Far Cry 3

11 תגובות, 773 צפיות

פרסמתי את זה לפני 2-3 שנים בפורום אחר, עדיין נראה די סבבה אז החלטתי לפרסם גם פה, חיים אולי יזכור את הסיקור הזה...

[Image: 250px-Far-cry-3-box-art-xbox-360.jpg]
שם המשחק באנגלית: Far Cry 3
שם המשחק בעברית: פאר קרי 3
תאריך הוצאת המשחק: 29 לנובמבר 2012 / 29.11.2012
הגבלת גיל: 18
מפתח: UBISOFT
ז'אנר: הישרדות ופעולה.
פלטפורמות: XBOX 360, PlayStation3 וPC.

----------------------------

תקציר:
ג'ייסון ברודי הוא ילד של אדם עשיר, יחד עם שני אחיו, חברתו ושאר חבריו.
באמצע הטיול החברים צונחים ממטוס ומגיעים לאי שלא הכירו, ואס ששולט באי תפס את כולם והכניס אותם לכלובים במקומות שונים.
ג'ייסון היה בכלוב עם אחיו הגדול, ואס הסביר לו שהוא רוצה לקחת כופר מאביו ואז למכור אותו לעבדות.
לאחר שוואס הלך מהמקום אחיו של ג'ייסון גראנט שהיה כבול מולו בחבלים הצליח להשתחרר, הוא שחרר את ג'ייסון ולאחר מכן הוא אמר לו שלא משנה מה יקרה הוא יציל אותו, גראנט הורה לו לשחק את עצמו כאילו הוא עוד כבול ולאחר מכן קרא לשומר ששמר על הכלוב שלהם לבוא.
השומר העצבני התכופף והסתכל בפניו של גראנט "תשתוק" אמר השומר, גראנט בפתאומיות ואז הרג אותו בדרך מוזרה.
לאחר מכן לקח את המפתח ושחרר את ג'ייסון ואת עצמו, ג'ייסון וגראנט היו צריכים להתגנב במחנה של ואס שם היו המון חיילים אך, לבסוף ואס תפס אותם.
ואס ירה לגראנט בצוואר, ג'ייסון המבוהל ישר קפץ וניסה לסתום את הפצע אך, נכשל.
ואס שהיה יותר מדי בטוח בעצמו נתן לג'ייסון לרוץ ליער ולברוח ממנו, לאחר עשר שניות ואס הורה לאנשיו לרוץ אחרי ג'ייסון.
ג'ייסון ברח מהם עד שהגיעה לגשר שהתמוטט, ג'ייסון איבד הכרה ברגע שנפל למים וכשהתעורר היה במיטה שהייתה ממוקמת באוהל מוזר.
לידו ג'ייסון ראה אדם שחור מלא בקעקועים, "שלום, שמי דניס" אמר האדם הלא מוכר.
דניס הסביר לג'ייסון שהוא צריך להתחזק, הוא התקווה היחידה של שבטו לצאת מהפחד שוואס יהרוג אותם, על הדרך ג'ייסון גם יוכל להציל את חבריו ובנוסף דניס הסביר שאדם אחד נמצא מעל ואס, האדם שלקח מואס את שפיותו "הויט ולקר".

איך ניתן להשיג את המשחק?:
כמו תמיד אפשר למצוא פרוץ, זה מאוד קשה למצוא פריצה טובה שלא מכילה וירוסים למשחק זה ולכן העדיפות הראשונה היא לקנות אותו, ניתן לקנות את המשחק בSteam או בUBISOFT.

דמויות:

ג'ייסון ברודי
[Image: 250px-FC3_cutout_jason.png]
גיבור הסיפור, הדמות שאותה אתם מגלמים.

ואס מוטנגרו
[Image: 250px-FC3_cutout_vaas.png]
הרשע המרזי בסיפור, נשלט על ידי הויט, מצבו הנפשי אינו טוב.
הרשע שכולם אוהבים למרות שהוא פאקינג דיק האד מטורף.

הויט ולקר
[Image: 250px-Hoyt_Volker.jpg]
הרשע ששולט על ואס ושולט על המון איים הקרובים אחד לשני.
הרשע שאף אחד לא אוהב וכולם מאחלים לו למות.

סיתרא טלוגמאי
[Image: FC3_cutout_dennis.png]
כל דבר שאספר אליה יחשב כספוילר, אתם תשנאו אותה יותר מהויט אם תבחרו סוף מסוים, רק אומר...

דניס רוג'רס
[Image: FC3_cutout_dennis.png]
ה"מאסטר" שלכם בהתחלה, מציל אותכם, לאף אחד לא באמת אכפת ממנו..

