משהו שקשור לבית ספר...

3 תגובות, 182 צפיות

אהלן Cool

אתמול הרכזת שכבה שלי נכנסה לכיתה ואמרה שביום חמישי בחמש וחצי נצטרך לבוא עם ההורים שלנו לבית ספר,

כדי שהמנהלת תוכל ''לדבר'' איתנו על המצב שלנו.

אני בכלל ילדה טובה ומשקיעה בלימודים.

היא אמרה לנו לבטל את מה שקבענו ליום הזה כדי לבוא לשיחה (פחח חיה בסרט),

וכמובן שבאותו יום להורים שלי יש משהו חשוב ללכת אליו ואני כמובן לא אלך לבד כי אני צריכה לתרגל לקראת הבגרות במתמטיקה,אני צריכה את זה.

אז מחר כמובן,כפי שבטח הבנתם,אני לא באמת אגיע לשיחה הזאת ואשאר בבית לתרגל מתמטיקה וכמובן ההורים ילכו לאן שהם צריכים ללכת ולא יבואו גם.

השאלה שלי היא...

הרבה פעמים בבית ספר שלנו עושים דברים כעונש למקרה שלא מגיעים לכל מיני דברים-בין אם זה עונש של עבודה ובין אם זה עונש לא להגיש למתכונת.

הבעיה שעכשיו אני מקווה שהמנהלת ההזויה הזאת לא תוציא מין הוראה מפגרת כזאת שמי שלא הגיע לא ניגש לבגרות במתמטיקה (שתהיה ביום שני).

יהיה מותר לה לעשות את זה? סתם שואלת למקרה שאני אצטרך להתלונן עליה במידה והיא תחליט לעשות את זה.

ואם אסור לה והיא תעשה את זה,למי פונים? איזה גורמים הם מעליה?
~Oxygen~
[Image: tenor.gif]
למנוע מתלמידים לגשת לבגרות ? אני בספק אם היא יכולה לעשות דבר כזה...
בחיים לא קרה לי שהשתמשו בציון הגשה \ בבגרות כעונש,
אבל אני לא חושבת שכדאי להסתבך ובמיוחד לא בחלק הזה של השנה.
אולי תנסי לדבר על זה מראש עם המחנכת \ הרכזת? (להסביר שההורים שלך לא יכולים להגיע וגם את לא)
Gal כתב:למנוע מתלמידים לגשת לבגרות ? אני בספק אם היא יכולה לעשות דבר כזה...
בחיים לא קרה לי שהשתמשו בציון הגשה \ בבגרות כעונש,
אבל אני לא חושבת שכדאי להסתבך ובמיוחד לא בחלק הזה של השנה.
אולי תנסי לדבר על זה מראש עם המחנכת \ הרכזת? (להסביר שההורים שלך לא יכולים להגיע וגם את לא)

לא יעזור.
הרבה ילדים אמרו לרכזת היום שההורים והם לא יוכלו להגיע בגלל שהם הולכים לכל מיני מקומות ואמרו שחובה נוכחות עדיין.
אני פשוט לא אבוא ואם ישאלו ויתקשרו להורים שלי הם יגידו שהם היו צריכים ללכת ואי אפשר היה לבטל את זה.
~Oxygen~
[Image: tenor.gif]
iceCupa כתב:אהלן Coolיהיה מותר לה לעשות את זה? סתם שואלת למקרה שאני אצטרך להתלונן עליה במידה והיא תחליט לעשות את זה.ואם אסור לה והיא תעשה את זה,למי פונים? איזה גורמים הם מעליה?

מנהלת יכולה לעשות הכל ויש את משרד החינוך מעליה
[Image: tumblr_static_tumblr_static_59f45xorr7wo...cg_640.gif]