אשכול ot רשמי של הפורום

2489 תגובות, 103812 צפיות

איזה חתימה ישנה יש עליי חחחחחחח
[Image: 9949544.png]
הראל ~ מפקח המשגיחים.

החתימה שלה גדולה מדי^זאת שמעליך
Shiran כתב:החתימה שלה גדולה מדי^זאת שמעליך

קוראים לו פיטר ושנייה אני יגיד לו
[Image: 9949544.png]
הראל ~ מפקח המשגיחים.

אני מתכוון לעבוד על מØת חדש, יש למישהו איזה כיוון שהוא היה רוצה שעליו המØת יהיה?(זומבים, מדע בדיוני, אנימה מסוימת וכו×)
אני פתוח לרעיונות s:
יא קיווי, אתה יכול לפתוח משחק תפקידים על החיים הריאליים? המציאותיים?
דרמה, קומדיה - ז'אנרים כאלה, ולאו דווקא משחק תפקידים בדיוני שצובר תאוצה ברחבי הפורומים בארץ ובעולם
[Image: my3tkyjultz5.png]
♥ .Never Grow Up
harel כתב:חחח אבל בסדר שיטה מדהימה
סתם שתדעי שאם הייתי מצטט אותך זה היה בולט

כמו שעשית לי? Xdd
[Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho4_250.gif] [Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho3_250.gif]
תובל | 17 | משגיח | פאנדומיסט | סנילי | מוזר | שביעיסט
למה עשו תסמלונים מטושטשים. זה מחרפן.וגם מחרפן שזה עגול
kiwi כתב:אני מתכוון לעבוד על מØת חדש, יש למישהו איזה כיוון שהוא היה רוצה שעליו המØת יהיה?(זומבים, מדע בדיוני, אנימה מסוימת וכו×)
אני פתוח לרעיונות s:

כן!!!!! תפתח! מלא זמן לא שיחקתי! אבל צריך שיהיו לפחות 4 שחקנים
זומבים - לא, מדע בדיוני - תלוי. לא אוהב מופרך מדי. אנימה - די צפוי שאגיד aot כי זאת היחידה שסיימתי xd

believe כתב:יא קיווי, אתה יכול לפתוח משחק תפקידים על החיים הריאליים? המציאותיים?
דרמה, קומדיה - ז'אנרים כאלה, ולאו דווקא משחק תפקידים בדיוני שצובר תאוצה ברחבי הפורומים בארץ ובעולם

אממממ אבל זה לא מעניין אחרי כמה זמן *_*
אבל מתח יכול להיות נחמד
[Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho4_250.gif] [Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho3_250.gif]
Believe כתב:יא קיווי, אתה יכול לפתוח משחק תפקידים על החיים הריאליים? המציאותיים?

כן, קצת יותר מסובך ממשחק רגיל אבל אפשרי. אם את/ה מכיר/ה עוד שרוצים אני אעבוד על אחד ואפתח בכיף.
אם אני זוכר נכון אז @dror1212 גם אמר שרצה לפתוח מ"ת! אז יש לנו 4 אנשים לפחות בפורום מ"ת. נקווה שירשמו עוד