Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם
היי אני פשוט כל כך בוער לי התחת ממה שקורה אצלי כרגע בחיים אני חייב לפרוק ואולי יציעו לי כמה רעיונות נחמדים שאני יכול להתגבר על זההיום בבוקר שהתחיל את הסיוט פשוט היה בלתי נסבל אני קם הולך להכין לעצמי אוכל ואמא שלי כל הזמן מחפשת אצלי משהו אוקי נרגעתי בארוחה אחותי ישבה לידיוהיה לנו חילוקי דעות על הלימודים של כל אחד אמא שלי בעיקר ואחותי התחילו להגיד שהלימודים שלי על הפנים רק בגלל שראו אצלי איזה ציון 0 מפגר אחד במקצוע החזרתי להם ואמרתי שיסתכלו על המינוסים שלהם במקום על שלי ואמא שלי אמרה לי Ø חירפנת כבר סתום את הפה Ø לא יכולתי יותרואמרתי לה Ø חירפנת בעצמך Øאמא שלי : Ø מה אמרת? Øאני : Ø שחירפנת Ø היא : Ø אל תתקרב אלי ואל תדבר איתי Ø אני Ø טוב Ø חזרתי מהבית ספר וחשבתי שזה עבר ביקשתי סליחה אני Ø אמא אני מצטער על מילותיי Ø אמא שלי Ø אל תתקרב ואל תדבר איתי Øאני Ø מה אל תדבר מה כבר אמרתי Ø והיא המציאה לי שקר שאני Ø קיללתי אותה Ø אחותי באה אל אמא שלי ואמרה לה הוא אמר לך בחדר שאת Øחשה את עצמך מלכהØ אני קיבלתי עצבים ברמה בלתי הגיונית התחלתי פשוט להשתגעאני Ø יואוווו כמה אפשר כבר לסחוט לי את המיץ כמה כל יום אותו דבר את אמא רעה כל הזמן נטפלת אלי וגם את ( אחותי ) אני נתתי לך תפאקינג גלקסי 7 שליוככה את אומרת עלי את השקרים האלה תמיד הייתי לצידך כשקיבלת איזה עונש וככה את מפקירה ואת ( אמא שלי ) אחותי הרביצה לך סלחת לה אחרי שעה ועלי פשוט שמים *** Ø טרקתי את הדלת לא יכולתי יותרלא יכולתי לשאת את כמות העצבים שקיבלתי זהו פרקתילא יודע מה לעשות ואיך להמשיך תודה למי שקרא
פורסם
מרגיש שהמצב שאתה נמצא בו באמת לא פייר.אני חושבת שכדאי שתתן לאמא שלך להירגע קצת ואז תנסה לדבר איתהולהסביר לה ברוגע את מה שבאמת קרה כדי לפתור את העניינים.לא יודעת מאיזו סיבה אחותך שיקרה אבל ככה זה בייחוד עם אחים קטניםוגם אני נקלעתי לכמה מצבים כאלו אז עם זה שזה מעצבן אתה צריך לאלהתרגש יותר מדיי.
פורסם
מרגיש שהמצב שאתה נמצא בו באמת לא פיירואני חושבת שכדאי שתתן לאמא שלך להירגע קצת ואז תנסה לדבר איתהולהסביר לה ברוגע את מה שבאמת קרה כדי לפתור את העניינים.לא יודעת מאיזו סיבה אחותך שיקרה, אבל ככה זה בייחוד עם אחים קטניםוגם אני נקלעתי לכמה מצבים כאלו אז עם זה שזה מעצבן אתה צריך לאלהתרגש יותר מדיי...

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...