oldCityGuy פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 מצטער חבר'ס אני יודע שיש כמה שאוהבים אותי מאוד אבל לי כבר נמאס להיות לא מוערך ולהיות דווקא שנוא למרות שאני מנסה להפוך את פלאנט לטוב יותר. נתחיל בזה שמשגיחה שלא אנקוב בשמה אמרה על ההקלטות שלי (שאני מצלם אנשים עוברים על החוקים) שזה מיותר למרות שמה שאני עושה עוזר להעיף החוצה אנשים שעוברים על החוקים ובתכלס הרבה זמן המנהלים אומרים שאם רואים מישהו עובר על החוקים אפשר לצלם ולשלוח אז בושה שמשגיחה אומרת שזה מיותר וכיבכול מעודדת מישהו שלא אנקוב בשמו ששונא אותי שהוא זה שאמר את זה והיא תמכה בו. ובנוסף אני כמו שאתם יודעים ניסיתי פעמיים להיות משגיח ופעמיים נכשלתי ושמעתי שזה בגלל שהמנהלים ברובם (לא כולם יש אחד שלא) לא סובלים אותי.ובתכלס אני יודע שהם ברובם לא סובלים אותי כי הם חושבים שאני ילדותי ולא מתאים לתפקיד חשוב אז כן אני פורש אני מצטער לכל מי שאוהב אותי ומי שלא סובל אותי אתם מוזמנים לחגוג על הפרישה שלי כי בתכלס זה גם באשמת האנשים ששונאים אותי בפלאנט שאני פורש (אתם מוזמנים להאשים אותם אם אתם יודעים מי אלה) היה ממש כיף לשחק במשחק הזה ואני ממש נהנתי לדבר עם המון אנשים מפה מקווה שתבינו אותי ולא תכעסו על זה שאני פורש אוהב אתכם ומעריך שלכם טל ♥ http://up416.siz.co.il/up1/zbnf2tytmlky.png
oldCityGuy פורסם אפריל 12, 2017 Author פורסם אפריל 12, 2017 סורי אבל אני רוצה לפרוש http://up416.siz.co.il/up1/zbnf2tytmlky.png
Orianlol פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 אני חושבת שזה דבילי(סליחה)אבל יש הזדמנויות בכל דבר,אל תוותר על ההשגחה כØכ מהר. בנוגע לעזרה.אני בטוחה שמעריכים אותך על כך וזה עוזר באמת באותו הרגע וכי יש תופעה כזו שמשגיח נכנס נהיים תמימים שכאלה ומפסיקים לקלל וזה ממש מעצבן אותי בתור משגיחה. אבל אם זו ההחלטה שלך אני לא אוכל לעצור אותך... בהצלחה בהמשך! [align=center]בברכה,אורי 💦">we miss you,kurt cobain💦"> http://www.interload.co.il/upload/8601439.GIF 🎐">מנהלת עיתון טיפוסט,מלכת היופי של הכוכב שלנו 2017🎐"> [/align]
דניאלוש פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 אל תפרוש :( http://up416.siz.co.il/up3/nndqjzmnmljz.png
RanSaymour פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 [align=center]מצטער חבר'ס אני יודע שיש כמה שאוהבים אותי מאוד אבל לי כבר נמאס להיות לא מוערך ולהיות דווקא שנוא למרות שאני מנסה להפוך את פלאנט לטוב יותר. נתחיל בזה שמשגיחה שלא אנקוב בשמה אמרה על ההקלטות שלי (שאני מצלם אנשים עוברים על החוקים) שזה מיותר למרות שמה שאני עושה עוזר להעיף החוצה אנשים שעוברים על החוקים ובתכלס הרבה זמן המנהלים אומרים שאם רואים מישהו עובר על החוקים אפשר לצלם ולשלוח אז בושה שמשגיחה אומרת שזה מיותר וכיבכול מעודדת מישהו שלא אנקוב בשמו ששונא אותי שהוא זה שאמר את זה והיא תמכה בו. ובנוסף אני כמו שאתם יודעים ניסיתי פעמיים להיות משגיח ופעמיים נכשלתי ושמעתי שזה בגלל שהמנהלים ברובם (לא כולם יש אחד שלא) לא סובלים אותי.ובתכלס אני יודע שהם ברובם לא סובלים אותי כי הם חושבים שאני ילדותי ולא מתאים לתפקיד חשוב אז כן אני פורש אני מצטער לכל מי שאוהב אותי ומי שלא סובל אותי אתם מוזמנים לחגוג על הפרישה שלי כי בתכלס זה גם באשמת האנשים ששונאים אותי בפלאנט שאני פורש (אתם מוזמנים להאשים אותם אם אתם יודעים מי אלה) היה ממש כיף לשחק במשחק הזה ואני ממש נהנתי לדבר עם המון אנשים מפה מקווה שתבינו אותי ולא תכעסו על זה שאני פורש אוהב אתכם ומעריך שלכם טל ג™¥[/align] אני לא חושב שבגלל שלא התקבלת להשגחה אז מעריכים אותך פחות, אני רוצה לתת דוגמה עוד מתקופת טיפו ניסיתי להתקבל להשגחה כל כך הרבה פעמים, שאפילו בפעם האחרונה שהתמודדתי לא התקבלתי. וקאדן הכניסה אותי בכל זאת כי היא לא הסכימה עם הבחירה של אותו מפקח משגיחים. לפעמים גולשים שהם לא מתוך הצוות של האתר תורמים יותר מהצוות, כמוך למשל. ואם אתה חושב שהבחירה של הצוות של הכוכב היא לא טובה? תמיד אפשר לשלוח לי ולצוות הודעה וננסה לראות אולי באמת עשינו משהו שהוא לא נכון. אבל אל תפרוש זה לא דרך להתמודד. מקווה שזה מעודד, רן.
