harel פורסם ינואר 10, 2017 פורסם ינואר 10, 2017 גולשים יקרים, מיני מכרז השגחה זה נפתח כצורך למשגיחים בפלאנט אורנוס. את השאלות שלכם תוכלו לשאול באשכול 'שאלות ותשובות' . באשכול זה - הודעות לא קשורות יימחקו! שימו לב - במכרז השגחה זה לא יתקבלו מספר גבוה של גולשים להשגחה. - - - מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12 * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? על משגיח/ה הכוכב מוטלת אחריות כבדה – חסימה וניתוק גולשים במידת הצורך, להפעיל את הגולשים ולשמור על הכוכב. אנא השתמשו בתבונה! **שימו לב – משתמש אשר ישקר באחד הסעיפים ייפסל ממכרז ההשגחה לצמיתות. *** גולש אשר קיבל אזהרות בפורום בחודש האחרון - לא משתתף במכרז ההשגחה. **** גולש אשר נבחר במכרז ולא יענה להודעה בפרטי יותר משבוע יתפנה התפקיד ההשגחה למישהו אחר. [align=left] בברכה, צוות טיפוסט ופלאנט אורנוס. [/align] [align=center]http://www.interload.co.il/upload/9949544.png הראל ~ מפקח המשגיחים. [/align]
Eden פורסם ינואר 10, 2017 פורסם ינואר 10, 2017 טוב אז קודם כל היי, אני עדן, ואשמח לנסות להתקבל להיות משגיחה בפלאנט אורנוס :) **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? האמת שממש לא הרבה זמן, פחות מחודש הייתי אומרת, אבל בטיפו ובעיר שלנו הייתי פעילה הרבה מאוד זמן, כמה שנים טובות. *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכי להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן. 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן. 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? הייתי עושה הרבה הפעלות כדי להעביר את הזמן לגולשים אחרים כמו ארץ עיר, הראשון ש, ההפעלות הרגילות שכולנו כבר מכירים ובנוסף אנסה לחשוב על כמה הפעלות חדשות, אני אביא גולשים חדשים לאתר ואעזור להם במה שיצטרכו, ואנסה להיות כמה שיותר פעילה. 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: פרסום בפייסבוק יכול להביא הרבה מאוד גולשים לאתר, פייסבוק זו רשת חברתית מאוד פופולארית בקרב בני הנוער שיכולה לגרום להם להיכנס ולראות את האתר ולהתרשם ממנו, דרך נוספת היא פורומים שונים ברחבי האינטרנט, ודרך שלישית יכולה להיות יוטיוב, להעלות סירטונים לשם ואנשים יבואו להתרשם ולראות את האתר. 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? לדעתי מגיע לי לקבל את ההשגחה כי אני חושבת שיצא לי להכיר כאן הרבה ילדים ושאני מנסה להיות באמת נחמדה לכולם, אני שומרת על הכללים כמה שאפשר, אני מאוד פעילה בפורומים ובפלאנט אורנוס וכל מי שאני רואה שקצת אבד- אני מנסה לעזור כמה שאני יכולה. בכל מקרה, כל מי שיזכה אפרגן לו! בהצלחה לכל המתמודדים! http://www.interload.co.il/upload/1550458.png
Werkroom פורסם ינואר 10, 2017 פורסם ינואר 10, 2017 לכל מי שלא מכיר אותי אני דניאל :) מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12- מסכים :P * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים-אני פעיל הרבה מאוד. * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון- אין לי. **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? אני פעיל הרבה מאוד. טיפוסט מעביר לי את הזמן וזה כיף! אני באתר הזה מטיפו... אני משתמש מספר 277 :P *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? ברור שאני מתחייב! קריטריונים להשגחה: **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? אני פעיל יותר מפעם 1 אני פעיל ב5-8 פעמים ביום :) האתר מעביר לי את הזמן וזה כיף:P אני אוהב לטייל באתר לשחק להשתתף בהפעלות לעזור... *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכי להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן, אני אתן כל מה שצריך :) 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן, אני מתנדב ל5 פעמים לפחות ביום :) 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? [align=right]הייתי עושה הפעלות או הגרלות ענקיות זה מושך את הגולשים לפחות לשעה. אני יכול לעשות לילה לבן בטיפוסט... לפחות שעתיים ויותר.. [/align] תמיד יש לי מצב רוח לדברים כאלה! 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: 1.אפרסם את האתר ביוטיוב,פייסבוק,סקייפ ובקיצור כל הרשתות. זה ימשוך הרבה מאוד משתמשים. 2.אכיר לילדים את האתר טיפוסט ילדים מהמציאות מהוירטואלי. 3.כשיתחברו ילדים אעשה הרבה מאוד כיף :P לא ירצו לעזוב! 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? לדעתי אני מתאים לצוות בגלל זה אני מאוד אוהב לעזור לתרום מעצמי משהו למען האחרים להשקיע להפעיל לשחק... אני אוהב לעשות כיף בקיצור ואני מאוד שמח שפגשתי את טיפוסט. טיפוסט זה אתר מדהים שמעביר לי את הזמן... ממש כיף לי באתר ואני רוצה להשקיע בו ככל שיותר. אני מבטיח לשמור על החוקים כמו שהם. לעזור למנהלים אם יצטרכו. ולעזור בכל דבר שהוא למען האתר. *אני מסכים לכל החוקים הכתובים בפוסט* שאלות בצבע אדום דברים חשובים בצבע כחול הסכמות בצבע חום תשובות בצבע שחור איך קוראים לי בצבע ירוק שמי באתר (לא בצאט) DanielTipost שמי בצאט Tipost בהצלחה לכולם! ~דניאל~ :funny::love::angel:;):P:cool:
