מחיר הטבק מתגלגל למעלה

14 תגובות, 1031 צפיות

תודה על המידע, מחר הולך לקנות 10 חבילות של טבק3>3>3>
Cool
לדעתי עזבו אתכם טבק תצביעו עלה ירוק שיכנס הגראס חוקי בארץ ולא תצטרכו יותר לעשן טבק זול 3:
[Image: zbnf2tytmlky.png]
באסה איך עכשיו אעשן כל היום בכיף ?
HibariKyoya כתב:כלכך נכון.
לדעתי היו צריכים לעשות את זה מזמן, זה ימנע מאנשים לקנות וכך יחסוך בחולים.
מתני כתב:כמה חבל - נכחיד את אחד מגורמי המוות הגדולים בעולם!
באותה נשימה היה כדאי לסגור את החברות שמוציאות את הרעל הזה, אבל קפיטליזם זה קפיטליזם...הסברה לא עוזרת מספיק. למרות שהיא עזרה לגרום לאנשים לא להתחיל לעשן, עדיין תיכונים ומקומות אחרים מלאים בנערים ואנשים מעשנים, ההסברה לא מנעה מהם להתחיל, ורק להפוך את הסיגריות והטבק ללא כדאי מבחינה כספית לחלוטין יגרום להם לחשוב שוב ולהפסיק.
לא מבין איך לעזור לאנשים לא לעשן יפגע בהם...
קודם כל מצטער אם זה נחשב הקפצה, אני פשוט ממש רוצה להגיב לזה כי רק עכשיו שמתי לב לתגובות שלכם.
הדרך שאתם מסתכלים על זה זו לא דרך ריאליסטית בכלל ואני לא חושב שאתם מבינים מה זו התמכרות. בוא נעשה שנייה השוואה:
מכורים להרואין מוכנים להתנתק מהחברים, משפחה, לגנוב כסף ולעשות הכל כדי להשיג מנה. מכורים לפוקר מוכנים לזרוק את כל החסכונות הכבדים שלהם.
אז מעשני סיגריות קבועים לא יוכלו לשלם טיפה יותר? שטויות. סיגריות גם בככה לא כאלה זולות וזה לא מונע מאנשים להמשיך לעשן, גם אם הם יעלו יותר. אגב, קל לכם לדבר על כמה שהסיגריות גרועות וכמה שצריך למגר את התופעה הזו, אבל בוא נדבר שנייה נניח על ג'אנק פוד. גורם עיקרי להשמנת יתר, לחץ דם מחלות לב ועוד הרבה תופעות, בדומה לסיגריות. אז אולי כדי למגר את זה ולדאוג לאנשים שיהיו בריאים, בוא נעשה שהמבורגר יעלה כמה מאות שקלים, שחטיפים יעלו 50 שקלים וככה נמגר את התופעה שממש פוגעת בתוחלת החיים של העולם. משום מה אני מרגיש שהתגובה שלכם לזה תהיה שונה.
ציטוט:
ורק להפוך את הסיגריות והטבק ללא כדאי מבחינה כספית לחלוטין יגרום להם לחשוב שוב ולהפסיק.
חחחחח גם לחיות במדינה שלנו לא כדאי מבחינה כספית לחלוטין, למה שכולנו לא נלך נעזוב את הארץ ונלך לחיות באיזה הולנד או שבדיה ששם המחירים והתעסוקה נמצאים במצב שפוי? טענה דפוקה.

בקיצור, המדינה מעלה את מחירי הסיגריות כדי להכניס יותר כסף לכיס שלה וכדי שאנשים יחשבו שהם מנסים למגר את התופעה. למה להם למגר את מה שמביא להם כל כך הרבה כסף? הם פשוט יעלו את המחירים בהדרגתיות, ואם הם יגזימו - יותר ויותר אנשים פשוט יעברו לפתרונות כמו סמים קלים ואז נראה את המדינה מתמודדת עם זה.
די לחשוב צהוב.
[Image: 200.webp#22-grid1]
שוקל להזמין מאיביי
[SIGPIC][/SIGPIC]