סיפור - feel lost

4 תגובות, 415 צפיות

Feel Lost - סיפור

הסבר:
מסופר על עולם בסכנה, שאף אחד לא מודע אליה, כמה ילדים מזהים את המצב ומנסים לטפל בו.
הילדים עוברים מכשולים רבים עד שהם מצליחים להציל את העולם שלהם.
הסיפור מסופר מנקודת מבט של הגיבור, שמספר על המקרה אחרי מה שקרה (בגלל זה השפה לא כ"כ גבוהה).
שם הגיבור - ניק.

פרק 1:
אני וחבריי אנה, ג'ף ומייקל שיחקנו בחצר האחורית של ג'ף מסירות, שאלנו את מייקל מה הוא יעשה ליום ההולדת ה14 שלו תוך כדי המשחק.
" אני חושב שנלך כמה ילדים לסרט, אבל אני עוד לא בטוח", הוא החזיר כתשובה.
עד לאותו רגע היינו ילדים רגילים, לא דאגנו להרבה דברים מלבד הלימודים וניסינו להנות כמה שיותר, אף אחד מאיתנו לא הבין שכל זה עומד להשתנות.
אני חושב שבתור ילדים בגיל 13-14, אם היינו יודעים שזה מה שהולך לקרות - היינו בורחים ישר, אבל זה בדיוק העניין - שלא ידענו.
התחילה רעידת אדמה חזקה, מאוחר יותר גילינו שבסולם הדירוג היא רעידת אדמה בגודל 6.1, היו ברעידה כ1,500 הרוגים, אבל זה לא העניין.
כולנו היינו מבוהלים ולא ידענו מה לעשות, אמא של ג'ף צעקה לנו " בואו מהר! ".
אבל, בדיוק שעמדנו לעשות את זה, נוצר קרע באדמה, הרגל של אנה נתקעה בפנים ולא הסכמנו לעזוב אותה, אמא של ג'ף המשיכה לקרוא לנו בזמן שניסינו לחלץ את אנה, אבל כשהיא באה לבדוק מה קרה, כבר היינו עמוק עמוק בתוך הקרע.
זה לא היה יום קל, את זה אני מניח שהבנתם, אבל בהשוואה ליום הבא - זה היה גן עדן.
זו הייתה נפילה לתוך אגם גדול במעמקי האדמה, לפעמים אני חושב מה היה קורה אם היינו נופלים במקום אחר.
אנה לא יכלה לשחות, הרגל שלה הייתה פצועה והיא בקושי הצליחה לנשום, אני ומייקל סחבנו אותה החוצה. אחרי שכולנו התייבשנו, ניסינו להבין איפה אנחנו, ויותר חשוב - איך אנחנו יוצאים מכאן. פתאום, משהו קרה, שמענו קול חזק שבא מתחתינו וכולנו התחלנו לרוץ בתוך המערה, חוץ מאנה, היא לא יכלה לרוץ.
לא הסכמתי להשאיר אותה מאחור. "אנחנו חייבים לעזור לה!" אמרתי בקול רם, אבל ג'ף ומייקל היו לחוצים מדי בשביל להבין מה אמרתי . אני ואנה ניסינו לעקוב אחריהם בשיא המהירות אל מעמקי המערה בזמן שאנה צולעת ונשענת על הכתף שלי.
במבט לאחור, אם ג'ף ומייקל היו עוצרים לעזור לאנה, כולנו היינו מתים היום, כשאני אומר כולנו, אני מתכוון לכל העולם.
כשהרעש נחלש, והתרחקנו מספיק, אני ואנה הפסקנו להתקדם מהר - הגענו לנקודת פיצול בערך 5 דקות אחרי ג'ף ומייקל.
זה היה בעייתי, הבחירה הייתה קשה, אבל כמו שדודה שלי תמיד אמרה לי "קשה יש רק בלחם, ואותו אתה היית זורק לפח".
כשלא ידענו מה לעשות, פתאום ראינו על התקרה של המערה הראשונה עצם תלויה בתוך קורי עכביש, ידענו שלשם אנחנו לא הולכים.
הבחירה הייתה בין המערה הראשונה לשניה. כשהמצב היה ממש אבוד, אנה עלתה על רעיון גאוני, לפני שאני אספר לכם את הרעיון ולא תתרשמו, תנסו לחשוב את המצב - אנחנו לכודים במערה במעמקי האדמה, שמענו רעשים מפחידים ובכללי אנה, הייתה פצועה - לחשוב על רעיון במצב כזה? זה משהו שדורש יכולת עצומה להתמודד עם לחץ. אנה מצאה 2 אבנים על הרצפה, היא הרימה את אחת האבנים וזרקה למערה השניה אחת, ואחת למערה השלישית .
במערה השלישית איזשהו קול התעורר, לעומת זאת במערה השניה - רק הקול של האבן נתקעת ברצפה. הייתה לי תחושה שהחיה הזאת מתקרבת אז האצתי את החברים. התחלנו להתקדם, הפעם לא רצנו, חיכינו לאנה, אבל החיה התקדמה יותר מהר מאיתנו - בסוף שמענו את הצעדים שלה מאחורינו והגענו לפיצול, החיה המשיכה להתקרב, ואנחנו? אנחנו היינו בלחץ - לא ידענו באיזה דרך לבחור, בסוף בחרנו בדרך הימנית, והגענו למקום הכי לא צפוי שתחשבו שיהיה מתחת לאדמה...

