Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם

היי תקשיבו אני צריך עזרה

חזרתי מהבית ספר שלי אחרי לימודים ואז באתי להדליק את המחשב אבל משום מה הוא לא נדלק

אוקי בדקתי את ספק הכוח והדלקתי אותו הכל טוב ויפה המחשב נכנס למצב הפסקה והוא עדיין פועל אבל המאורר וכל הרכיבים האחרים לא

עכשיו במחשב שלי יש דבר כזה שאם אני מזיז את העכבר אז הוא ישר אמור לעלות מההפסקה אבל פתאום זה פשוט לא מגיב

העכבר והמקלדת פועלים איפה הבעיה? בדקתי את כל הרכיבים והם בסדר עובדה ששיחקתי אתמול אחרי שהפעלתי את ספק הכוח

תודה לעוזרים!

פורסם

כאשר המחשב נכנס למצב שינה(הפסקה) הוא אמור לנתק את המאווררים, זה לגיטימי ונורמטיבי.

בדרך כלל כדי להוציא את המחשב ממצב שינה, צריך ללחוץ על מקש מסוים בעכבר או להזיז את העכבר, אם הוא אינו נדלק כך אז כנראה ששינית בהגדרות את האופציה הזו או שהחומרה אינה מחוברת היטב :)

לא הבנתי איך אתה הפעלת את המחשב מבפנים/מהקייס...

[align=center]http://img1.rnkr-static.com/list_img_v2/12862/1872862/C480/how-to-join-the-illuminati-u1.jpg

נא לא לשתף פרטים אישיים לאף גולש או מנהל בפורום או בכוכב! :yes::D[/align]

פורסם
שיחקתי בכבל של הספק כוח והוא נדלק הבעיה היא שאחרי ההפסקה הוא פשוט לא נדלק לא משנה מה אני עושה לוחץ על העכבר או מזיז ובדקתי את כל החיבורים
פורסם
שמתי את כבל העכבר בתקע השני שהיה תפוס על ידי המקלדת אז החלפתי בינהם מקומות ולחצתי על העכבר שוב והמחשב עלה
Guest
נושא זה סגור כעת לתגובות נוספות.
  • Create New...