CoolR2 פורסם אפריל 11, 2017 פורסם אפריל 11, 2017 בסוף הצלחתי להירשם היום, ואני חייב להגיד שעשיתם אחלה של עבודה :) -------------------------------------------------- ולנושא, ההצעה שלי היא שתוסיפו אפשרות להשתמש ביותר מאביזר אחד לכל דמות, אפשר אפילו להגביל את זה לאביזרים ספציפיים כמו שפם וכובע, ושלא יהיה אפשרי לשים נגיד 2 מסכות.. לא יודע אם זה אפשרי ברמה הטכנית אבל אשמח אם תבדקו - זה יכול להיות ממש מגניב.. לגבי המשחקים - אם אני לא טועה בעיר של הוניגמן היו יותר משלושה משחקים (נדמה לי שחמישה או שישה, יכול להיות שאני טועה), ותוך כדי היה גם את הקול של המשחק עצמו ולא של המפה.. אבל כבר טוב בתור התחלה שהחזרתם את זה :) והייתי שמח אם הייתם מחזירים את חדרי הספורט שהיו בעיר של הוניגמן - הם היו בעיניי בין החדרים הכי מושקעים (גרפיקה ועיצוב אדיר ונדיר) שהיו מכל הזמנים (והייתי עוד מהכוכב של הוניגמן)!!! אני זוכר שניתן היה שם להזיז את הכדורסל וזה היה ממש מגניב :) אגב זוכרים שבצמוד לכפתור המשחקים, היה גם את כפתור העיתון? אשמח אם תחזירו אותו.. תוכלו להודיע בו כשיהיו חידושים במשחק וכד' ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.