itayep1 פורסם ינואר 10, 2017 פורסם ינואר 10, 2017 שלום לכולם שמי איתי מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12 מתחייב * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. מתחייב *עליכם להיות ללא חסימות בחודש האחרון מתחייב **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? אני פעיל דיי הרבה זמן ונכנס כל יום יומיים :) אני בכוכב הזה בערך 2-3 חודשים. *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכי להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? מתחייב קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? מתחייב 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? הפעילויות שהייתי עושה על מנת לתת הנאה לגולשי הכוכב הם: ארץ עיר, הראשון ש... נחש מי אני? קורא מחשבות (משחק חדש שהמצאתי הרגע) ועוד מלא דברים. 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: יש המון רשתות חברתיות שאפשר לפרסם שם את הכוכב בנוסף לכך בתוכנה התקשורת סקייפ אפשר לשלוח קישור לכוכב לאנשי הקשר, אפשר לפרסם באתרים של צאטים (כמובן אם הבעלים של אותו אתר מאפשר זאת) וכדומה. 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? אני ראוי להשגיח בפלאנט אורנוס מפני שאני בוגר לגילי יודע להתבטא בצורה גבוהה מאד, בנוסף לכך יש לי רעיונות נהדרים על מנת להפעיל את הגולשים אני שומר על הכללים של הכוכב נ.ב כמו שאני תמיד אומר חוק קודם לכל!!!! אני מאד נחמד לגולשים אוהב לצחוק ולדבר על כל נושא ונושא שיש בעולם הזה. דברים נוספים שיש לי להוסיף: אפשר ללמוד ממני מלא דברים: יש לי ידע רחב במחשבים ובטכנולוגיה הקשורה לתחום. אז בהצלחה לכולם!!!! שהטוב ביותר יזכה!!!. על משגיח/ה הכוכב מוטלת אחריות כבדה – חסימה וניתוק גולשים במידת הצורך, להפעיל את המשגיחים ולשמור על העיר. אנא השתמשו בתבונה! **שימו לב – משתמש אשר ישקר באחד הסעיפים ייפסל ממכרז ההשגחה לצמיתות. *** גולש אשר קיבל אזהרות בפורום בחודש האחרון - לא משתתף במכרז ההשגחה. **** גולש אשר נבחר במכרז ולא יענה להודעה בפרטי יותר משבוע יתפנה התפקיד ההשגחה למישהו אחר.
AviAburomi פורסם ינואר 10, 2017 פורסם ינואר 10, 2017 היוש, קוראים לי פאולה :) **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? אני מתחברת לטיפוסט ולכוכב כל יום, ונמצאת שם כמה שעות. *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? בוודאי. קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן. 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? אני מניחה שהייתי עושה הפעלות חדשות שעוד לא נעשו באתר, הייתי יושבת ומדברת עם ילדים ואתמוך בהם אם צריך. 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: •קודם כל יש אתר שנקרא סטיפס, אני פעילה שם המון. פירסמתי שם כבר לא פעם ולא פעמיים את האתר. •אני אפרסם בוואטסאפ לחברים. •אני אפרסם בפייסבוק. 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? לפי דעתי אני יכולה לתרום לאתר הרבה, אני יכולה לגרום לאנשים לדבוק בחוקים ולא לעשות מה שבראש שלהם, אני שומרת על החוקים, ואני פעילה המון. בהצלחה לכולם! http://i.imgur.com/5ckW1G8.png
ofir555 פורסם ינואר 10, 2017 פורסם ינואר 10, 2017 היי שמי אופיר למי שלא מכיר ואשמח להיות משגיח בטיפוסט **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? אני בדרך כלל נכנס כמעט כל יום ואני בודק עם יש אנשים וכאלה אוהב לדבר עם אנשים ואני נהנה מהאתר מאוד *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכי להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? כןןןן!! כן, אני אתן את כל הפרטים המזהים אליי בלי בעיה 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? הייתי עושה הפעלות מיוחדות דואג שלכולם היה טוב ועושה לכל אחד שיחות נפש עם יצטרך:) . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: אפרסם את האתר בכל מקום אפשרי כגון פייסבוק אינסטה וכל מקום אפשרי אחר אעשה פעילויות מיוחדות שיגרמו למי שאני יצליח למשוך לאתר לרצות רק להישאר ולהנות ממנו ואמליץ לכל מי שאני מכיר על האתר המיוחד הזה 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? אני חושב שאני ראוי לקבל את ההשגחה באתר מכיוון שאני מהיום הראשון שהאתר הוקם משחק בו אני נהנה מאוד להיות בו ואני חושב שאם היה לי אפשרות לעשות פה רק טוב ולשמח ילדים בכך שאעשה פעילוית וכאלה אעשה זאת בכייף ואני חושב שאני באמת שומר על החוקים ומאוד מכבד את המשגיחים כרגע וכל אחד שנכנס לאתר באשר הוא אשמח מאוד עם אבחר וגם אם לא אני אפרגן לאלה שכן נבחרו מקווה שאבחר תודה!!
