iceCupa פורסם ינואר 18, 2017 פורסם ינואר 18, 2017 אהלן ;) החלטתי לכתוב פה את ההיסטוריה שלי מהילדות, על מנת לפרוק איך הגעתי למצב שאני בו היום. אז ככה: מכיתה ב' התחלתי לראות סרטי אימה. בחיים לא פחדתי מהם. אהבתי לראות איך אנשים מתים שם, נהניתי מהדם, והתמכרתי. בכיתה ג' התחלתי לחקור על כל העל טבעי ודברים כאלה, ועשיתי את הסיאנס הראשון שלי. לאחר מכן, נפתחתי לעוד סרטי אימה במשך השנים, כמו טעות בכיוון (סרט סדיסטי), והתחלתי לאהוב גופות וזה התחיל לרתק אותי. בכיתה ט' אבא שלי נחתך מסכין, וכמעט כל הבית היה דם. מן הסתם שכמובן קצת נלחצתי, כי כשזה קורה לסובבים אותי זה מבהיל, אבל נהניתי לראות את הדם בנוסף לכל. בקיצור, מאז ועד היום דם וגופות תמיד אהבתי, ואל איברים כמו לב ומעיים התמכרתי. לכן... הגעתי למצב שבו אני היום. זאת הייתה פריקה :BrokenHeart: ציטוט ~Oxygen~
MrRichRach פורסם ינואר 18, 2017 פורסם ינואר 18, 2017 הפריקה הזאת אינה היתה במקום שים לב לפני שאתה שולח הודעה אתה יכול לפגוע בהרבה ילדים בלי לשים לב ציטוט
RanSaymour פורסם ינואר 20, 2017 פורסם ינואר 20, 2017 אהלן ;) החלטתי לכתוב פה את ההיסטוריה שלי מהילדות, על מנת לפרוק איך הגעתי למצב שאני בו היום. אז ככה: מכיתה ב' התחלתי לראות סרטי אימה. בחיים לא פחדתי מהם. אהבתי לראות איך אנשים מתים שם, נהניתי מהדם, והתמכרתי. בכיתה ג' התחלתי לחקור על כל העל טבעי ודברים כאלה, ועשיתי את הסיאנס הראשון שלי. לאחר מכן, נפתחתי לעוד סרטי אימה במשך השנים, כמו טעות בכיוון (סרט סדיסטי), והתחלתי לאהוב גופות וזה התחיל לרתק אותי. בכיתה ט' אבא שלי נחתך מסכין, וכמעט כל הבית היה דם. מן הסתם שכמובן קצת נלחצתי, כי כשזה קורה לסובבים אותי זה מבהיל, אבל נהניתי לראות את הדם בנוסף לכל. בקיצור, מאז ועד היום דם וגופות תמיד אהבתי, ואל איברים כמו לב ומעיים התמכרתי. לכן... הגעתי למצב שבו אני היום. זאת הייתה פריקה :BrokenHeart: לפעמים לאנשים יש סטיות שנראות לאנשים אחרים ממש מוזר, או מלחיץ. אבל, את לא הראשונה שאני מכיר שיש לה את הפנטזיה הזאת, ככה שאני לא נבהל מזה או "מרים גבה". שמח שפרקת את מוזמנת תמיד ציטוט
BayoM8 פורסם ינואר 20, 2017 פורסם ינואר 20, 2017 אהלן ;) החלטתי לכתוב פה את ההיסטוריה שלי מהילדות, על מנת לפרוק איך הגעתי למצב שאני בו היום. אז ככה: מכיתה ב' התחלתי לראות סרטי אימה. בחיים לא פחדתי מהם. אהבתי לראות איך אנשים מתים שם, נהניתי מהדם, והתמכרתי. בכיתה ג' התחלתי לחקור על כל העל טבעי ודברים כאלה, ועשיתי את הסיאנס הראשון שלי. לאחר מכן, נפתחתי לעוד סרטי אימה במשך השנים, כמו טעות בכיוון (סרט סדיסטי), והתחלתי לאהוב גופות וזה התחיל לרתק אותי. בכיתה ט' אבא שלי נחתך מסכין, וכמעט כל הבית היה דם. מן הסתם שכמובן קצת נלחצתי, כי כשזה קורה לסובבים אותי זה מבהיל, אבל נהניתי לראות את הדם בנוסף לכל. בקיצור, מאז ועד היום דם וגופות תמיד אהבתי, ואל איברים כמו לב ומעיים התמכרתי. לכן... הגעתי למצב שבו אני היום. זאת הייתה פריקה :BrokenHeart: אהבתי ציטוט
oldCityGuy פורסם ינואר 21, 2017 פורסם ינואר 21, 2017 כל אחד והדבר שמושך אותו...אצלי זה מוזיקה ושמחת חיים אצלך זה דם ומוות....בעייני זה מגניב כל עוד את לא מגזימה עם זה כמו בדר"כ בפלאנט (אחמ אחמ יוקו) גאה בך שפרקת 3: ציטוט http://up416.siz.co.il/up1/zbnf2tytmlky.png
iceCupa פורסם ינואר 21, 2017 Author פורסם ינואר 21, 2017 כל אחד והדבר שמושך אותו...אצלי זה מוזיקה ושמחת חיים אצלך זה דם ומוות....בעייני זה מגניב כל עוד את לא מגזימה עם זה כמו בדר"כ בפלאנט (אחמ אחמ יוקו) גאה בך שפרקת 3: <: אכן כך. ציטוט ~Oxygen~
SquidwarDX פורסם ינואר 21, 2017 פורסם ינואר 21, 2017 את אחלה ילדה ;) והאופי שלך אחד החזקים בעייני :yes: ציטוט
oldCityGuy פורסם ינואר 26, 2017 פורסם ינואר 26, 2017 תודה 3: ובעיקרון אני בן אבל בגלל שאני א-מיני וג'נדרקוויר אין לי בעיה שתקרא לי כנקבה 3: ציטוט http://up416.siz.co.il/up1/zbnf2tytmlky.png
iceCupa פורסם ינואר 28, 2017 Author פורסם ינואר 28, 2017 תודה 3: ובעיקרון אני בן אבל בגלל שאני א-מיני וג'נדרקוויר אין לי בעיה שתקרא לי כנקבה 3: kk 3: ציטוט ~Oxygen~
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.