הומופוביה...בואו נדבר על זה

18 תגובות, 1226 צפיות

oldCityGuy כתב:כמה חבל שיש הומופובים כמוך יובל..... עצוב

צונזר
מה בדיוק מגעיל בזה?
"
האם לדעתכם הומופוביה בפלאנט היא דבר שצריך להכחיד מפלאנט?"
זה לא כזה פשוט, אבל ברור שצריך להכחיד את זה, ולא רק מהעיר הוירטואלית אלא מהעולם.
ומסכימה איתך שהם אנשים בורים וילדותיים.
מסכים אתך שזה לא פשוט אבל הבעיה שמשגיחים לא חוסמים על הומופוביה....הם צריכים לחסום על הומופוביה וככה אהיה פחות הומופוביה בפלאנט. היה למשל לדוגמא ילד שאמר דברים הומופובים ופשוט אני וכל המשגיחים התווכחנו איתנו למה הוא טועה אבל לא חסמו אותו. תכלס היה כיף שסוף סוף יש רוב שמסכים איתי ולא רוב הומופובי שיוצא עליי אבל עדיין לדעתי צריך לחסום אותו רק ככה ההומופוביה תתנקה מפלאנט
[Image: zbnf2tytmlky.png]
oldCityGuy כתב:מסכים אתך שזה לא פשוט אבל הבעיה שמשגיחים לא חוסמים על הומופוביה....הם צריכים לחסום על הומופוביה וככה אהיה פחות הומופוביה בפלאנט. היה למשל לדוגמא ילד שאמר דברים הומופובים ופשוט אני וכל המשגיחים התווכחנו איתנו למה הוא טועה אבל לא חסמו אותו. תכלס היה כיף שסוף סוף יש רוב שמסכים איתי ולא רוב הומופובי שיוצא עליי אבל עדיין לדעתי צריך לחסום אותו רק ככה ההומופוביה תתנקה מפלאנט

בעיקרון זה תלוי מה הגולש כותב, אבל אני מסכימה שצריך לנתק/לחסום על אמירות הומופוביות.
הלוואי שיוציאו את זה לפועל (אם רן או כל מישהו אחר מהנהלה רואה את זה אז מקווה שתשקלו את זה)
[Image: zbnf2tytmlky.png]
מסכימה.
למרות שלא יצא לי להתקל בהומופובים בכוכב או באתר עצמו בכללי
אני חושבת שרוב האנשים שכותבים דברים הומופוביים זה ילדים קטנים שלא יודעים יותר מדי , כמו שגלילאו כתבה.
מסכים
Cool
oldCityGuy כתב:הלוואי שיוציאו את זה לפועל (אם רן או כל מישהו אחר מהנהלה רואה את זה אז מקווה שתשקלו את זה)

משגיחים חוסמים/מנתקים גם כלפי אמירות ומקרים על רקע הומופובי, בכוכב וגם בכלל הצוות כולו באתר.
אם אתה חושב שיש משגיחים שלא עשו את העבודה שלהם כמו שצריך, אתה מוזמן לפנות למפקח המשגיחים,
ואם הוא לא זמין אז אלי ואנחנו נדאג לטפל בזה.
[Image: FuUFDCe51pDKo.webp]