The Hulk כתב:אם אני זוכר נכון אז @dror1212 גם אמר שרצה לפתוח מ"ת! אז יש לנו 4 אנשים לפחות בפורום מ"ת. נקווה שירשמו עודהמØת שלו מוכן אני חושב, הבאתי אותו שיעשה פה את המØת
The Hulk כתב:אם אני זוכר נכון אז @dror1212 גם אמר שרצה לפתוח מ"ת! אז יש לנו 4 אנשים לפחות בפורום מ"ת. נקווה שירשמו עודהמØת שלו מוכן אני חושב, הבאתי אותו שיעשה פה את המØת harel כתב:יניב?!!?!?! הטמבל נמצא משעה 8:00 על הכיסא של המחשב, ועכשיו זה לא נוח להיות עם המחשב נייד על המיטה שלי כי כל רגע אני דופק את הראש שלי בקרשים של הקומה השנייה של המיטה
אף פעם לא הצלחתי להבין משחקי תפקידים
ציטוט:הטמבל נמצא משעה 8:00 על הכיסא של המחשב, ועכשיו זה לא נוח להיות עם המחשב נייד על המיטה שלי כי כל רגע אני דופק את הראש שלי בקרשים של הקומה השנייה של המיטהחחחחחחח הראל ~ מפקח המשגיחים. Kylie כתב:ברור! שרופה אני עליה... ברור. הגיפים מושלמים. אבל קיילי יותר מדי מנותחת.עדיף את קנדל. טבעית לגמרי. ♥
Believe כתב:בחיי הראל זה נוראי, ונמאס לי ממנו הוא טיפוס של משחקים בנט גיימס אח שלך? הראל ~ מפקח המשגיחים.
לא, טיפוס של צפייה ביוטיוברים במחשב הנייח
בא לי לשבור לו את המחשב מול הפרצוף שלו כדי שיבכה איף Shiran כתב:ברור. הגיפים מושלמים. קנדל מדהימה. לפי מה שאני רואה את פחות בעניין של הניתוחים הפלסטיים (אם אני לא טועה). לדעתי, אני חושבת שקיילי מייצגת יופי מיוחד ו"אידאלי" שמאפיין אותה ע"י עשיית ניתוחים כאלה מבחירתה ולכן זה מה שיפה בה. תודה המחמאות על הגיפים! [SIGPIC][/SIGPIC]
• Cutie & Sweetie •
Kylie כתב:קנדל מדהימה. לפי מה שאני רואה את פחות בעניין של הניתוחים הפלסטיים (אם אני לא טועה). בכיף! לדעתי קיילי קצת דומה לבובת בראץ.חח. ♥
Shiran כתב:בכיף! [SIGPIC][/SIGPIC]
• Cutie & Sweetie •
|