ובנות לא.
איפה כל הפמיניסטיות עכשיו חח xd
[SIZE=4][B]3> [/SIZE][/B]
Robyn Rihanna Fenty[SIZE=4][B] 3>
[/B]
בברכה, אושר.
לכל שאלה/בעיה/חפירה אתם מוזמנים לשלוח ה"פ.[/SIZE]
הצטרף בתאריך: Dec 2016
תגובות: 1,127
נגד, מיותר ויגרום ליותר ויותר ריבים
הצטרף בתאריך: May 2017
תגובות: 13
אולי במקום שיגזרו לכולם את השיער ויכפו עליהם להראות אותו דבר, שפשוט יתנו לכל אחד לעשות מה שהוא מרגיש איתו בנוח? שהצבא יתחיל להתעסק בדברים שבאמת חשובים כמו כושר הלחימה של החיילים במקום דברים מטופשים כמו שיער
בכל מקרה, אם מישהו היה מתקרב לשיער שלי סופו היה מר :funny:
הצטרף בתאריך: Jan 2017
תגובות: 533
אני חושבת שזה שטותי למה זה צריך להפריע למישהו שיש בנות כאלה שמסתובבות עם שער ארוך לדעתך זה מיותר אבל יש בנות שאוהבות שער ארוך ולדעתן זה לא מיותר שכל אחת תעשה מה שטוב לה, ובנוגע לאורך של השער אולי לדעתך זה נראה יפה שלכל הבנות יש אותו אורך שער אבל זה לא בהכרח נכון.
אם אתה חושב שזה מה שיגרום לשיוויון אז לא..
כנראה יש פה חלק שלא הבין את הרעיון של להתחיל שיוון בין בנות לבנים בזה שהחובות שלהן יהיו דומות לשלנו בצבא מה שיגרום לשיוון, וכן מפריע שבנות מסתובבות עם שיער ארוך,מכיוון כמו שבנים מקריבים את השיער שלהם בשביל להיות בצבא גם בנות צריכות לדעתי כדי שהזכויות יהיו שוות...לבנתיים מה שהולך זה שחושבים שבנות מפונקות עם שיער ארוך מתגייסות לצבא לשרת בתפקיד משרדי למשך שנתיים וחצי. השיער הארוך לדעתי (כמו עד סוף הגב) הוא חלק מהסטריוטיפ שבנות אמורות לשרת בתפקיד משרדי במשך שנתיים וחצי...וזה לא נכון בנות יכולות לשרת גם בתפקידים בגבולות ובלחימה.וכן זה גם נכון שהצבא חייב לעבוד על הכושר הצבאי כי הוא ממש בתחתית של התחתית.וזה שזה יגרום ריבים זה לא אקטואלי כי זה די ברור שזה יגרום ריבים אבל על הרבה חוקים יש ריבים וזה לא הפריע לחוקק אותם.
הצטרף בתאריך: Jan 2017
תגובות: 533
לבנות הרבה יותר קשה להקריב את השער מאשר בנים אבל זה לא הנושא, אני לא מסכימה עם מה שאמרת מה זה קשור שיש לבת שער ארוך אז היא מפונקת ומשרתת בתפקיד משרדי יש המון בנות שנותנות שירות משמעותי והן נמצאות בתפקידים חשובים. אם אתה חושב שהשער ישפיע על השירות אז אתה טועה כי לא משנה אם אותן בנות יגזרו את השער או לא האופי והרצון של אותה בת ישפיע על התפקיד שהיא תהיה.