מה המשחק מחשב הכי אהוב עליכם?

29 תגובות, 1241 צפיות

מה המשחק מחשב הכי אהוב עליכם?
אהלן גולשים יקרים, כאן תוכלו לשתף את שאר גולשי הפורום מה המשחק הכי אהוב עליכם ואתם יכולים לפרט גם למה.

דיון מהנה! Smile
היה CSGO עבר לפני איזה חודשיים לLoL ועכשיו חזר לCSGO, המשחק בכללי שהכי אהוב עליי הוא Until Dawn, הוא אקסקלוסיבי לPS4 ולא יצא לי לשחק בו אבל ראיתי יותר מדי gameplays שלו, משהו כמו 6-7 שכל אחד זה 10 שעות, אז כן.. זה המשחק הכי אהוב עליי בכל הזמנים.
Csgo ו-gta v. לא יכולה להחליט מביניהם.
[Image: tumblr_o8eo5ywO4z1vwzhh6o1_500.gif]
Gta v online
וול פעם הכי אהבתי את GTA V online אבל הם לא מחדשים כלום, באמת שאחרי שעליתי לראנק 80 פשוט נמאס לי ממנו.
בשלב מסוים זה נהיה ARK שזה מדהים, אבל לא הייתי אומר שזה המשחק שאני הכי אוהב. האמת שאני אולי יחזור לשחק Lol בגלל חברים שלי(שיחקתי בעבר והרבה) בתקווה שהוא לא ימאס מהר(שזה מה שקורה בדרך כלל).
כרגע אני מחפש את המשחק שפשוט יגרום לי לרצות לא להפסיק לשחק.
[Image: relive-deadpool-with-the-best-gifs-from-...854447.jpg]
Kiwi כתב:וול פעם הכי אהבתי את GTA V online אבל הם לא מחדשים כלום, באמת שאחרי שעליתי לראנק 80 פשוט נמאס לי ממנו.
בשלב מסוים זה נהיה ARK שזה מדהים, אבל לא הייתי אומר שזה המשחק שאני הכי אוהב. האמת שאני אולי יחזור לשחק Lol בגלל חברים שלי(שיחקתי בעבר והרבה) בתקווה שהוא לא ימאס מהר(שזה מה שקורה בדרך כלל).
כרגע אני מחפש את המשחק שפשוט יגרום לי לרצות לא להפסיק לשחק.
נסה את CSGO, אחד מהמשחקים היותר ממכרים שאני מכיר..
התחלתי עם 1.6 וחשבתי שאני מכור לזה, היה לי איזה 400 שעות תוך שנה וכשנכנסתי לCSGO היה לי איזה 1K אחרי שנה, CSGO בהחלט אחד מהמשחקים המהנים והממכרים שאני מכיר.
בקשר לLoL, באיזה שרת שיחקת / אתה משחק?
חיים הזקן כתב:נסה את CSGO, אחד מהמשחקים היותר ממכרים שאני מכיר..
התחלתי עם 1.6 וחשבתי שאני מכור לזה, היה לי איזה 400 שעות תוך שנה וכשנכנסתי לCSGO היה לי איזה 1K אחרי שנה, CSGO בהחלט אחד מהמשחקים המהנים והממכרים שאני מכיר.
בקשר לLoL, באיזה שרת שיחקת / אתה משחק?
EU nordic&east
[Image: relive-deadpool-with-the-best-gifs-from-...854447.jpg]
Kiwi כתב:EU nordic&east
אם תרצה להוסיף ברונז אתה מוזמן Sad
davidbaron1234
אין..
Csgo