כך הפך יוטיוב לזירת החרם החדשה של בני הנוער

9 תגובות, 592 צפיות

כך הפך יוטיוב לזירת החרם החדשה של בני הנוער

[Image: logo-youtube.png]

'' קללות, חרמות וקריאה להתאבדות.
אתר הסרטונים הפופולרÄי יוטיוב הפך מתחת לרדאר של הורים ומורÄים לאמצעי אלים שבו תלמידים, שלהם מאות אלפי עוקבים,
מצלמים סרטוני נאצה נגד חבריהם ומלמדים אותם להתאבד.

סרטוני ההשפלה ביוטיוב כבר הביאו בעולם להתאבדויות של בני נוער וגם בסרטונים ישראליים יש תלמידים שקוראים לחבריהם
להתאבד ואפילו מדריכים אותם איך לעשות זאת.
"צריך להעביר את הסכין לאורך היד בשביל לקבל תוצאות", מסביר בן נוער שמנהל ערוץ ביוטיוב.

בנות, אם אתן שמנות, אז אתן יכולות להרוג את עצמכן", אמר נער אחר בסרטון שהעלה ליוטיוב,
"אין לכן שום שימוש בעולם הזה, אתן סתם בובות מין". אמנם ביוטיוב מסירים לפעמים תכנים פוגעניים,
אבל כאשר ההורים לא מכירים פלטפורמה מסויימת, האחריות נופלת על הילדים עצמם". ''

הכתבה המלאה:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1239823

היום במקום אישי אפילו בפייסבוק מקללים את הבן אדם ועושים עליו חרם
דניאלוש :) כתב:היום במקום אישי אפילו בפייסבוק מקללים את הבן אדם ועושים עליו חרם
פייסבוק הוא לא מקום אישי ואף פעם לא היה, נקודה.
לנושא, כחלק מכלל הרשתות החברתיות הקיימות היום גם ביוטיוב ניתן לעקוץ ולרדוף אנשים, וזה לא תופעה חדשה. תודה על הפרסום (:
[Image: giphy.gif]
בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.
היום בכל מקום אפשר לבטא את עצמך בגזענות גם בלי היוטיוב.
מסכימה עם זה כל מקום היום הוא מקום שמקללים , ששונאים אותך ועוד הרבה דברים עושים וחבל שזה ככה ...
Yohad כתב:היום בכל מקום אפשר לבטא את עצמך בגזענות גם בלי היוטיוב.

[FONT=&quot][Image: mnxeyzdbziod.gif][Image: unknown.gif]תאריך הצטרפותApr 2016הודעות190
[/FONT]

[FONT=&quot][INDENT]מסכימה עם זה כל מקום היום הוא מקום שמקללים , ששונאים אותך ועוד הרבה דברים עושים וחבל שזה ככה ...[/INDENT]

[/FONT]

[FONT=&quot][Image: mnxeyzdbziod.gif][Image: unknown.gif]תאריך הצטרפותApr 2016הודעות190
[/FONT]

[FONT=&quot][INDENT]מסכימה עם זה כל מקום היום הוא מקום שמקללים , ששונאים אותך ועוד הרבה דברים עושים וחבל שזה ככה ...[/INDENT]

[/FONT]
אני מכירה את הערוץ של ה "ג' בן ה16" המדובר, כל הסרטונים שהוא עושה הם סרקסטיים והוא לא התכוון לאף מילה , ערוץ 10 פשוט חתכו את הסרטונים כדי שזה ייראה כאילו הוא באמת מתכוון לזה כשהוא דיבר על אתיופים ושמנות,וה"לחתוך בשביל לקבל תוצאות"היה ריפרנס של פמילי גאי. והוא גם עשה סרטון הסבר בקשר לכתבה הזאת בערוץ שלו.
ואני יודעת שזה עניין רציני ובריונות ברשת זה דבר מאוד רע שפוגע בהרבה אנשים אבל במקרה של ג', הוא מעביר ביקורות על אנשים מסוימים במידה מסוימת אבל הוא לא מסית נגדם, הוא אמר בעצמו שהוא נגד בריונות.
חוש ההומור שלו הוא לא מהסוג שהרבה אנשים יאהבו או יבינו ולכן זה יוצר בעיות.

אבל כן, יש בזה גם צדדים רעים בגלל שילדים מסוימים יכולים לקחת את זה ברצינות ולהציק לילדים אחרים ברשת בהשראת הערוץ.
[Image: tumblrinlineohxfcxsqxtwz-1473123898ngk48.gif]
~MY CURE IS MOST EFFECTIVE~
אני בכללי חושב שצריך לפתוח "קבוצה" מסויימת, שיהיו נגד כל הרע הזה שעושים ביוטיוב.
לא רק, גם בפייסבוק ואפילו באינסטגרם ובכל מקום שרק אפשר לפגוע באנשים מסויימים, שהקבוצה הזאת תמנע מהם יותר להשתמש במחשב או באתרים הספציפיים האלו.
בגילאי הנוער במיוחד זה המקום שהכי קשה להתקדם ממנו אם נתקעת , את/ה לא מספיק חזק כדי להמשיך בלי החברים שלך, בלי חברה ובלי מחמאות מטעמים אחרים,
ברוב המקרים שקורים הילדים נפגעים כבר מגיל הנוער ומאז נשארים להם חורים שהם לא מצליחים לפתור את זה ברוב המקרים בעתיד
ולכן חשוב לעצור את החרם מהגיל הצעיר, לעצור את כל הרע הזה שקורה באינטרנט זה חובה!
[Image: 9949544.png]
הראל ~ מפקח המשגיחים.