תמונות:
[SPOILER= תהנה Smile][Image: PC_5.png]
[Image: farcry3_2013_05_10_19_48_27_31_id1368528912_304843.jpg]
[Image: maxresdefault.jpg]
[Image: far-cry-3-20110817104323708.jpg][/SPOILER]

-------------------------------------

דעתי האישית:

פאר קרי 3 הוא אחד המשחקים היותר טובים שהומצאו, הגרפיקה שלו מדהימה והעלילה אפילו טובה הרבה יותר.
אתה בעצם מגלם דמות שמתחילה מאפס ומגיעה לרמה שהיא מסוגלת להרוג חמש מאות אנשים לבד (לא מגזים ><).
הקטע שיש קעקוע על כל סקיל שאתה לומד הוא מגניב ביותר, הקטע של הקעקועים נותן חותמת מיוחדת לפאר קרי.
המשחקיות מציאותית כלפי האנשים שנגדך, כלפיך היא די מפגרת, אתה יכול להוציא כדורים שנתקעו לך ביד עם הפה כשאתה נוהג בג'יפ זה נראה קצת יותר מדי מוגזם.
יש משימות צדדיות שהן נחמדות ביותר, פאר קרי הוא יותר הישרדות מאשר פעולה למרות שזה משלב אותם ביחד בצורה נפלאה.
לא ממליץ בכלל לטבעוניים ולצמחוניים, אתה הורג דוב עם שלושים כדורים ולאחר מכן אתה צריך גם להוציא לו את הפרווה והבשר כדי ליצור חפצים מיוחדים מהם.
פאר קרי 3 הוא משחק שמסביר מה קורה בשבטים המוזרים באיים הלא מוכרים בצורה נפלאה, אם אתם אוהבים אינדיאנים והישרדות זה פשוט המשחק הנפלא עבורכם!

סיקור מושקע ביותר, כל הכבוד!
אני אישית ממש אוהבת את המשחק הזה, אפילו שהוא עושה לי כל פעם מחדש כאבים בעיניים בגלל ה- First Person חחחח
[Image: tumblr_o8eo5ywO4z1vwzhh6o1_500.gif]
וואו סיקור מעולה! כל הכבוד Smile
אני אנסה פעם אחד את המשחק הזה.
mayplays כתב:סיקור מושקע ביותר, כל הכבוד!
אני אישית ממש אוהבת את המשחק הזה, אפילו שהוא עושה לי כל פעם מחדש כאבים בעיניים בגלל ה- first person חחחח
חחחחחחחחחחחחחח... למה? אני דווקא חשבתי שהfp זה מה שמגניב במשחק הזה Sad
תודה d:
matan כתב:וואו סיקור מעולה! כל הכבוד Smile
אני אנסה פעם אחד את המשחק הזה.
תודה Smile
ממליץ לך, אחלה משחק..
חיים הזקן כתב:חחחחחחחחחחחחחח... למה? אני דווקא חשבתי שהfp זה מה שמגניב במשחק הזה Sad
כששיחקתי במשחק הזה באקסבוקס לא הייתה בעיה עם הfp כי מסך הטלויזיה היה רחוק ממני, אבל עכשיו אני משחקת בזה במחשב שהמסך הרבה יותר קרוב לפנים שלי וזה עושה לי כאבי ראש וכאבי עיניים אם אני משחקת יותר מ20 דקות שזה די מבאס.
MayPlays כתב:כששיחקתי במשחק הזה באקסבוקס לא הייתה בעיה עם הfp כי מסך הטלויזיה היה רחוק ממני, אבל עכשיו אני משחקת בזה במחשב שהמסך הרבה יותר קרוב לפנים שלי וזה עושה לי כאבי ראש וכאבי עיניים אם אני משחקת יותר מ20 דקות שזה די מבאס.
איך אפשר להפסיק לשחק בזה אחרי 20 דקות? בלתי אפשרי Sad ממשיכים עם הכאב..
חיים הזקן כתב:איך אפשר להפסיק לשחק בזה אחרי 20 דקות? בלתי אפשרי Sad ממשיכים עם הכאב..

חחחחחח מי אמר שאני מפסיקה? Wink
mayplays כתב:חחחחחח מי אמר שאני מפסיקה? Wink
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. חשבתי שרשמת שאת מפסיקה rip :<
יאללה חדל ספאם!4!@$!
אחלה סיקור, יצא לי להיתקל כמה פעמים בחברים שיש להם את המשחק אבל אף פעם לא לשחק :ד
המשחק נשמע מעולה. אולי אני אנסה את המשחק בהזדמנות.
הייתי שמח אם היה קצת יותר תמונות מהמשחק בספוילר אולי, לראות תמונות מהמשחק בהחלט עוזר להבין במה מדובר וברמת הגרפיקה.
[Image: relive-deadpool-with-the-best-gifs-from-...854447.jpg]
Kiwi כתב:אחלה סיקור, יצא לי להיתקל כמה פעמים בחברים שיש להם את המשחק אבל אף פעם לא לשחק :ד
המשחק נשמע מעולה. אולי אני אנסה את המשחק בהזדמנות.
הייתי שמח אם היה קצת יותר תמונות מהמשחק בספוילר אולי, לראות תמונות מהמשחק בהחלט עוזר להבין במה מדובר וברמת הגרפיקה.
[SPOILER= תהנה Smile][Image: PC_5.png]
[Image: farcry3_2013_05_10_19_48_27_31_id1368528912_304843.jpg]
[Image: maxresdefault.jpg]
[Image: far-cry-3-20110817104323708.jpg][/SPOILER]
אני אוסיף לסיקור, תודה על הביקורת.
Smile