המשך יבוא (אם יאהבו).

אם אפשר בונות , תודה.
"I will follow you until the end of the world"
"cuase that just who i am
לא יודע למה, זה מתקדם בקצב שאמור להיות נורמלי, אבל אני מרגיש כאילו זה מתקדם מהר מדי Confused
סיפור נחמד כזה, אבל לא הבנתי משהו, כל העולם חווה את הרעידה, למה רק הם יכולים לעצור את מה שקרה? Confused
ואני ממליץ לך לא לסיים פרק כמו שסיימת, כי אם זה היה ספר רגיל, הקורא יכל לעבור פשוט לפרק הבא, אין משהו שמונע ממנו, פרק אמור לסיים עלילה מסויימת בספר.
~מאמץ את המשפט של קשה יש רק בלחם ואותו אתה היית זורק לפח, אם אתה רואה שעד מחר כל האינטרנט יכיר את המשפט, זה באשמתי :d~
[Image: 33803846.png]
תודה על הבונה, אנסה בפרק הבא יותר טוב.
הם היחידים שיכולים להציל את העולם כי הם היחידים שנפלו למערה.
אוקיי, הסיפור מתקדם יותר מדי מהר נשמע כאילו המספר רץ בזמן שהוא סיפור את זה,
אתה צריך להאריך את זה קצת
למשל הקטע הזה:
"אבל, בדיוק שעמדנו לעשות את זה, נוצר קרע באדמה, הרגל של אנה נתקעה בפנים ולא הסכמנו לעזוב אותה"
יכול להיות ככה:
"אבל, בדיוק שניסינו להישאר יציבים על פני האדמה נוצר קרע מתחת לרגל השמאלית של אנה והרגל שלה החליקה לתוך הקרע הקטן, באותו רגע הייתה לנו בחירה קשה, ללכת ולעזוב את אנה או להישאר איתה. אנחנו החלטנו להישאר עם אנה..."

כמה נקודות:
  • 3 ילדים נכנסים לתוך קרע קטן? זה אפילו לא הגיוני יחסית לסיפור
  • רשמת משהו ובגלל זה הם לא נכנסו למערה הראשונה ואז רשמת שהבחירה היא או המערה הראשונה או המערה השנייה, אז מאיפה הבאת את המערה השלישית?
  • אתה מוסיף מלא פרטים לסיפור שלא קשורים לסיפור, בהתחלה זה היה יפה אבל אחר כך, נו באמת
  • יש כמה נקודות קטנות אבל התייחסתי לדברים שבאמת הפריעו.
TheKiller
תודה על הבונה, כמו שאמרתי - אני אנסה ללמוד לפעם הבאה, מקווה שאצליח.