Gal פורסם ינואר 17, 2017 פורסם ינואר 17, 2017 [align=center]גברים משלמים בדייט? יש תפיסה שלפיה מי שצריך לשלם על הדייט הם הגברים ולא הנשים- אם זה בשביל לפנק את האישה ולהיראות נדיב, או כי המשכורת של הגברים היא בד''כ גבוה משל נשים. מה אתם חושבים על כך ? ~ דיון פתוח ~ [/align] ציטוט
oldCityGuy פורסם ינואר 17, 2017 פורסם ינואר 17, 2017 אני משלם על בנות בדייט כי אני ג'לטלמן אבל אני לא שולל שהבת תשלם על הצד שלה אם לא נוח לה שאני ישלם (אני בעד שוויון בין גברים לנשים) ולא לפעמים המשכורת של נשים יכולה להיות גבוהה יותר אז אני לא חושב שבגלל זה ציטוט http://up416.siz.co.il/up1/zbnf2tytmlky.png
TOMER פורסם אפריל 29, 2017 פורסם אפריל 29, 2017 אני לא חושב שרק גברים צריכים לשלם אבל כדי להיות ג'נטלמן אני זה שמשלם ציטוט
iceCupa פורסם מאי 3, 2017 פורסם מאי 3, 2017 אני חושבת שכל אחד צריך לשלם על מה שהוא רוצה. אם האישה רוצה גלידה,שתקנה מהכסף שלה גלידה. אם הגבר רוצה מים,שיקנה מהכסף שלו מים. מאיפה בכלל המציאו את הסטיגמה הזאת שרק בנים צריכים לשלם? אנשים,אם אתם רוצים שוויון אז עד הסוף! ~מיאו~ ציטוט ~Oxygen~
Edirmae פורסם מאי 4, 2017 פורסם מאי 4, 2017 אני חושבת שגברים צריכים לשלם, אבל זה לא מוציא אותנו מידי חובה. גם אני, בתחילת הקשר שלי עם בן זוגי, שילמתי למרות הכול והתעקשתי... לא עניין של שיוויון זכויות, אלא עניין של הבנה כי אין לו מספיק ואני לא רוצה למרוח אותו מבחינת הכסף. עד היום שנינו משלמים אחד על השני ו-אף פעם אין ריבים על כסף. זה פשוט אסור. ציטוט ♥
Mor1 פורסם מאי 5, 2017 פורסם מאי 5, 2017 הממממ אני בעד שזה יתחלק בין שניהם ציטוט [align=center]Kisses A- [/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.