iceCupa פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 אהלן :blush: החלטתי לפרוק פה את ההפרעות שלי. אז ככה: כשהייתי בחטיבה,ואפילו קצת יותר קטנה,התחילו לי מחשבות טורדניות שגרמו לי לבצע טקסים רבים שוב ושוב על מנת להחליש אותן. בנוסף,התחלתי להיות היפראקטיבית,ורצתי ממקום למקום בבית,ובקושי ישבתי בשקט. עם הזמן שגדלתי,התחילו לי חשקים לשחק עם איברים פנימיים ולאכול לב אנושי,וכמובן,כפי שכבר כולכם שמתם לב,חשק לדם. הייתי פוגעת בעצמי בבית ספר כשלא היה אף אחד,צבטתי לעצמי את העור עם חתיכת מתכת חדה וטעמתי את הדם שיצא משם. בתוך הנפש שלי,יש לי את אן,נערה בת 17 בלונדינית,לבושה בבגדים שחורים,בעלת הפרעת דיכאון,שגרמה לה לנשור מבית הספר. אן נראית כמו בובה אנושית,והיו פעמים שרציתי להיראות כמוה ולשאוף לשלמות. אן השפיעה עליי עם דעות מסויימות,וכל פעם כשאני הולכת לישון,אני מדמיינת סיטואציות שקרו לה בחייה,על מנת להירדם. כשאני לא מצליחה לדמיין סיטואציות עליה,אני מתקשה להירדם,ולפעמים אפילו לא נרדמת. יום שישי אחד,באמצע שיעור היסטוריה,דמיינתי את עצמי הולכת לפארק ומתנדנדת בנדנדה שם,מה שמשך את תשומת לבי במשך כמה דקות בשיעור. למחרת,ביום שבת,הלכתי בשבע בבוקר להתנדנד בפארק,וגם שם פגעתי בעצמי עם המתכת שהייתה לי. כשחזרתי הביתה,אחותי אמרה לי שהיא דיברה עם ההורים שלי על זה שהיא מזהה שיש לי בעיה מסויימת,ורוצה שאלך לטיפול בגלל זה. שיתפתי אותה ואת אמא שלי על כל מה שסחבתי בתוכי במשך כמה שנים,כולל על החשקים לדם ואיברים פנימיים,וסיפרתי טיפה על אן, וביום ראשון התחלתי טיפול אצל פסיכולוגית ולאחר מכן אצל פסיכיאטרית. כמעט נכנסתי לאשפוז סגור,וכמעט שמו אותי במעון יום,אך החליטו בהתחלה לתת לי תרופות ולראות איך זה מתקדם. אז כן,ירד לי החשק לאיברים פנימיים,ירדה לי תחושת העליונות מעל אחרים ונהייתי פחות תוקפנית ממה שהייתי בכללי,ואפילו פה ובכוכב. אבל השאר עוד נשאר לי,ואני מתמודדת עם הכל יום יום מחדש. בין אם זה התחושה שבבית הספר המורות קוראות את המחשבות שלי,בין אם זה הפחד מפעילויות חברתיות,ובין אם זו אן והחשק לדם. מקווה לגמור שפויה בסופו של דבר. זאת הייתה פריקה,מי שרוצה מוזמן להגיב (: ציטוט ~Oxygen~
HibariKyoya פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 Omg... כל הכבוד שהצלחת לספר את זה. אני לא הייתי מצליח להתמודד עם זה.. ציטוט
oldCityGuy פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 את מדהימה אהבה שלי ♥ אני סומך עלייך שתתגברי על הכול בסוף ♥ ציטוט http://up416.siz.co.il/up1/zbnf2tytmlky.png
Gal פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 היה לי ממש מעניין לקרוא ולהכיר אותך קצת יותר, שמחה ששיתפת 3> ציטוט
דניאלוש פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 תודה שספרת על הבעיות שלך תמיד פה בשבילך ציטוט http://up416.siz.co.il/up3/nndqjzmnmljz.png
Fernando Torres פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 שמח שעברת שינוי לטובה בעזרת טיפול מקצועי, לפעמים אין ברירה וצריך להיעזר במקצוענים, תמשיכי ככה. ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.