התלבשתי ככה :
http://weheartit.com/entry/104023931/search?context_type=search&context_user=XxMusiicLoverr&page=2&query=Open+mini+dress
זה היה פצצה ונעל עקב
פרק 9 :
נכנסתי למסיבה והיה תמיקס הזה
אני ויוסי וכל הילדים התחלנו לרקוד ולהישתגע
אחרי זה הלכנו היה עמדת חטיפים וכל מיני אוכל
לקחתי סיגריות ,ותפ"וא עם קטשופ ומיונז
אחרי שאכלתי שוב רקדתי המסיבה היתה פצצה היה צחוקים וממש נהנתי
לבסוף יוסי לקח לנו 2 כוסות של אלכוהול שתיתי את כל הכוס ופתאום מצאתי תעצמי עם עוד כוס ואני שותה בלי הפסקה ויוסי הלך דקה ולא שם לב שאני שתויה ושיכורה וששתיתי המון איך שיוסי בא וראה אותי ככה ניסה לחטוף לי תכוס ואני רבה איתו ואני עושה לו כזה יאלה לך תביא לי עוד זה טעים מאוד לבסוף הוא חטף לי תכוס ושפך הכל הרגשתי כזאת סחרחורת וכמעט הקאתי אחר כך באתי לחברה שלי אני עושה לה יאלה שתיתי אלכוהול זה כלכך טעים יאלה מסיבה יאלה קרחנההה התחלתי לדבר שטויות יואו אבל היה שווה לבוא היה מצחיק וכיף אחר כך אחרי כל המסיבה יוסי ואני חזרנו במונית בשעה 5 בבוקר הוא נישאר אצלי
בוקר :
12 בבוקר אני מיתעוררת ועושה ליוסי מה אתה עושה פה מה קרה וואי מיתפוצץ לי הראש מה קרה לי ?
יוסי : במסיבה את שתית המון לא קצת אלא המון אני הלכתי כולה לשניה מצאתי אותך כלכך שתויה שאם היתי יודע שתהיה כזאת שיכורה לא היתי מביא לך לשתות ואממ ההורים שלך כבר בעבודה סיפרתי להם את זה הקיצר אני הולך להכין לך תה זה פעם אחרונה שאת שותה ככה
אני : טוב לך תכין תה ושתדע שאלכוהול זה ממש טעים למה מה עשיתי ביכלל במסיבה שאני אבין ?
יוסי : הישתגעת דיברת שטויות רקדת כמו משוגעת טוב אנחנו נמשיך לדבר עוד מעט הלכתי להכין לך תה
יוסי חזר שתיתי תה
ואז הלכתי לשרותים ו...