May פורסם מרץ 6, 2017 פורסם מרץ 6, 2017 [align=center] שלום רב גולשים יקרים, אז לאחר הפרק המטורף שהיה, נשאר רק פרק אחד (16) לסיום הסדרה. מה לדעתכם היה חסר בסדרה במהלך שנות פעילותו? מה הייתם משפרים אם היה לכם אפשרות? דעה אישית: לדעתי העונה הזאת הייתה עונה אחת הטובות שבסדרה, היו מלא פרקי מתח ואקשן ופרקים שהשאירו אותי פעורת פה ללא מילים ולחוסר סבלנות לחכות לפרק הבא. [/align] [align=center]דיון מהנה. :] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] ציטוט
מתן פורסם מרץ 6, 2017 פורסם מרץ 6, 2017 לדעתי העונה הזאת הייתה ממש טובה! הפעם הם התעלו על עצמם ויצרו עונה מדהימה ומפתיעה והכי חשוב - מותחת, מה שלא הרגשתי ב-2 עונות הקודמות. מה שביאס אותי שנינה לא חזרה לפחות לכמה פרקים בעונה הזאת, אלא רק חוזרת לפרק האחרון, אבל זה באיזשהו מקום מובן כי היא השתתפה במלא סרטים לטובת הקידום שלה. כל הכבוד על האשכול מאי ;) דיון מהנה! ציטוט
RanSaymour פורסם מרץ 9, 2017 פורסם מרץ 9, 2017 [align=center]ואו העונה הזאת היית ממש טובה מחר זה השידור של הפרק האחרון בארצות הברית אני מקווה שהיה סוף טוב לסדרה.. והכי חשוב שבאמת כבר רוב השחקנים מכל העונות הגיעו לסדרה לסגור מעגל ולהיפרד ועכשיו הגיע גם התור של נינה (אלנה).. אני לא חושב שהיה חסר משהו בסדרה ואין מה לשפר כל האפקטים והכל פשוט מושלם לא כמו טיים וולף (סליחה מעריצים שלהם)[/align] ציטוט
ADIR פורסם מרץ 13, 2017 פורסם מרץ 13, 2017 אחלה עונה , באמת ביאס שנינה לא באה לכמה פרקים והפרק האחרון היה נחמד , ציפיתי ליותר אבל סבבה:-x ציטוט :cool:
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.