Orianlol פורסם ינואר 10, 2017 פורסם ינואר 10, 2017 בהצלחה לכולם!!! [align=center]בברכה,אורי 💦">we miss you,kurt cobain💦"> http://www.interload.co.il/upload/8601439.GIF 🎐">מנהלת עיתון טיפוסט,מלכת היופי של הכוכב שלנו 2017🎐"> [/align]
oldCityGuy פורסם ינואר 11, 2017 פורסם ינואר 11, 2017 שלום שמי טל ואני אשמח להתמודד להשגחה בפלאנט אורנוס :) - - - מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12 מתחייב * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. מתחייב * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון מתחייב (אין לי אזהרות כלל) **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? אני פעיל כבר הרבה לא זוכר במדויק מאז העיר שלנו והוניגמן כבר *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? מתחייב קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן אני מתחייב להיות אפילו רוב היום מחובר (למעט ראשון וחמישי אבל זה כבר עניין אישי שאם אבחר למשגיח אסביר למה) 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים?אני יעשה פעילויות כמו בעיר הישנה הראשון ש....טריוויה תפוס את המשגיח ועוד המון רעיונות שעלו לי 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: אני אפרסם בכל דרך אפשרית פייסבוק סקייפ אנשים שאני מכיר מהמציאות ובכל דרך שאפשרית לי 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? בגלל שאני אחראי אני מסודר אני עומד בכל הקריטריונים ואני אוהב מאוד מאוד מאוד את פלאנט אורנוס כי לדעתי זה שריד שנשאר מהעיר שלנו הדבר שהיה לי מאוד כיף לשחק בעבר ואני רוצה לדאוג שימשיך להיות כיף ומהנה לגלוש בעיר הזאת. ובנוסף אני יהיה פעיל רוב היום מהבוקר עד הלילה שזה יתרון מאוד טוב אוכל גם לעשות משמרות לילה אהיה פעיל בפורומים. אני מאוד מאוד נחמד ואדיב לאנשים ומסוגל להיות אוזן קשבת ולעשות שיקולים מקצועיים בלי יוצא מין הכלל (גם שמדובר בחברים שלי) אני מצד אחד מאוד נחמד וחברי ומצד שני קשוח ויודע להעמיד במקום שצריך! אז מקווה שאבחר ומאחל בהצלחה לכל השאר ! לא משנה אם אבחר אם לא אני מקווה שהטוב ינצח ! ;) http://up416.siz.co.il/up1/zbnf2tytmlky.png
ליאביונה פורסם ינואר 11, 2017 פורסם ינואר 11, 2017 היולל, אז השם שלי הוא ליאב ולהיות משגיח אצלי זה אחריות ענקית! אשמח להתמודד במכרז המשגיחים:P אני בן 15 וחצי בכיתה י' , אני פעיל בטיפוסט מאז ששוחזר.. לפעמים פרשתי בגלל בעיות בלימודים ולדעתי הבחירה הכי נכונה זה לשחזר את האתר:dance: אני גדלתי על הוניגמן והעיר שלנו ואני פשוט מת על האתר הזה. *כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? -אני פעיל המון בטיפוסט,עוזר,צוחק,מכיר חברים וזה האתר הכי כיף שגלשתי בו. * - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך?- בהחלט מתחייב. *על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? פעם אחת ביום? ברור שאכנס יותר מפעם אחת, פעיל, עוזר, צוחק, משחקי קהילה מאתגרים..(ועוד המון הפתעות) *פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? כל ההפעלות המיותרות שאנו מכירים הם כבר לא כל כך מאתגרים, אוסיף לאתר כמה משחקים שימשכו את תשומת ליבם של הגולשים בכוכב עם פרסים וכולי.. אפרסם את טיפוסט בכל כוחי, בכל הרשתות החברתיות כדי שיכנסו גולשים חדשים לאתר ואעזור להם. * על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: אפרסם את טיפוסט בכל הרשתות החברתיות (פייסבוק,יוטיוב- יש לי ערוץ בעל רב רשומים ואוכל להכין סרטון על טיפוסט שידריך את הגולשים החדשים..סקייפ- אשלח לכל החברים בחשבון הסקייפ הדרכה לגבי האתר.. ) , אזמין את החברים המציאותיים שלי,אפרסם את הכוכב ואשכנע את כולם להיכנס לאתר ולמה לי כיף באתר הזה ואקווה שגם להם יהיה :) *שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה?- הייתי בעבר מנהל קהילות בכמה אתרים וירטואליים ומשגיח לשעבר ב"העיר שלנו", הדבר הכי כיף זה להפעיל זה הדבר שגורם לי להינות רואה גולשים שנהנים מההפעלה שלי... לדעתי צריך פשוט להאמין בעצמך ולדעת שאם אתה משקיע, עוזר,שומר על החוקים אתה בסופו של דבר תגיע לתוצאות וזו הדרך שלי... אז מאחל בהצלחה לכולם- *ליאב* :clap::Heart: :no:
koral7890 פורסם ינואר 11, 2017 פורסם ינואר 11, 2017 [align=right]מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 [/align] *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12 * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? על משגיח/ה הכוכב מוטלת אחריות כבדה – חסימה וניתוק גולשים במידת הצורך, להפעיל את הגולשים ולשמור על הכוכב. אנא השתמשו בתבונה! **שימו לב – משתמש אשר ישקר באחד הסעיפים ייפסל ממכרז ההשגחה לצמיתות. *** גולש אשר קיבל אזהרות בפורום בחודש האחרון - לא משתתף במכרז ההשגחה. **** גולש אשר נבחר במכרז ולא יענה להודעה בפרטי יותר משבוע יתפנה התפקיד ההשגחה למישהו אחר. טוב אז היי :) כאן שוב מארק , רציתי להגיד שפרצו לי למשתמש , (לא לפורום ) והצלחתי להחזיר את המשתמש שלי , אז בקיצור אני רוצה להגיש בקשה , אני מעל גיל 122 כן . וכל יום אני נכנס לראות מה קורה , היום בבוקר נכנסתי היו כמה ילדים והם קיללו , אזהרתי