Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם

http://up416.siz.co.il/up3/mmmtkmfzmdlv.jpg

היי,

רציתי לספר לכם על תופעה שקיימת אצלי ונקראת גמגום.

התופעה מתחילה כשנכנסים ללחץ ,חרדה, בושה,מתח, ואז כשמדברים עם אנשים מושכים את האותיות.

כתוצאה מכך לא מבינים אותי או שצוחקים עליי בגלל הגמגום ואני הרבה פעמים נפגעת.

קורה גם שאני חושבת על המשפט שאני רוצה להגיד ואז אני לא מצליחה להוציא אותו, אבל כשאני שרה אני לא מגמגמת.

לגמגום יש מגוון דרכים לריפוי למשל לנסות לדבר לאט ולהסדיר את הנשימה או להיעזר בקלינאי תקשורת שיסייע לדבר באופן שוטף.

דיון: סבלתם פעם מגמגום? איך טיפלתם בכך?

פורסם

כל הכבוד על השיתוף! :Heart::Heart:

בכל מקרה, התופעה לא קרתה אצלי, אבל אשמח אם תרחיבי קצת יותר על הגמגום אצלך ואיך את מתמודדת עם זה ביום יום.

בכל מקרה, אשכול מצויין ! ;) :)

פורסם
כל הכבוד על השיתוף! :Heart::Heart:

בכל מקרה, התופעה לא קרתה אצלי, אבל אשמח אם תרחיבי קצת יותר על הגמגום אצלך ואיך את מתמודדת עם זה ביום יום.

בכל מקרה, אשכול מצויין ! ;) :)

תודה רבה נבו

אני עובדת כמוכרת

פורסם

סבלתם פעם מגמגום?: לא

איך טיפלתם בכך? xx

הערות: מאוד שמחתי לראות את האשכול שלך, וששיתפת אותנו משהו שאת מתמודדת איתו ביום יום.

תודה לך, ואני אשמח שתמשיכי לשתף.

FuUFDCe51pDKo.webp

פורסם

האם סבלתם מגמגום? לא

איך טיפלתם בזה? X

הערות: אני חושב שאת פשוט צריכה לעבוד על הביטחון עצמי וזה יעבור מעצמו, לי למשל קשה לדבר עם אנשים שאני לא מכיר אני מתחיל להילחץ ואני משתתק אבל זה רק בגלל החרדה חברתית שלי אבל אני עובד על זה ומשתדל לדבר עם אנשים למרות שאני פוחד אז אולי זה התשובה גם לבעיה שלך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

[align=right]

דיון:
סבלתם פעם מגמגום? איך טיפלתם בכך?

לא סבלתי מגימגום ברוך השם .. לא יודעת ממש איך אפשר להסתדר ככה ! שמעי את ממש אשת חיל בטח גם כשאת מדברת כל הרוק יוצא וקשה לך שתדעי שאני ממש מצטערת שזה כך בשבילך איזה באסה שמעי אבל את יכולה להיות ביטבוקסרית טובה ניראה לי

לנושא לא טיפלתי אבל ירדתי על ילד בכיתה שגימגם והוא דיבר ויצא לו כל הרוק מהפה תוך כדי שהוא מדבר ממש גועל נפש אז בואו נגיד שהוא טופל .

אחלה אשכול תודה על השיתוף

[/align]

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...