שלום לכל אוהבי האופנה והטיפוח!
באשכול הקודם יצא לי לדבר על חברת האיפור "בובי בראון", אך באשכול זה יותר מאשמח לדבר על "קליניק", אשר ידועה בעיקר במוצרי הטיפוח ההיפואלגרנים שלה. חברת קליניק הינה חברה אשר נוסדה עוד בשנות ה-60' המאוחרות, ובואו לא נשכח שהיא בבעלות מייסדיה - אסתי לאודר וקרול פיליפס.
לקליניק יש מגוון רחב של מוצרים, אשר יוכלו להועיל לא רק לעור הפנים שלכם, אלא גם לתת לכם מראה נוצץ, עדין ומקסים - במיוחד לכול האלרגים.
אציין סיפור אישי, כי חברתי אלרגית ורגישה מאוד בעור הפנים, אך המוצרים של קליניק "הגשימו" את מזלה, בכך שהביאו גם לה, ללא יוצא מן הכלל, להתאפר ולהיות שמחה ללא רגישות. אין ספק כי המוצרים איכותיים, ובהחלט יש הרגשת רעננות במוצרי הטיפוח.
אציין כי קניתי מגוון מוצרים (במחיר טוב) בקליניק, וארצה בעיקר להמליץ על שלושה:
CC CREAM: אשר מיועד בעיקר לנשים צעירות ואף נערות, ומשתמש כמייקאפ, אך עם יתרונות נוספים. בין היתרונות, היא הגנה מהשמש (הווה אומר קרם הגנה), כיסוי מלא של הפנים, הבאת מראה מאט' ולא שומני, ועוד מספר יתרונות שאי אפשר לדלג.
Acne Solutions: ידוע כי אקנה זהו לא דבר קל להתמודד איתו. אך למזלנו, יש לנו את המסכה המדהימה של קליניק, אשר מסייעת בניקוי פצעונים ומונעת התפרצויות. אישית, אין לי אקנה, אבל היו לי פעמים שחצקונים חזרו, והחלטתי להשתמש במסכה הזו - ומאז התאהבתי.
Rinse-Off Eye Makeup Solvent: אספר כי לי יש בעיה בהסרת האיפור מהעיניים. כאשר אני מסירה את האיפור עם מגבונים, או עם סבונים אחרים, אני מרגישה תחושת שריפה מסביב לעין, מה שגורם לגירוי ואני לא מצליחה להתמודד עם זה טוב. אך עם זאת, כאשר קניתי את מסיר האיפור של קליניק, לא הרגשתי כלל וכלל את התחושה הזו. לכן, כל מי שסובלת כמוני - אני יותר ממליצה.
[TABLE="width: 300, align: center"]
[TR="bgcolor: #086A87"]
[TD][TABLE="width: 300, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][TABLE="width: 300, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]פתח הכניסה לחנות CLINIQUE[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
לסיכום - קליניק היא חברה מדהימה, ויש לה מוצרים פשוט טובים לעור הפנים.
מה דעתכם על קליניק? האם יש לכם מוצרים מן החברה?
♥