אותם , והפסיקו . אני מתחייב לקריטריון מספר 1 (להכנס כל יום לכוכב) גם לקריטריון מספר 2 הפעלה כזאת : אפשרי שאעשה פעילות תן שם , ארץ עיר , המשגיח לא אוהב , מילה ואות , ועוד כל כך הרבה :) מתחייב לקריטריון מספר 3 דרך להביא גולשים מספר 1 : יש אתר הנקרא אקולוקו שבו גולשים כל כך הרבה , ופרשתי משם . אני אגיד להם ככה : " רוצים נדירים ? הירשמו לפלאנט אורנוס :) " דרך להביא גולשים מספר 2 : ארשום לחברים שלי בווטאס אפ . דרך להביא גולשים מספר 3 : אם אהיה משגיח אבדוק בכל החדרים של פלאנט אורנוס ואקרא לכולם בשביל ההפעלה :) קריטריון מספר 4 אני חושב שאני הראוי ביותר כי : א) אני אתחבר כל יום כל הזמן , להשגיח על ילדים שמקללים , אעשה הפעלות , ואפילו אעזור לילדים חדשים הנרשמו לפלאנט אורנוס כוכבנו הנפלא :) אני ממש ממש אשמח להתקבל , ואני מאוד אשמח לדעת מה הכוונה בלתת פרטי יצירת קשר ? פייסבוק וכאלה? או מספר טלפון , תסביר לי בבקשה . ב - :Heart: מארק :love: http://vignette1.wikia.nocookie.net/melanie-martinez/images/c/c5/Tumblr_ndk890frQF1r3ptbfo2_500.gif/revision/latest?cb=20150802163103 [align=center]Melanie Martinez : "Your Heart's Too Big For Your Body."[/align]
koral7890 פורסם ינואר 11, 2017 פורסם ינואר 11, 2017 [align=right]מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 [/align] *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12 * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? על משגיח/ה הכוכב מוטלת אחריות כבדה – חסימה וניתוק גולשים במידת הצורך, להפעיל את הגולשים ולשמור על הכוכב. אנא השתמשו בתבונה! **שימו לב – משתמש אשר ישקר באחד הסעיפים ייפסל ממכרז ההשגחה לצמיתות. *** גולש אשר קיבל אזהרות בפורום בחודש האחרון - לא משתתף במכרז ההשגחה. **** גולש אשר נבחר במכרז ולא יענה להודעה בפרטי יותר משבוע יתפנה התפקיד ההשגחה למישהו אחר. טוב אז היי :) כאן שוב מארק , רציתי להגיד שפרצו לי למשתמש , (לא לפורום ) והצלחתי להחזיר את המשתמש שלי , אז בקיצור אני רוצה להגיש בקשה , אני מעל גיל 12 כן . וכל יום אני נכנס לראות מה קורה , היום בבוקר נכנסתי היו כמה ילדים והם קיללו , אזהרתי אותם , והפסיקו . אני מתחייב לקריטריון מספר 1 (להכנס כל יום לכוכב) גם לקריטריון מספר 2 הפעלה כזאת : אפשרי שאעשה פעילות תן שם , ארץ עיר , המשגיח לא אוהב , מילה ואות , ועוד כל כך הרבה :) מתחייב לקריטריון מספר 3 דרך להביא גולשים מספר 1 : יש אתר הנקרא אקולוקו שבו גולשים כל כך הרבה , ופרשתי משם . אני אגיד להם ככה : " רוצים נדירים ? הירשמו לפלאנט אורנוס :) " דרך להביא גולשים מספר 2 : ארשום לחברים שלי בווטאס אפ . דרך להביא גולשים מספר 3 : אם אהיה משגיח אבדוק בכל החדרים של פלאנט אורנוס ואקרא לכולם בשביל ההפעלה :) קריטריון מספר 4 אני חושב שאני הראוי ביותר כי : א) אני אתחבר כל יום כל הזמן , להשגיח על ילדים שמקללים , אעשה הפעלות , ואפילו אעזור לילדים חדשים הנרשמו לפלאנט אורנוס כוכבנו הנפלא :) אני ממש ממש אשמח להתקבל , ואני מאוד אשמח לדעת מה הכוונה בלתת פרטי יצירת קשר ? פייסבוק וכאלה? או מספר טלפון , תסביר לי בבקשה . ב - :Heart: מארק :love: תיקון על קודם כי רשמתי בטעות 122 ... http://vignette1.wikia.nocookie.net/melanie-martinez/images/c/c5/Tumblr_ndk890frQF1r3ptbfo2_500.gif/revision/latest?cb=20150802163103 [align=center]Melanie Martinez : "Your Heart's Too Big For Your Body."[/align]
N O F A R פורסם ינואר 11, 2017 פורסם ינואר 11, 2017 היי אני נופר (מי שזוכר אותי כמשגיחה בטיפו - העיר שלנו), בת 16.5 **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? האמת שאני נרשמתי לטיפוסט ולכוכב בחופש הגדול אבל בגלל כל מיני בעיות שהיו בכניסה לאתר לא הייתי כל כך פעילה אבל לאחר הבעיות אני מנסה להיות כמה שיותר פעילה, למעשה אני הייתי פעילה באתר טיפו – העיר שלנו והשקעתי שם הרבה מזמני בתור משגיחה. *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן אני מתחייבת קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן, אני מתחייבת להיות פעילה בכוכב. 2. פעילות של משגיח/ה היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? קודם כל הייתי מפרסמת את האתר ומנסה להביא כמה שיותר משתמשים בכדי שהאתר יחזור להיות מלא בילדים ובכיף, דבר נוסף שהייתי עושה זה הפעלות באתר כמו: הראשון ש.., ארץ עיר, מילה ואות, איש תלוי, זהה את השיר. הייתי מנסה להמציא משחקים חדשים, קצת לחדש (כבר יש לי רעיון למשחק). אפשר לעשות הפעלות עם פרסים שווים כמו: קבלת דרגות מנצח,משגיח ליום אחד וכו'. אפשר לעשות הפעלה ענקית של לילה לבן ולהביא את כל צוות ההשגחה להפעיל. ועוד כל מיני פעילויות דומות. 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: *1 ניתן לפתוח ערוץ ביוטיוב של האתר ולעלות לשם כל מיני פעילויות ולילות לבנים כדי למשוך את תשומת ליבם של הצופים. *2 ניתן לפרסם את האתר בכל רשת חברתית כמו: פייסבוק , ווצאפ או לפתוח עמוד של האתר באינסטגרם. *3 יש באינטרנט המון צאטים, פורומים, קבוצות ושם ניתן לפרסם\להמליץ על האתר. 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? אני חושבת שאני ראויה לקבל את ההשגחה בגלל שאני בעבר השקעתי ונתתי מעצמי הרבה למען טיפו בתור משגיחה וזה מה שאני גם הולכת לעשות פה. דבר נוסף אני מרגישה שאני מחויבת לאתר כיוון שאני גדלתי עליו והייתי בו כמה שנים טובות, האתר העביר לי את הזמן בכיף, המטרה המרכזית שלי היא לפרסם את האתר שיהיה אתר עם הרבה משתמשים והרבה כיף כמו פעם. אז שיהיה בהצלחה לכל המתמודדים :)
