harel פורסם מרץ 20, 2017 פורסם מרץ 20, 2017 [align=center]אני בטוח שחלקכם רק מלקרוא את הכותרת כבר הבנתם על מה אני מדבר, אבל אם לא אני אסביר קצת את עצמי אם עברת ימים של דיכאון ובכי ושמעת שיר באותה תקופה שבעצם השיר הזה ליווה אותך ואחרי זמן מסויים המשכת בחיים שלך, שכחת מהתקופה הזו ואז שנשמע השיר אתה נזכר בה . או למשל סתם תקופות מהבית ספר שיש שירים שמזכירים לך את התקופה. - - - אוקיי אז אני אדבר על השירים של "ילדי החוץ" להקה שאחותי הייתה שומעת אותם כל פעם שהייתי לידה, והשירים האלו מזכירים לי את התקופה המגניבה שהיינו הולכים לאכול והולכים לסרט ביחד . "עד מחר" - אביתר בנאי השיר הזה מזכיר לי על דברים נוראיים שעברתי פעם שלא הייתי נותן לאף אחד לחוות. בסופו של דבר שאני מסתכל בעין שונה, אני רואה שיש משמעות עצומה למוזיקה. מוזיקה זה קסם, זה דבר שאתה לא יכול למנוע ממנו להגיע אליך. גם בתקופות רעות,חשוכות,שחורות וגם שמחות ואפילו מעצבנות המוזיקה תמיד תלווה אותך אבל מה שבטוח שברגע שאתה שומע את המוזיקה אתה יכול להתפרק עם עצמך בין אם זה לשמחה או לעצב. דיון מהנה 3> [/align] ציטוט [align=center]http://www.interload.co.il/upload/9949544.png הראל ~ מפקח המשגיחים. [/align]
Mr.TrapStyle פורסם מרץ 20, 2017 פורסם מרץ 20, 2017 Krale - Frointer השיר מזכיר לי את הימים שהתעללו בי ביסודי. ציטוט
Daniel פורסם אפריל 8, 2017 פורסם אפריל 8, 2017 יש הרבה :\ ציטוט [align=center] בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.[/align]
shayca12 פורסם מאי 3, 2017 פורסם מאי 3, 2017 אהבת נעורי של שלום חנוך. מזכיר לי את התקופה שאהבתי מישהי במשך שנה שלמה. ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.