אשם| guilty

6 תגובות, 129 צפיות

הקדמה:
שלום אני הלל , אני בן 16 וחצי מהמרכז אני אוהב לצייר ולכתוב ולשחק כדורסל.
אמממ מה אני יכול להגיד על עצמי? מצבי הכלכלי בבית די טוב אין לנו בעיה כספית יש לי שלושה אחים שאני די מסתדר איתם , אין לי ממש חברים מסיבה יחידה..
אני ערבי .. לא אל תפחדו אני רוצה שלום אני לגמרי בעד שלום .. רמסו לי את הביטחון כבר ממזמן אנשים לא התבגרו עדיין להבין שאני לא אשם שנולדתי ערבי , מעולם לא חנכו אותי לשנוא יהודים, לגיטימי לגמרי שיגלו כלפי שנאה על כך שאני ערבי ... המצב בארץ לא משהו.. אבל אני לא מרחם על עצמי ומתקדם קדימה , ועליי? עוד תדעו בהמשך..

שלום אני נעמה אני בת 16 מהמרכז יש לי אחות אחת מוצלחת מאוד אני טובה בלימודים אבל לא כותבת בשיעורים , המחברות שלי די ריקות והמורות לא מבינות איך אני מוציאה מאיות במבחנים , את האמת? גם אני לא.. אף פעם לא היה לי חבר אני גם לא חושבת שאני מוכנה אני כל כך בלחץ מהנשיקה הראשונה מה להגיד אם זה יפדח אותי להגיד לחבר שלי " חיים שלי " או "אני אוהבת אותך" אני ממש ביישנית לוקח לי זמן להפתח .. אני יכולה להגיד שהדימוי העצמי שלי נמוך.. הפרעות אכילה.. עליי? עוד תדעו בהמשך..

שלום אני נופר אני בת 16 וחמישה חודשים מהמרכז , יש לי אח שרוב הזמן נמצא עם חברה שלו .. אני גרה בוילה לבד.. ההורים שלי רוב הזמן בחו"ל הרבה מהשכבה שלי מקנאים בי אבל תאמינו לי שזה לא כיף .. אני הכי מקובלת בשכבה ורצות עליי מלא שמועות .. זה גם לא כיף אני החברה הכי טובה של נעמה .. ממש כיף לישון אצלה הבית שלה זה כמו הבית שלי אני רק שונאת שהיא מתלוננת על זה שהיא שמנה ולא עושה עם זה כלום! רוב הבנים רודפים אחרי בבית ספר והבנות לא סובלות אותי .. אבל הי התרגלתי.. אני לא הכי חכמה בעולם ואני לבד , האמת לא ממש לבד סבתא שלי היא סוג של דמות גדולה בחיים שלי שאני מעריכה מאוד אנחנו עושות ריצות ביחד ממש אמא שנייה שלי .. זה כמובן לא הכל עליי אתם כבר תגלו עוד עליי ..

שלום אני נווה אני בן 17 מהמרכז אני בכיתה י' כי נשארתי בכיתה י' וזאת הפעם השניה שלי.. האמת זה לא הכי כיף שבעולם זה לא כיף לצפות בחברים שלך מהצד בי"א בזמן כשאני שישיסט לא קשור לשכבה ולא מכיר אף אחד .. הייתי מגדיר את עצמי תלמיד חדש .. אני מאוד רוצה להתחבר ולהכיר אנשים חדשים למרות שלדעתי אני אף פעם לא ארגיש שייך יש לי תשעה אחים אחותי שרה נפטרה כשהייתי בן 6 לא ממש זכיתי להכיר אותה.. המשפחה שלי די מפורקת , המצב הכלכלי סביר בסדר+ אני אוהב ספורט מאוד.. אני תלמיד גרוע , זה משהו שבהחלט הוריד לי את הביטחון העצמי .. לא שירדו עליי או משהו אבל הייתי רוצה להיות חכם קצת .. אני לוקח ריטלין יש לי הפרעות קשב וריכוז.. שונא את הריטלין הוא עושה אותי זומבי בקטע הזוי.. כמובן שזה לא הכל עליי .. תדעו בהמשך..

אלה הדמויות הראשיות בסיפור , כמובן שיהיו עוד דמויות שאני אפרט עליהן בהמשך , אם הסיפור נשמע די מעניין תרשמו לי להמשיך מקווה שאהבתם עד כה
כמה כישרוניים אני מגלה פה Smile
נשמע טוב יהיה מעניין לדעת את ההמשך :yes:
נדיר.
חובה המשך שירה
[Image: tumblr_o2lzrpdcdU1thxvb0o1_500.gif]
ITS OK. DON'T BE SCARED
פשוט וואו! המשך Wink
123123123
123123
מושלם!
[Image: giphy.gif]
בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.