אוראלצוק פורסם ינואר 12, 2017 פורסם ינואר 12, 2017 [align=center]מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12 אני עוד מעט בן 20 -.0 * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. כמו בטיפו.. סגור * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון לא היו ולא יהיו :d **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? לא ממש הרבה מאז שזה נפתח.. הצבא הרג אותי (אבל יש עכשיו ת"ש 7 יומיות חהחהחה) *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן.. אני לא ילד קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? כרגע (11/1/17) לא, כי הת"ש עוד לא הגיע אליי. ברגע שהוא יגיע אני בעצם עושה יומיות ואז כן.. אין בעיה 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? אתה מכיר אותי.. אני אדם יצירתי 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: סירטונים (על הכוכב) \ דברים חדשים.. כאילו עם כל הכבוד להשקעה שלכם זה כלום ושום דבר ויש ועוד אפשר לשפר ולהוסיף מגוון חדרים ודברים \ 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? אני לא הראוי ביותר, אני שונא תשאלות האלה, מטומטם ביותר[/align] [align=center]אוראלצוק :D סייר & בלש במשטרה צבאית[/align]
MrRichRach פורסם ינואר 12, 2017 פורסם ינואר 12, 2017 טוב אז קודם כל היי, אני קורן, ואשמח לנסות להתקבל להיות משגיח בפלאנט אורנוס **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? האמת שממש לא הרבה ימים נרשמתי, בכוכב אני די פעיל כל יום. *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכי להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן. 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן. 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? [align=right]1.הייתי עושה הרבה הפעלות ושמתוכם היה גם על החוקים [/align] 2. תחרויות 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: [align=right]1. פרסום במשחק אקולוקו אני סייר שתיים אז יכנסו מלא ונכיר להם תכוכב. 2. יש לי חברים בסקייפ הם ירצו לכייף במשחק אחר. 3. וואצאפ. [/align] 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? לדעתי מגיע לי לקבל את ההשגחה כי אני חושב שיצא לי להכיר כאן הרבה ילדים ואני אשמח לקחת תאחריות בלישמור על הסביבה וכמובן שאני לעולם לא ינצל תהרשות לרעה. [align=right]בהצלחה לכל המתמודדים! ממני קורן/מאור (שם שני) [/align]
Daniel פורסם ינואר 12, 2017 פורסם ינואר 12, 2017 [align=center]עמידה בקריטריונים *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12. בן 16 בשבוע הבא (: * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. מתנהג לפי הכללים, פעיל עכשיו אחרי שסיימתי את תקופת המבחנים. כמובן שאשמח לעזור לכל גולש בכל שאלה שתתעורר. כמו כן, אכנס בכל יום (: * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון. ללא אזהרות בכלל. [/align] היי, אני דניאל, מאשדוד, בן 16 בעוד כשבוע. נמצא במגמת לוחמה אלקטרונית בשלוחת שוחרים אשדוד. **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? אני פעיל באתר כבר קרוב לשישה חודשים. ראשית, נכנסתי כדי לראות את הכוכב החדש אחרי שהפיצו שמועות על טיפו החדשה. לאחר מכן, נרשמתי גם לפורום כחלק בלתי נפרד מהתאר והנה הנני כאן. *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? כמובן. 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? כמובן, אכנס במידת הצורך ואשאר זמין תמיד בסקייפ ובצד. 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? ארץ עיר, תופסת, הראשון ש..., זהה את המילה, מה אני רואה וכדומה. כמו כן, ניתן להמציא עם הזמן כולם יחדיו פעילויות נוספות - מקוריות יותר, חרושות פחות. 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלוש דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: כידוע, לפני הפיכתי למשתמש רגיל הייתי אחראי צוות פרסום באתר. פרסמתי את האתר בכל מקום אפשרי, בין המקומות שפרסמתי בהם: - בסקייפ ליחידים. -בקבוצות בפייסבוק (המון אנשים שייזכרו בנוסטלגיה ויבואו לכאן) - בקהילות אחרות ( הרי אנשים אוהבים את קונספט הפורומים, כדוגמת fxp, ולכן קהל היעד מושלם). - ברשתות חברתיות למיניהן ( טוויטר, פייסבוק ליחידים, אינסטגרם וכדומה) אני בהיותי אחראי צוות פרסום וחבר"צ יחיד בו פרסמתי בכל 4 הדרכים והבאתי לפורום הרבה אנשים איכותיים, ואפילו יותר לכוכב. 