Gal פורסם פברואר 11, 2017 פורסם פברואר 11, 2017 [align=center] http://www.interload.co.il/upload/2482353.jpg לקראת יום האהבה, אני ונבו (מנהל תחום ספיישלים) החלטנו לפתוח תחרות שתמדוד את רמת ההיכרות בין הגולשים ובסופה נכריז על זוג השנה של טיפוסט. אופן התחרות: המשתתפים ירשמו לתחרות בזוגות, כל זוג יצטרך לעצב לעצמו לבוש משותף דרך ה''צור דמות''. ביום שלישי, ה- 14.02.2017 (יום האהבה) בפלאנט אורנוס, אנחנו נבחן את רמת ההיכרות שלכם ושל בני הזוג שלכם במספר שאלות מעניינות שעליהן תצטרכו לענות בתוך מס' שניות. אתם לא תהיו באותו החדר עם בן הזוג שלכם ולכן לא תוכלו לתאם תשובות אחד עם השני. ואיך אפשר בלי פרסים ??? הזוג שיצליח לענות נכון על מספר גבוה יותר של שאלות יזכה בפרסים הבאים: 1) דרגת ''זוג השנה של טיפוסט'' 2) חתימות מיוחדות שיועצבו על ידי מאי- Cry Baby, מנהלת תחום פנאי ותחביבים *** יש להירשם לתחרות זו בזוגות. *** התחרות תיפתח רק מ-8 אנשים. *** נא לא להגיב באשכול זה אם אינכם מעוניינים להשתתף. יש לכם עד יום שלישי בבוקר להירשם! אם למישהו יש בעיה, הוא מוזמן לפנות אליי או אל נבו בהודעה פרטית. [/align]
Gal פורסם פברואר 13, 2017 Author פורסם פברואר 13, 2017 נאור + חבר\ה דמיוני\ת. מישהו \ י מעוניין \ ת להשתתף עם נאור ?
IVIatan פורסם פברואר 13, 2017 פורסם פברואר 13, 2017 אני ועדן [align=center] ITS OK. DON'T BE SCARED[/align]
Gal פורסם פברואר 13, 2017 Author פורסם פברואר 13, 2017 אני ועדן אנחנו משתתפים 3: שמות: טל ונטלי (יוקו). אנחנו 2 משתתפים: שמות : שליו+אפי אבלין + דניאלה התחרות תהיה מחר בשעה 8 בערב, נפגש בחדר האטלאנטיס! ננעל ובהצלחה לכם!!! :)
BayoM8 פורסם פברואר 14, 2017 פורסם פברואר 14, 2017 התחרות נדחתה למחר ב8 בדיוק כיוון שישנם תקלות עם העיר וכנראה שיש בלבול עם שעת הפעילות. מחר ב8 ארבעת הזוגות המשתתפים בתחרות התייצבו בחדר "אטלאנטיס". נגריל את הזוגות שיתחרו זה מול זה ונסביר לכם את החוקים של הפעילות מחר. בהצלחה לכולם. אני ועדן אנחנו משתתפים 3: שמות: טל ונטלי (יוקו). אנחנו 2 משתתפים: שמות : שליו+אפי אבלין + דניאלה
Gal פורסם פברואר 15, 2017 Author פורסם פברואר 15, 2017 אני ועדן אנחנו משתתפים 3:שמות: טל ונטלי (יוקו).אנחנו 2 משתתפים:שמות : שליו+אפיאבלין + דניאלהשלום לכולם,לצערנו בגלל שהכוכב היה סגור אנחנו דוחים את התחרות ליום שישי בשעה 3
BayoM8 פורסם פברואר 17, 2017 פורסם פברואר 17, 2017 שלום לכולם, אני מצטער אך מאחר ודניאלה ונטלי הן היחידות שהתייצבו בשעת הפעילות בזמן, הפעילות מבוטלת. אנחנו מצטערים אך לא נדחה את הפעילות שוב לאחר כל הדחיות שעשינו בגלל תקלות בכוכב. שוב, מצטערים.
פוסטים מומלצים