היי חברים, מה שלומכם?

1 תגובות, 767 צפיות
דיון נעול 

היי גולשי טיפוסט היקרים, מה שלומכם? Smile

אני נבחרתי להתקדם לתפקיד מנהל הפורומים של טיפוסט על מנת לקדם את הקהילה וכמה שיותר לעזור להרים את הפעילות שלה.
חשוב להרים את הקהילה לפעילות באופן מתמיד, עם המון פעילויות, הפעלות ותחרויות מיוחדות!
הקהילה הזו היא קהילה מאוד ייחודית ומיוחדת במינה. לא בכל קהילת פורומים יש כוכב כזה מגניב ומקסים עם צוות הנהלה מדהים, נצלו זאת!

קודם כל, אציג את עצמי בקצרה.
אני גיא, הייתי מנהל תחום ומשגיח בעיר שלנו בתקופה שהאתר טיפו היה קיים. ממש נהניתי לגלוש בטיפו ולכן הגעתי גם לכאן.
שאר המנהלים שהיו בטיפו איתי בקשר טוב, אני בקשר מעולה עם רן ומתן ובאמת מתכננים לכם המון דברים חדשים ומגניבים שממש תאהבו.

אנחנו כרגע עובדים על הרמת הפעילות בקהילה. הזמנת גולשים חדשים לקהילה ובאמת לפתח את הקהילה למקומות טובים יותר ומוצלחים יותר ככל האפשר.
יש לנו את מנהלי הפורומים המדהימים שלנו, שמנסים כמה שיותר להיות פעילים וזה מקסים.
כאשר הפעילות בקהילה תהיה יותר גבוהה, ייפתחו מכרזי ניהול לשלל הפורומים שיש בקהילה, מנהלי הפורומים העכשווים יוכלו להתקדם לתפקידים שונים באתר, כמו מנהל תחום וכדומה. לכן שווה וחשוב שתישארו כאן איתנו! אנו פנויים לכל ההצעות שלכם שנוגעות לאתר ונשמח לשמוע בכייף!

בנוסף, בקרוב תצא פעילות חדשה ומגניבה עם פרסים שווים, שווה לחכות!

מי שכאן, שיגיב ויציג את עצמו בפניי כדי שאוכל להכיר אתכם יותר טוב.

שיהיה המשך חופשה נעימה,
גיא. :Heart:

תגובות בדיון הזה
היי חברים, מה שלומכם? - על ידי Snapchat - 21-08-16, 01:25