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? לדעתי אני הראוי ביותר לקבל את ההשגחה בשל היותי קודם כל אדם סבלני ומקשיב, ואחר כך בעל שיקול דעת של אדם בוגר. ראשית, אני נמצא בפרוייקט "הכפתור האדום" - פרוייקט אשר נוצר במטרה למנוע בריונות ברשת, או לחלופין להלחם בה אם היא כבר קיימת. אני נמצא כבר 3 חודשים לפחות בפרוייקט זה ואני יודע להבדיל במקרים של חרמות והתבריינות. כמו כן, יש לי ידע בתחום המחשבים אם זה עוזר, כחלק ממגמת לוחמה אלקטרונית בה אני לומד, אני יודע שפת c#. כמו כן, עזרתי להרבה אנשים שהיו במשברים במהלך חייהם ואני יודע להיות אוזן קשבת כשצריך והחלטי במקרים כאלה ואחרים. נוסף על כך, יש לי ותק משנת 2010 (עוד מתקופת הוניגמן) ואני כבר יודע מה מתרחש באתר, ויודע להבדיל בין מקרים שונים. אם אתקבל להשגחה אשאף לכוכב נקי מאלימות ובריונות, אדאג שהכוכב יישאר אטרקטיבי גם בעיני הדור החדש, ומצד שני גם נוסטלגי כפי שהוא בעיני הותיקים יותר.[align=center] תודה רבה על ההזדמנות ובהצלחה לכולם! דניאל. [/align] [align=center] בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.[/align]
Ofek2002 פורסם ינואר 13, 2017 פורסם ינואר 13, 2017 היי אני אופק:) , אני מעל גיל 12. *כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט?: אני נרשמתי לכוכב עצמו הרבה לפני שנרשמתי לטיפוסט כי לקח לי זמן לדעת איך להשתמש בו. *שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן, אני מתחייבת. 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך?: כן, אני מתחייבת. 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים?: הפעילויות שאני הייתי עושה הם: הראשון ש.., תן שם של, ארץ עיר, מילה ואות, הקולדנית,טריוויה, זהה את השיר, איש תלוי וכ'ו, אביא ילדים כדי שהפעילות באתר תעלה והאתר יהיה פעיל, מלא בכיף, הרבה משתמשים כמו בטיפו. :) 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: דרכי הפרסום שלדעתי יביאו גולשים לכוכב: אני אפרסם את פלאנט אורנוס בכל הרשתות החברתיות. * פייסבוק- זה רשת חברתית גדולה ואפשר לפרסם את האתר דבר שיביא המון גולשים. *אפרסם באתרים וירטואליים ואמליץ להם על האתר. * יש צ'אטים קבוצתיים שבהם יש הרבה אנשים אשלח להם קישורים ואסביר בקצרה על האתר. 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה?: אני חושבת שמגיע לי להתקבל להשגחה כי:אני אוהבת להפעיל, אני תורמת הרבה לאתר, פעילה מאוד, מפרסמת את האתר, אני שומרת על הכללים והחוקים, אני תמיד שמחה לעזור לגולשים כשצריך בנוסף, יש לי ניסיון הייתי מפעילה באתר וירטואלי, מנהלת באתר וירטואלי ומשגיחה לשעבר בעיר שלנו טיפו, ככה שיש לי ניסיון וזה כבר יתרון ;) ממש שמחתי לשמוע כששיחזרו את האתר אני נהנית פה מכל רגע ומקווה שהיא תחזור להיות טיפו של פעם עם הרבה משתמשים ומלאה בכיף :P מקווה להתקבל:) אז בהצלחה לכולם,אופק:Heart: אופק הייתה פה ♥ http://myfirstchat.com/bookcity2/covers6/53563.jpg
ElaiBar פורסם ינואר 14, 2017 פורסם ינואר 14, 2017 מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12. מעל * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? כמובן. אומנם אני חדש יחסית באתר הנ"ל אבל אני וותיק בכל העניין של הכוכב. התחלתי את המשחק עוד מתקופת"האי של הוניגמן". אומנם לא הייתי משגיח אבל הייתי מנהל פורום בטיפו 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? *כמובן, לא אכתוב כאן את המשחקים שכבר עושים זה לא משהו חדש אבל מתייחס לעשות זאת :) * תחרות תחפושות *קבוצה נגד קבוצה *כמובן שאכניס כמה אלמנטים של לימודים- דברים כייפים שמשלבים למידה :) הרבה פעילויות ומשחקים שימשכו אנשים לכוכב- ככה נגדל יותר ברחבי האינטרנט. 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: *קודם כל המדיה החברתית הפכה להיות משהו בעל השפעה רחבה. אפרסם בפייסבוק, יוטיוב * אפרסם מפה לאוזן- מה יותר טוב מזה? :) 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? אני חושב שכולם כאן מתמודדים טובים לתפקיד אבל אני כן חושב שאני יכול עם הנסיון,הידע וההתמחות שלי בפרסום אתרים להרים את האתר גבוה. במקצועי אני מקדם אתרים מקצועי באינטרנט (אפשר לעשות עלי קצת גוגל- אילי בר).כמו כן, אשמח לשתף ולעזור לגולשי הכוכב בכל מה שיצרו- בין אם זה משחקים, לשיחות, ועזרה בלימודים :) בהצלחה לכולם!! ושהטוב ביותר ינצח. בברכה, http://up354.siz.co.il/up3/mlqd2f0nzyqz.png
Shalev פורסם ינואר 14, 2017 פורסם ינואר 14, 2017 שם:שליו גיל:15 סקייפ: shalevpx **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? אני בדר"כ פעיל בעיקר בכוכב .. תלוי ביום ותלוי בזמן ובשעה, בדר"כ אני מוכן להתחבר מ3עד 5 שעות. *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך?כן. קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך?אני מתחייב לכך , ואני יכול גם להתחבר מעל פעם 1 ביום . 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? הייתי עושה הראשון ש , חשבון , שאלות , "תופסת", זריזות (העתק את המשפט) וכו'. 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: קבוצות בסקייפ , פרסום באתרים מיוחדים , ושליחת קישור לחברים . 4. שאלת ידע – אין. למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? לדעתי אני ראוי לקבל את ההשגחה בגלל כמה סיבות . אני מוכן להקדיש המון זמן לכוכב , להפעיל .. לפרסם הרבה , ישלי נסיון מהרבה שרתים וירטואלים אחרים בתור משגיח \ מנהל .
