Naruto Shippuden: Ultimate Ninja storm 4

7 תגובות, 352 צפיות

[Image: NSUNS4_game_cover.png]
תאריך יציאה:5.2.2016
ז'אנר: אנימה , אקשן , הרפתקה
דיאלסי: 3 (שלישי מחר יוצא אם אני לא טועה)
יוצרים: בנדאי
סיפור
בשונה מהמשחקים הקודמים בסדרה, הסיפור המרכזי פה מתמקד על ההמשך של Storm 3, כאשר נארוטו וכל השינובים מתמקדים על לנצח במלחמה ולהביס את אוצהיא מאדרה, שמתכנן להשתלט על כל העולם. הסיפור מתמקד בשני חלקים:העבר של אוביטו, מי הוא? למה הוא עבר לצד של מאדרה?הסיפור של האשירמה, כאשר סאסקה מזמן לתחייה את ארבעת ההוקאגה, והם מספרים לו את הסיפור של האשירמה ומאדרה.לאחר שני הסיפורים האלה, הסיפור ממשיך אל החלק של אמצע וסיום המלחמה, כאשר נארוטו , סאסקה וסאקורה (usless) מתחילים להלחם נגד עשרת הזנבות, הג'ובי.כאשר נארוטו מעביר בחזרה את אוביטו לצד של הטובים, והקרב החזק של גיא נגד מאדרה.לאחר מכן, קאגויה יוצרת השינובים משתלטת על מאדרה, והופכת אליו.נארוטו סאסקה וסאקורה, צריכים לנצח אותה.לאחר הניצחון, נארוטו וסאסקה נלחמים בקרב שיכריע את העתיד של שניהם, של השינובים ושל הביג'ואים.
מצב הרפתקה:
מצב ההרפתקה, הוא בעצם כמו בסדרת הסטורם 1,2,3 כאשר נארוטו עובר משימות ושלבים, רק שפה, נארוטו הולך אחרי פריטי זיכרון, ונלחם בקרבות שלו בעבר, שזה בעצם תחילת האנימה ועד סופה.המשחק כולל שלושה DLC (שניים יצאו אם אני לא טועה מחר או היום אמור לצאת השלישי) שבהם נוספות הרפתקאות של דמויות שונות.ה-DLC מכילים בין השאר דמויות חדשות, מתקפות משולבות וחדשות, וגם בגדים חדשים
קצת תמונות מגניבות מהמשחק:[Image: 1453126744-8416-card.png][Image: mj4nwy2jwelm.jpg][Image: 1mmxznjimzg5.jpg][Image: Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-4-...00x394.jpg][Image: wmkedzltymnm.jpg]דעה אישית:
למרות שביום שהמשחק יצא היה צריך לחכות שבוע כדי לשחק (בעיות לאנצ'ר, שהמשחק זז על 1 FPS ולא היה אפשר אפילו לשחק וזה היה ככה לחצי עולם XDDD) זה משחק ממש ממש טוב, ששווה היה לחכות לו.
הסיפור עצמו מגניב, אפקטים מדהימים ומפתיע יותר מכל שאפשר לשבור אפילו בניינים , לרוץ על קירות ודברים מגניבים כאלה ואחרים.
ההרפתקה ממש מגניבה, אומנם עברתי רק קצת ממנה מתוך כל הסיפור של נארוטו אבל זה בעיקר בגלל שאני כבר פחות משחק בזה... אבל עכשיו חזרתי לשחק בזה כי יש לי גם בסוני 4 וכי המשחק עובד מעולה! Big Grin

בנוסף, יצא למשחק DLC המספר על הסרט Road To Boruto!
[Image: hibari_kyoya_by_ofekgr1-d9yx054.gif]

תודה על הפרסום :]
וכל הכבוד לך, אשכול ממש מושקע!
מגניב תודה אחי
[Image: tumblr_static_tumblr_static_59f45xorr7wo...cg_640.gif]
למרות שאף פעם לא עסקתי בנושא האנימה, קראתי ונשמע לי מגניב.
אחלה סיקור, אני ממש אוהבת את המשחק. ממכר בטירוף. Smile
edirmae כתב:אחלה סיקור, אני ממש אוהבת את המשחק. ממכר בטירוף. Smile

אם תרצי לשחק נגדי את מוזמנת ^_^
שנה שעברה עבדתי עליו לפני יציאת הdlc השלישי, על הסיקור הכוונה.
היום יש כבר dlc רביעי על הבן של נארוטו.
[Image: hibari_kyoya_by_ofekgr1-d9yx054.gif]

מכיר תודה אחי
[Image: tumblr_static_tumblr_static_59f45xorr7wo...cg_640.gif]
תודה על הפרסום! (:
[Image: 64oy1fE.png]