ניסוי חברתי: יהודי ומוסלמי מסתובבים יחדיו ברחבי אמריקה - מה יהיו התגובות של האנשים?

13 תגובות, 795 צפיות

ניסוי חברתי שבוצע על ידי משתמש היוטיוב "MoeAndET" שבו יהודי ומוסלמי מסתובבים ביחד ברחבי אמריקה וביניהם שכונה יהודית ושכונה מוסלמית/ערבית. מה יגיבו האנשים כשיראו יהודי ומוסלמי מסתובבים ביחד כמו חברים? צפו בסרטון ותגלו!

[video=youtube;u4rYswsei3M]https://www.youtube.com/watch?v=u4rYswsei3M[/video]

לאחר שצפיתם בסרטון - מה דעתכם עליו ועל התגובות של האנשים?
[Image: tumblr_o8eo5ywO4z1vwzhh6o1_500.gif]
חחחחחחחחחחחחח.. ראיתי ישר כשהם העלו, ממש אוהב אותם למרות שרוב הסרטונים שלהם מזויפים בטירוף.
רק דבר אחד יש לי לומר:
[video=youtube;onIrop1vaE8]https://www.youtube.com/watch?v=onIrop1vaE8[/video]
חיים הזקן כתב:חחחחחחחחחחחחח.. ראיתי ישר כשהם העלו, ממש אוהב אותם למרות שרוב הסרטונים שלהם מזויפים בטירוף.
רק דבר אחד יש לי לומר:
[video=youtube;onIrop1vaE8]https://www.youtube.com/watch?v=onIrop1vaE8[/video]

חחחחחחח גדול, וגם אני ממש אוהבת אותם, הם אחלה. איך אתה יודע שרוב הסרטונים שלהם מזויפים?
mayplays כתב:חחחחחחח גדול, וגם אני ממש אוהבת אותם, הם אחלה. איך אתה יודע שרוב הסרטונים שלהם מזויפים?
ראיתי סרטונים שמדברים על כמה ערוצי מתיחות גדולים ביוטיוב והראו שמלא מהם שכרו שחקנים כדי שישחקו ב"מתיחה" שלהם, אפילו הביאו אחד מה"נמתחים" מאחד הסרטונים של פיוזיטיוב שהוא גדול בתחום (8m סאבס ככה).
התבאסתי רצח האמת... מלא מאלו שאני רשום אצלם עשו סרטונים מזויפים, פחות כואב לך כשאתה לא יודע תאמת..
האנשים נראים בהלם..בכללי אני לא בעד שמוסלמים ויהודים יהיו חברים..
ואני יודעת שעכשיו כולם יצאו עליי, אבל אין מה לעשות הדתות האלה פשוט לא הולכות ביחד.. בעיקר המוסלמים אשמים.
Shiran כתב:האנשים נראים בהלם..בכללי אני לא בעד שמוסלמים ויהודים יהיו חברים..
ואני יודעת שעכשיו כולם יצאו עליי, אבל אין מה לעשות הדתות האלה פשוט לא הולכות ביחד.. בעיקר המוסלמים אשמים.

לא חושבת שיצאו עלייך, אני מאמינה שהרוב כאן חושבים כמוך. תראי, יש ויש. יש מוסלמים טובים ויש רעים, בדיוק כמו אצל היהודים. הם לא טהורים.
גם אנחנו שקרנים, רמאים, מניפולטיבים, רוצחים, גנבים וכדומה - כמו אצל כל הדתות בעולם הזה - אין דת שהיא מושלמת. בעיקרון - כולנו בני אדם. לדעתי, אם לא היו בכלל דתות בעולם/הייתה דת אחת, לא היה דבר כזה מלחמות והיה שלום עולמי..
Shiran כתב:האנשים נראים בהלם..בכללי אני לא בעד שמוסלמים ויהודים יהיו חברים..
כל הדתות רק עושות רע לעולם... המוסלמים כעיקרון חושבים שכל שאר הדתות נחותות משלהם ויש מוסלמים קיצוניים שעובדים על פי כך, לא מאשים אותך על מה שאת חושבת, החינוך בארץ מכוון לכיוון הזה למרות שהתקשורת טיפה פחות..
[Image: noreligion.jpg]
הבעיה היא שאנחנו רוצים שלום עם המוסלמים..אבל הם רוצים רק שטחים ולא מעניין אותם מהשלום..אם נביא להם נגיד את תל אביב, הם יתחילו להשתלט על הכל.
Shiran כתב:הבעיה היא שאנחנו רוצים שלום עם המוסלמים..אבל הם רוצים רק שטחים ולא מעניין אותם מהשלום..אם נביא להם נגיד את תל אביב, הם יתחילו להשתלט על הכל.
אם נתחיל מלחמה מיותרת עם המוסלמים כל השכנים סביבנו ירצחו אותנו, עד כמה שאנחנו חזקים, לנו יש מדינה אחת ולהם יש מלא, ארצות הברית עד שנותנת לנו גב יהיה מאוחר מדי, נהיה כבר מחוקים.. שלום זו הדרך היחידה, זה לא שיש לנו ברירה..
אי אפשר לעשות איתם שלום..