yan227h פורסם ינואר 14, 2017 פורסם ינואר 14, 2017 **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? אני פעיל כמעט כל שעות היום , אני מכיר את העולם עוד מתקופת העיר שלנו בטיפו *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכי להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? כן, אני אתן כל מה שאוכל , אתכנת כל מיני פאנלים , כלים ועזרים לאדמינים שישלטו בצורה יותר קלה... 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך?כן, אני מתנדב ל5 פעמים לפחות ביום :) 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? הפעלות , חלוקות פריטים בעזרת תוכנות שאבנה ופאנלים , עיצובים , ויצירת אנימציות מציאותיות יותר ב FLASH של האתר [align=right]3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב:[/align] [align=right]1.אפרסם את האתר ביוטיוב ובפייסבוק , אני דיי מפורסם ביוטיוב : https://www.youtube.com/channel/UCoG4dWAX0NfelJBEf1jEkpQ?sub_confirmation=1 2.אפעיל כל כך הרבה שלא ירצו לעזוב את האתר[/align]:P [align=right]4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה?[/align] יש לי ידע רב בתכנות , מספיק בכדי להוסיף המון לצוות המכנתים של smartfoxserver וה flash יש לי המון זמן פנוי להפעלות וכיף יש לי ידע במבנה העולם , אני מתמצא בו , הוא ממש דומה לעיר שלנו אצלי כולם ישמרו על הכללים , מי שנחמד רק יהנה , פריטים הפעלות , כיף נטו! מאחל לכולם לזכות , יאן *אני מסכים לכל החוקים הכתובים בפוסט*
May פורסם ינואר 17, 2017 פורסם ינואר 17, 2017 [align=center]מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12. היני בת 18. * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. מובן. * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון. אין לי אזהרות. **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? לפורומים טיפוסט אני רשומה כמעט שנה, הייתי פעילה מספר חודשים ואף הייתי מנהלת בפורום "המשחקייה". הייתה לי הפסקה של מספר חודשים בשל עומס לימודים ובגרויות וחזרתי לפעילות בזמן האחרון. לעיר אני רשומה מהשבוע הראשון שנפתח והייתי פעילה בו. כמו עם הפורומים, הייתה לי הפסקה בשל עומס לימודים ובגרויות וחזרתי לפעילות. *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? מתחייבת. קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? מתחייבת. 2. פעילות של משגיח/ה, היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? ישנן מספר פעילויות שהייתי עושה בעיר, כגון: ארץ עיר, הראשון ש..., זה או זה, איש תלוי וכדומה. בנוסף, הייתי מנסה לחשוב על פעילויות ומשחקים אחרים ומגוונים שיבדרו את גולשי העיר. מדי פעם אוכל לעשות "לילות לבנים" בימים של סופ"ש או חופשים. כמו כן, אנסה ואשתדל לעזור לגולשים חדשים או גולשים ותיקים במידה ויצטרכו בעזרה בלהתמצא בעיר או בעזרה בכללי. 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: 1. ניתן לפרסם את העיר הוירטואלית ברשתות חברתיות, כגון: אינסטגרם, פייסבוק, יוטיוב וכדומה. 2. בפורומים למיניהם. 3. בסקייפ ובוואטסאפ. 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? אז לפני שאתחיל לכתוב סיבות מדוע כדאי לכם לקבל אותי להשגחה, אשמח לספר קצת על עצמי. שמי מאי, בת 18 מאיזור הצפון. בזמני הפנוי אני אוהבת לשחק במשחקי מחשב, לקנות מוצרים באינטרנט, לנגן בפסנתר, לשיר, להאזין למוזיקה, לצייר, לעצב בפוטושופ, לבלות עם המשפחה ועם החברים. בעברי הייתי משגיחה ב"עיר שלנו" בטיפו כמספר שנים, ובנוסף הייתי מנהלת תחום בפורומים כמספר שנים. באופן כללי, הייתי גולשת אחת הותיקות בטיפו. אני חושבת שמגיע לי להיבחר כמשגיחה ב- "פלאנט אורנוס" מכיוון שאני בן אדם אחראי, יצירתי ובוגר. אני חושבת שאוכל לתת הרבה מעצמי כמשגיחה - אנסה לשמור על העיר מפני עבירה על הכללים ואעשה הפעלות מדי יום כמיטב יכולתי. כמו כן, יש לי ניסיון רב בתחום. מקווה מאוד שהצלחתי לשכנע אתכם ואבחר. בהצלחה לכל המתמודדים!:Heart:[/align]
