Jump to content

Architects - מי אלה בכלל?

פוסטים מומלצים

פורסם

[align=center]Architects

כפי שבטח שמתם לב פרסמתי כבר מספר שירים של להקה בשם Architects. אני יודע שרובכם המוחלט החליט לא לשמוע, זה בסדר, לא כל אחד מתחבר לסוג המוזיקה הזו כמוני. אז מי אלו ארכיטקטס בכלל ואיך הם קשורים לפורום מוזיקה כללי? (בנתיים הכי מתאים לפורום מוזיקה כללי, אבל לרוק ומטאל בעתיד):

"ארכיטקטס הם להקת מטאלקור בריטית מברייטון, אנגליה. ההרכב הנוכחי של הלהקה (לאחר מותו של הגיטריסט, טום סרל [ Tom Searle ] מסרטן) מונה סולן - סאם קרטר, מתופף - דן סרל, בסיסט (מנגן על גיטרט בס) - אלכס דין וגיטריסט - אדם כריסטנסון." - לפי ויקיפדיה, ערך Architects (British Band

1920px-Architects_%E2%80%93_Reload_Festival_2015_03.jpg

מה זה מטאלקור? מטאלקור הוא ז'אנר מוזיקלי שמשלב בין מטאל להארדקור פאנק במילים פשוטות. המטאל מתאפיין לרוב בצעקות וה"קור" מכניס את התופים להיות מרכיב יותר דומיננטי בשיר, והברייקדאונים האהובים עליי למשל, שהם גם לרוב מלווים במקצב מהיר של תופים. הלהקה שרה באלבומה האחרון "All Our Gods Abandoned Us" על דת, כפי שניתן להבין ושרה לרוב גם על פוליטיקה והמצב הפוליטי-חברתי של ארצות הברית.

נסיים בשיר האהוב עליי שלהם, "Gone With The Wind":

[video=youtube;0d-1ZilyKdw]

קריאה ושמיעה מהנה![/align]

[align=center]

בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.[/align]

פורסם
אני פחות מתחברת לסגנון הזה,

אבל תודה על הפרסום ואשכול מאוד מושקע :blush:

תודה על הפרסום :)

אני לא אוהבת את הסגנון הזה

כמעט אף אחד לא אוהב, זה בסדר.

[align=center]

בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.[/align]

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...