סיפור בריונות - פרק 4

8 תגובות, 446 צפיות

סוף פרק 3:

ניכנסתי לכיתה ובוםםםםםםם
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
נישפך עלי דלי של מייים קרים וראיתי את מלכת השכבה ....

פרק 4:

מלכת השכבה מסתכלת עלי וצוחקת ביחד עם יוסי ומולי שוב הם היתנשקו והיא עושה לי בפעם הבאה שתתקרבי ליוסי חבל עליך,
הא ושתדעי שאתמול היתה מסיבה פצצה היה שווה וטוב שלא באת ניכנסתי לכיתה כמעט בכיתי אבל עצרתי את עצמי למדנו ולמדנו
ואז הגיעה הזמן של ההפסקה יצאתי לכיוון הלוקר כדאי לקחת את היומן שלי זה מין יומן פרטי אם מפתח שאני כותבת בו הכל מכיתה א' דברים רעים וטובים, מה שעובר עלי, איך אני מרגישה וכל מיני...
פתחתי את הלוקר הוצאתי את היומן ופתאום מלך השכבה (קוראים לו אלירן) תפס לי את היומן ולקח את המפתח והתחיל להציץ לי ביומן ולצחוק עלי ולהגיד לי איככ יא מסריחה כולם שונאים אותך תעופי מהמקיף אפילו למסיבה שלנו לא היית מוזמנת אף אחד לא רוצה אותך אפילו חברות שלך כבר הפסיקו להסתובב איתך יאלה לכי ותישכחי מהיומן שלך חכי תיראי זה רק ההתחלה ,
וחסר שאת מספרת על זה למישהו אחרת את מתה נישבע לך לא היה כדאי לך להיתעסק עם ליאן ואיתי ובכלל וואי אני לא מרחם עליך

סוף יום :

באתי ללכת הביתה ירדתי במדרגות ואלירן חסם לי את הדרך ועושה לי לאן את חושבת שאת הולכת גברתי הצעירה הוא תפס אותי ובאו עוד כמה בנים ומשכו אותי למקום כלשהו הם קשרו אותי ולא נתנו לי לזוז סתמו לי את הפה נבהלתי
השאירו אותי ככה והלכו
אחר כך באו חברות שלי

ן...
כל הכבוד:yes:
תמשיכי!
מצויין.
[Image: giphy.gif]
בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.
כל הכבוד
תמשיכי
כמה הערות כי דיי קשה לקרוא אם זה לא יהיה ככה.
1. שאת כותבת שמישהו אמר משהו תשתמשי בציטוט לדוגמא "אני שונאת אותך" אמרה (שם הדמות)
2. פסיקים, נקודות די חשוב =)
דרך אגב קראתי את כל הסיפור והוא ממש מעניין!
מקווה לקרוא את ההמשך בקרוב~
אני במתח (;
היי.
~
My life is perfect~
[Image: tumblr_static_tumblr_lfgh4hytth1qdbbywo1_500_large.jpg]
תמשיכייי
זה ס
יפור ישן אבל אני אשתדל נויה
המשכת
י
למרות שיש טעויות דקדוקיות אני עדיין מתעניין בעלילה חח