IVIatan פורסם ינואר 19, 2017 פורסם ינואר 19, 2017 [align=center]מיני מכרז השגחה פלאנט אורנוס - 10.1.17 *ראשית – עליכם להיות מעל גיל 12 אני בן 17.5 (: * עליכם להיות פעילים בכוכב, לעזור לגולשים ולהתנהג לפי הכללים. אני פעיל בכוכב. * ללא אזהרות בפורום בחודש האחרון אין לי אזהרות. **כמה זמן אתה פעילים בטיפוסט ובכוכב בפרט? נרשמתי לטיפוסט כמעט לפני שנה, ניהלתי את פורום "מוזיקה כללית" והבאתי את נשמתי כדי שהפורום שניהלתי יצליח ויסחוף אנשים שיגלשו בו. לצערי, בעקבות תקופת לימודים עמוסה, תקופה של בגרויות ולמידה עצמית הייתי צריך להפחית את פעילותי בטיפוסט. לפלאנט אורנוס אני מתחבר כל יום כדי לבדוק מה התחדש והשתנה בכוכב. בד"כ אני פעיל מאוד בכוכב, אני משתתף (כשיוצא לי) בפעילויות של משגיחים ואני מרגיש מאוד מחובר לכל המתרחש בכוכב. לצערי, פעילותי הלכה ופחתה ככל שהעומס בלימודים הצטבר, אך למעשה, בזמן האחרון התחלתי להגביר את הפעילות שלי באתר ולצמצם את הפערים והחוסרים שנוצרו בעקבות ההפסקה שלי. *** - שים/י לב ! לפני שהנך משתתפ/ת במכרז ההשגחה, עלייך לדעת שתצטרכ/י להעביר לנו פרטי יצירת קשר - האם את/ה מתחייב/ת לכך? מתחייב. קריטריונים להשגחה: 1. על משגיח/ה הכוכב להיכנס לפחות פעם אחת ביום לכוכב על מנת להתעדכן במצבו והפעיל לגולשים הפעלות שונות ברחבי הכוכב, האם את/ה מתחייב/ת לכך? מתחייב. העומס שלי בלימודים הולך ופוחת ולכן אני אוכל להתחבר כל יום לכוכב ולטיפוסט. 2. פעילות של משגיח/ה , היא פעילות בעלת מחשבה המעלה רעיונות שונים על מנת לתת לגולשים הנאה בכוכב, איזה פעילויות היית עושה שימשכו את תשומת הלב של הגולשים? יש כמה פעילויות שחשבתי עליהן ואני בטוח שהן ישעשעו כל גולש שישתתף בהן. כמובן שבנוסף להפעלות שחשבתי עליהן אני אצרף את ההפעלות שכל גולש אוהב. למשל: ארץ עיר, הראשון ש..., איש תלוי וכו'. אז....שנתחיל בפעילויות שחשבתי עליהן? :]:yes: א) ספיישל מחבואים בכוכב- בכל חג או אירוע שמתרחש אני אקיים ספיישל מחבואים. מה עושים בו בעצם? בתחילת הספיישל אני אפתח נושא בטיפוסט, ארשום חידה כלשהי שקשורה לאותו אירוע/חג ואקבע מקום כינוס בשעה מסוימת ונצא לדרך. המטרה: למצוא אותי ברחבי החדרים וכשמוצאים אותי הגולשים יצטרכו לענות על החידה שנשאלה בטיפוסט. ב) הישרדות- אני יודע שבעבר ניסו לקיים את משחק ההישרדות בכוכב אבל זה לא כל כך הצליח מכל מיני סיבות. החלום שלי הוא שבאמת נצליח לקיים את המשחק הזה. בגלל שפעילות המשתמשים בכוכב ובטיפוסט הולכת וגדלה מיום ליום אני בטוח שיהיו המון משתמשים שישמח לקחת חלק בהפעלה הגדולה -הישרדות. 3 . על מנת למשוך גולשים חדשים לכוכב, ישנם דרכי פרסום. -ציין שלושה דרכי פרסום שלדעתך יביאו גולשים לכוכב: לפי דעתי צריך להתמקד בעמוד הפייסבוק של טיפוסט ולהתחיל להניע בו דברים. פייסבוק נחשבת לרשת החברתית הגדולה בעולם ואני בטוח שבאמצעות הפייסבוק אנחנו נצבור תאוצה ויגיעו לאתר משתמשים חדשים. בנוסף, אסור לשלול את שאר הרשתות החברתיות למשל: אינסטגרם, יוטיוב ופורומים למינהם. 4. שאלת ידע – למכרזי השגחה נרשמים גולשים שלפי דעתם השקיעו – ועל זאת מגיע להם לקבל השגחה בפלאנט אורנוס. מדוע לדעתך את/ה הראוי ביותר לקבל את ההשגחה? למי שלא מכיר אותי קוראים לי מתן ואני גולש בפורומים של טיפוסט וב"פלאנט אורנוס" כבר כמעט שנה. גלשתי בטיפו משנת 2007 וחוויתי שם בערך את כל הילדות שלי. אני מכור לנגינה באורגן, לריצות ולמתמטיקה. (כן. למתמטיקה:cool:) אני חושב שמגיע לי להתקבל להשגחה כי אני בן אדם אחראי, אני מתחשב ואוהב לעזור לזולת. אני מוכן לקבל את האחריות הכבדה הזאת בתור משגיח. במידה ואני אתקבל, אני אעשה הכל כדי שהכוכב יהפוך למקום יותר בטוח ממה שהוא עכשיו. אני אפעל לפי כללי טיפוסט והכוכב. בנוסף, אני לא אשקר אבל...להיות משגיח זה אחד החלומות שתמיד רציתי להגשים. אני מרגיש, שכרגע, בתור מי שאני היום אני יוכל להוציא את המשגיח הכי טוב שנמצא אי שם עמוק בתוכי. כמו שציינתי בתחילת הבקשה שלי - הפעילות שלי הלכה ופחתה בגלל הלחץ הלימודי שהייתי נמצא בו. אך, כרגע, יש לי ים זמן פנוי ואני יכול להתחבר לטיפוסט ול"פלאנט אורנוס" ללא הפרעה כלשהי. לכן, אני חושב שאני ראוי לקבל את ההשגחה!:party: בהצלחה לכולם!:Heart: [/align] [align=center] ITS OK. DON'T BE SCARED[/align]
harel פורסם ינואר 20, 2017 Author פורסם ינואר 20, 2017 מכרז ההשגחה נסגר! תוצאות הכי מוקדם שאפשר [align=center]http://www.interload.co.il/upload/9949544.png הראל ~ מפקח המשגיחים. [/align]
פוסטים מומלצים