סיפור בריונות פרק 7

1 תגובות, 148 צפיות

פרק 7:

כי הוא בגד בי החברה שלו זו מלכת השכבה והיא עושה עלי בריונות אם מלך השכבה מהם גם ברחתי שתבין
היתי באמצע להסביר לו ופתאום הדלת נפתחה וזו היתה האחות,
אתה יכול בבקשה לחכות בחוץ היא אמרה לדן, הוא חיכה בחוץ והיא נתנה לי זריקה ובדקה אותי וראתה עלי סימנים ושאלה מזה אז אמרתי לה שאני לא רוצה לענות על זה, דן ניכנס ואמר לאחות שלא תטריד אותי עם השאלות ושלא באלי לענות על זה ואז התקשר אליו מישהו והוא אמר שהוא חייב לענות ויצא,
זה היה הבן שלו
הוא אמר לו ככה שמע דרסתי כמעט איזה ילדה תגיע לבית חולים,
אני יספר לך הכל.
האחות יצאה ואמרה לדן שההורים שלי לא יכולים להגיע ושלא יגיד לי את זה כי זה יעשה לי עוד יותר רע והיא אמרה שהם אולי יגיעו בערב
דן ניכנס אלי וחיכה בינתיים לבן שלו הוא לא סיפר לי שהבן שלו מגיע הוא ישב איתי והמשכתי לספר לו שהם הפשיטו אותי ומה שהם אמרו לו שאני זונה אז זה שקר מוחלט התחלתי לבכות ופתאום הבן שלו ניכנס
וצעק למה קראת לי בשביל לראות תשרמוטה הזאת חבל שהיא לא מתה חבל שלא דרסת אותה עד מוות לא רוצה לראות אותה יותר בחיים שלי יאלה אני הולך רוצה להיות איתה תישאר אבל אני הולך עכשיו לחברה שלי יאלה ביי סאלמת ודרך אגב יסמין חבל שאת לא מתה אני לא סובל אותך את השנאה שלי אני נישבע בזה אני מצטער על זה שהכרתי אותך לא רוצה לראות אותך יותר.
דן : בוא הנה ישלך 3 שניות לבוא לפה ולא אכפת לי לאן אתה הולך ומה אתה הולך לעשות
יוסי : טוב טוב רק שתחרר ממני
דן : תגיד לי מה עובר עליך ועוד דבר מחר אני ניפגש עם היועצת שלכם לדיבור חריף מאוד איתה אני רוצה שתדבר איתכם ושתפסיקו לעשות את מה שאתם עושים ליסמין אנלא מבין הרי היית חבר שלה אז למה אתה מתנהג ככה
יוסי : לא היתי חבר שלה אף פעם זה היה החובה שלי באמת או חובה והיתי חייב אבל תמיד אהבתי את ליאן מלכת השכבה ואני עדיין אוהב אותה
דן : אז מעכשיו אתה מפסיק לאהוב אותה ואני לא רוצה לשמוע אותך מצידי תאהב אותה אבל לבית שלנו היא לא נכנסת יותר ושתיכנס אני אטרוק לה את הדלת בפנים שתרגיש מזה תיראה יסמין מזה מעולפת תיראה אותה איך היא

דן בוא שניה יוסי חכה פה או שתיכנס ותשב בעצם לך שב שמה בצד
אני : תגיד לבן שלך לבוא דקה ותביאו מחשב ומצלמה בבקשה זה ממש חשוב לי

מסר לכיתה ולכל מי שרואה את זה אני רוצה שתראה את זה בכיתה בבקשה גם אם אתה שונא אותי אני ממש רוצה שתראה את זה להם :

הסרטון : אתם אולי חושבים שהחיים שלכם מושלמים שאתם מלכי השכבה שאתם מקובלים שהכל טוב ויפה שיש לכם מלא חברים אבל אתם טועים ביום אחד הכל יכול להתהפך ולהשתנות אני נמצאת כרגע בבית חולים כי כמעט נדרסתי חברים עשו עלי בריונות אבל שתדעו כל מי שראה את הפייס שלי אני לא זונה אני לא שרמוטה אני לא כוסית אש או על כמו שאתם קוראים לזה היום הכריחו אותי להתפשט קשרו אותי חברות שלי באו לחלץ אותי ותפסו אותי שוב והפשיטו אותי אני לא רוצה חיים כאלה אני רוצה לחיות כמו ילדה רגילה זה לא יתכן שכל זה קורה לי אני לא מבינה למה זה מגיע לי כאילו למה חבר שלי שבאמת אהבתי בכל ליבי בגד בי ושיחק בי הוא שיחק עם חברים אמת או חובה
ומלכת השכבה שחברה שלו שאני לא יגיד שמות אבל היא אמרה לו בחובה להיות חבר שלי ואני באמת חשבתי שהוא רצה להיות חבר שלי ושהוא באמת אוהב אותי אני לא מבינה למה זה קורה לי באמת שאני לא מבינה אבל נמשיך הלאה עשו עלי בריונות ורדפו אחרי והציקו לי והנה אני בבית חולים במצב שבאלי למות כן אתם אולי חשבתם שהחיים שלי מושלמים אני מהבלוג יומן לעזרה לבריונות ודברים משמחים או כל דבר אחר והנה עכשיו אני זקוקה לכם שתעצרו את הבריונות שעוברת עלי
אני לא רוצה למות באמת שאני לא רוצה אני כמעט חתכתי אתם יודעים שקשה לי אז המסר הוא למחנכת וליועצת שלי שאף פעם לא שאלו אותי איפה אני ולמה אני לא מגיעה למקיף אני מבקשת רק דבר אחד שכל מי שרואה את זה שיחשוב פעמיים למה הוא עושה את זה והאם זה שווה את זה ויחשוב גם שהוא יכול לעבור יום אחד התעללות כזאת ואפילו יותר קשה אתם אולי חושבים שאני חזקה כי לא חתכתי אבל אני לא חזקה אני מפחדת אני נפגעת מהר אני רוצה שהמסר הזה יעבור בכל בתי הספר ובכל הארץ שכולם יעצרו את הבריונות

אוהבת המון אותכם כנסו לבלוג שלי לכל שאלה או כל דבר אני עונה בשחה אני לא בן אדם רע אין לי כוונה כזאת אפילו אני רוצה שכל זה יפסק ושימחקו את התמונות הסוטות שלי מהפייס אני לא רוצה חיים כאלה

והעלתי ליוטיוב

יוסי לא אמר כלום וביקש מאבא שלו ללכת

בוקר :

ההורים שלי הגיעו ולקחו אותי הביתה וראו את הסירטון ודיברו איתי על זה
הגעתי הביתה התארגנתי לא היה לי תאבון
אז ישר הלכתי למקיף לא רציתי להיכנס לשיעור הראשון כי חשבתי בטח שהיועצת מדברת איתם על זה
שנכנסת לכיתה ....
את כותבת בצורה מענינת ממש תמשיכי
Kisses
A-

[Image: giphy.gif]