אני גם מכיר את ג' והשם שלו זה גיא אסלנוב יש לו ערוץ סטירי שבו הוא עושה קומנטריס והומור שחור, ואני במקרה גם מכיר את כל הפרשייה הזאת כי אני מסתובב ביוטיוב המון. ערוץ 10 חתכו את החלקים שבו הוא אמר שהוא לא התכוון לשום דבר ממה שהוא אמר , ובחלק שהוא אמר שזה היה פאקינג גדול שעשו חרם על מישהו שהוא עשה עליו סרטון הוא אמר אחר כך : אם אתם לא יותר רעים ממני אני בספק אם אתם רוצים לעשות את זה למישהו, אז לפני שאתם עושים סרטון עליו תשאלו אותו
הוא בכלל לא בריון הוא פשוט יוטיובר שעושה את הדעה שלו וכל העולם יוצא עליו, וגם בחלק שהוא אמר איך לחתוך הוא לקח את זה מפמיליי גאיי בתור בדיחה ! בדיחה! ערוץ 10 עשו לו עוול והסיטו המון נגדו ואני דווקא בעדו בתור סאב שלו ועוד המון אנשים גם בעדו הלכו לאתר של ערוץ 10 וכתבו #ערוץ_10_שקרנים מי שלא מאמין לי תכתבו ערוץ 10 שקרנים ואתם תראו אלפים של הוכחות אפילו מפי של יוצרי תוכן ענקיים ביוטיוב ערוץ 10 פשוט מקנא ביוטיוברים שצוברים תאוצה ומשאירים אותם מאחור אז הם משקרים ואני לא אסבול את זה שמישהו מפרסם את הכתבה הזאת בלי לדעת את האמת! (במיוחד כי זה יוטיובר שאני אוהב)
ולגביי הבריונות ברשת זה באמת חייב להיפסק ובשביל זה יש משהו שנקרא הכפתור האדום שדווקא ראיתי שפרסמו את זה פה בפורום שזה אפליקציה לכרום שאפשר להוריד ולדווח על בריונות רשת כדי לכם להוריד ולהשתמש בזה שאתם רואים כל סוג של בריונות רשת
[Image: zbnf2tytmlky.png]
oldCityGuy כתב:אני גם מכיר את ג' והשם שלו זה גיא אסלנוב יש לו ערוץ סטירי שבו הוא עושה קומנטריס והומור שחור, ואני במקרה גם מכיר את כל הפרשייה הזאת כי אני מסתובב ביוטיוב המון. ערוץ 10 חתכו את החלקים שבו הוא אמר שהוא לא התכוון לשום דבר ממה שהוא אמר , ובחלק שהוא אמר שזה היה פאקינג גדול שעשו חרם על מישהו שהוא עשה עליו סרטון הוא אמר אחר כך : אם אתם לא יותר רעים ממני אני בספק אם אתם רוצים לעשות את זה למישהו, אז לפני שאתם עושים סרטון עליו תשאלו אותו
הוא בכלל לא בריון הוא פשוט יוטיובר שעושה את הדעה שלו וכל העולם יוצא עליו, וגם בחלק שהוא אמר איך לחתוך הוא לקח את זה מפמיליי גאיי בתור בדיחה ! בדיחה! ערוץ 10 עשו לו עוול והסיטו המון נגדו ואני דווקא בעדו בתור סאב שלו ועוד המון אנשים גם בעדו הלכו לאתר של ערוץ 10 וכתבו #ערוץ_10_שקרנים מי שלא מאמין לי תכתבו ערוץ 10 שקרנים ואתם תראו אלפים של הוכחות אפילו מפי של יוצרי תוכן ענקיים ביוטיוב ערוץ 10 פשוט מקנא ביוטיוברים שצוברים תאוצה ומשאירים אותם מאחור אז הם משקרים ואני לא אסבול את זה שמישהו מפרסם את הכתבה הזאת בלי לדעת את האמת! (במיוחד כי זה יוטיובר שאני אוהב)
ולגביי הבריונות ברשת זה באמת חייב להיפסק ובשביל זה יש משהו שנקרא הכפתור האדום שדווקא ראיתי שפרסמו את זה פה בפורום שזה אפליקציה לכרום שאפשר להוריד ולדווח על בריונות רשת כדי לכם להוריד ולהשתמש בזה שאתם רואים כל סוג של בריונות רשת
צודק
[Image: tumblrinlineohxfcxsqxtwz-1473123898ngk48.gif]
~MY CURE IS MOST EFFECTIVE~