צ'אט + מוזיקה

7 תגובות, 545 צפיות

יש לי כמה 2 הצעות (כן השעמום ניצח חח) שנראה לי שהרבה ירצו לדוגמא אם יעשו כמו בפורום fxp, צאט למטה שזה מידי ולא כמו בהודעות פרטיות שצריך לחכות בין הודעה להודעה.
אני יודע שיש את הכוכב שכביכול שם מדברים והכל אבל הרבה פעמיים שני אנשים רוצים רק לדבר בלי אחרים, וזה יכול מאוד לעזור Smile

עוד הצעה זה, שהמוזיקה שיש בחדרים בכוכב תוכל להתחלף ע"י המשתמשים (פעם היתי באיזה האתר שהיה ניתן להחליף שירים דרך יוטיוב -אם אני לא טועה) נראה לי מאוד נחמד Smile

:-X:-X:-X:-X:-X:-X
בהחלט
בקשר להצעה של הלהחליף מוזיקה לדעתי זה יגרום מריבות על שירים ולא כדאי את זה.. וההצעה הראשונה נשמעת ממש טוב!
shira כתב:
בקשר להצעה של הלהחליף מוזיקה לדעתי זה יגרום מריבות על שירים ולא כדאי את זה.. וההצעה הראשונה נשמעת ממש טוב!

יש בזה משו... אבל אפשר לבנות מערכת שרק השיר שנבחר מוחלט אי אפשר להחליף -רק שהוא מסתיים אפשר ואז לכל אחד יש אופציה לנסות וגם קחי בחשבון שיש מלא חדרים אז לא יודע כמה מריבות זה יעשה
בעולמות וירטואלית אחרות יש את הפונקציה הזאת רק לבעלי גישות מסוימות ולא לשאר הגולשים שנמצאים כי ברגע שיעשו את זה אז העיר הווירטואלית תהיה בכאוס של ילדים שמחליפים כל רגע שיר אז כדאי שבשלב הזה לא נעשה שום דבר שכזה
Ransaymour כתב:
בעולמות וירטואלית אחרות יש את הפונקציה הזאת רק לבעלי גישות מסוימות ולא לשאר הגולשים שנמצאים כי ברגע שיעשו את זה אז העיר הווירטואלית תהיה בכאוס של ילדים שמחליפים כל רגע שיר אז כדאי שבשלב הזה לא נעשה שום דבר שכזה

סבבה חח רק הצעה:yes:
אם עושים את המוזיקה כפרטית הכוונה היא שכל אחד יבחר לעצמו ושרק הוא ישמע אותה,זה לא נראה לי משהו שיכול ליצור בעיות או כאוס
[Image: WZFNWLL.png]
הכוונה שלו שהשיר יהיה לא פרטי אלא לכולם בחדר דבר שני צריך הרחבות של השרת בשביל וזה משהו שלא לומדים ברגע ואני צריך לשבת שעוד לדבר כזה .. אבל הצעה נחמדה ואולי בעתיד אני אוסיף לכם Smile