אשכול ot רשמי של הפורום

2489 תגובות, 102741 צפיות

בטח שאפשר
תודה :]
liyamiii כתב:מה לא מכבד? ולא כיוונתי את דעתי אליו ספציפית, רשמתי את דעתי בכללי, מדברים פה על מה שרוצים לא?
אם התגובה לא נאותה בעינייך אדון הראל אתה מוזמן למחוק אותה, אתה הרי מנהל את הפורום לא? לפחות לעת עתה.

אוי נו באמת, זה כמו ששוטר יעבור לידך ובדיוק באותה שנייה שהוא יעבור לידך תגידי "איך אני שונאת שוטרים"
שנינו יודעים שעשית את זה בשביל להציק ..

לא הבנתי למה לקחת כל כך קשה את ההערה, זה לא שהזהרתי אותך או משו בסגנון פשוט הערתי לך שזה לא הכי מכבד אותך וזה טיפה מעליב מה שאת רושמת
[Image: 9949544.png]
הראל ~ מפקח המשגיחים.

הראל לא ממש הבנתי 'לי-אם ושירן, אני מבקש להרגע פה בבקשה אני לא חושב שאתן אלו שצריכות להעיר לו על הדרך שבה הוא כותב.
התגובות שלכן ממש לא מתאימות.'

איפה התבטאתי בצורה מזלזלת כלפיו?
Shiran כתב:הראל לא ממש הבנתי 'לי-אם ושירן, אני מבקש להרגע פה בבקשה אני לא חושב שאתן אלו שצריכות להעיר לו על הדרך שבה הוא כותב.
התגובות שלכן ממש לא מתאימות.'

איפה התבטאתי בצורה מזלזלת כלפיו?
בטעות הוספתי גם את השם שלך , מצטער :]
הראל ~ מפקח המשגיחים.

harel כתב:אוי נו באמת, זה כמו ששוטר יעבור לידך ובדיוק באותה שנייה שהוא יעבור לידך תגידי "איך אני שונאת שוטרים"
שנינו יודעים שעשית את זה בשביל להציק ..

לא הבנתי למה לקחת כל כך קשה את ההערה, זה לא שהזהרתי אותך או משו בסגנון פשוט הערתי לך שזה לא הכי מכבד אותך וזה טיפה מעליב מה שאת רושמת

אתה לא יודע מה עובר לי בראש באותו רגע, מעיין לך שאני רשמתי את זה כדי להציק?
רשמתי את דעתי באותה רגע וזה הכל, לא צריך לעשות עניין מכל דבר זה שמשעמם לכם ואתם מחפשים רק את מי להזהיר לא אומר שאני ושירן נסבול מזה.
צריך לשנות את השם של הפורום, כי חופש ביטוי אין כאן.
liyamiii כתב:אתה לא יודע מה עובר לי בראש באותו רגע, מעיין לך שאני רשמתי את זה כדי להציק?
רשמתי את דעתי באותה רגע וזה הכל, לא צריך לעשות עניין מכל דבר זה שמשעמם לכם ואתם מחפשים רק את מי להזהיר לא אומר שאני ושירן נסבול מזה.

טוב ליאם , את בחרת לקחת את ההערה קשה זה בסדר נעצור את הדיון כאן אם בא לך להמשיך תכתבי לי הודעה פרטית.
הראל ~ מפקח המשגיחים.

liyamiii כתב:אתה לא יודע מה עובר לי בראש באותו רגע, מעיין לך שאני רשמתי את זה כדי להציק?

לכל זכות יש גבול.
[Image: my3tkyjultz5.png]
♥ .Never Grow Up
לא לקחתי קשה שום דבר, אתה בחרת להתייחס לתגובה שלי כל כך ברצינות
מה הקשר לכל זכות יש גבול?