Orianlol פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 אני לא חושב שבגלל שלא התקבלת להשגחה אז מעריכים אותך פחות, אני רוצה לתת דוגמה עוד מתקופת טיפו ניסיתי להתקבל להשגחה כל כך הרבה פעמים, שאפילו בפעם האחרונה שהתמודדתי לא התקבלתי. וקאדן הכניסה אותי בכל זאת כי היא לא הסכימה עם הבחירה של אותו מפקח משגיחים. לפעמים גולשים שהם לא מתוך הצוות של האתר תורמים יותר מהצוות, כמוך למשל. ואם אתה חושב שהבחירה של הצוות של הכוכב היא לא טובה? תמיד אפשר לשלוח לי ולצוות הודעה וננסה לראות אולי באמת עשינו משהו שהוא לא נכון. אבל אל תפרוש זה לא דרך להתמודד. מקווה שזה מעודד, רן. בדומה לסיפור של רן, אני ניסיתי להתקבל עוד מתקופה של טיפו,השתדלתי והשתדלתי ונדבקתי למשגיחים המון.(רוב הזמן.) ולמדתי מהם. עצם הניסיון שלך כדי לגרום לאתר להיות טוב יותר זה מדהים באמת ואני מסכימה עם דבריו של רן. באמת לפעמים הגולשים עוזרים המון לצוות וזה מוערך מאוד. ניסיתי בכל מכרז להתקבל ולא התקבלתי כל פעם.בפעם האחרונה בטיפו עברתי שלב אחד ובסוף לא נבחרתי. לאחר מכן ניסיתי את מזלי פה והראתי שאני תורמת לאתר,ואגב,גם בתור כתב אתה תורם המון לקהילה ולטיפוסט ולכוכב. אל תוותר. [align=center]בברכה,אורי 💦">we miss you,kurt cobain💦"> http://www.interload.co.il/upload/8601439.GIF 🎐">מנהלת עיתון טיפוסט,מלכת היופי של הכוכב שלנו 2017🎐"> [/align]
Yohad פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 חבל מאוד שאתה פורש מסיבות כאלה, אני חושב שאתה יכול להישאר ולהראות לאותם אנשים שזה לא משפיע עליך מה שהם רושמים. אני יעבור איתך על כמה דברים סעיפים בנושא שלך: "בושה שמשגיחה אומרת שזה מיותר וכיבכול מעודדת", בא לא נמהר וישר להאשים את אותה משגיחה שאתה טוען שהיא "מעודדת", אתה מוזמן לפנות לאחראי המשגיחים (harel) ואני בטוח שהוא יטפל בזה בצורה הכי טובה שיכולה להיות. לפי דעתי אתה טועה להאשים תהנהלה או חלק ממנה,"בגלל שהמנהלים ברובם (לא כולם יש אחד שלא) לא סובלים אותי." לחברי ההנהלה אין סיבה לשנוא אף משתמש ב"טיפוסט". להפך, ההנהלה תעשה כול מה שצריך בשביל שיהיה לך כיף ונוח. בנוגע ל"באשמת האנשים ששונאים אותי בפלאנט שאני פורש", אנו צוות טיפוסט/ומשגיחי העיר לא ניתן לשום בן אדם להרוס חוויה של מישהו ב"כוכב שלנו". אתה מוזמן לפנות להנהלה באופן אישי בנוגע למקרים האלה: Ransaymour, Matan במידה ואתה לא מצליח לתפוס את אחד חברי ההנהלה אתה מוזמן לפנות אליי ב"כוכב שלנו" או "הודעות פרטיות" בפורום. שאלות בנוגע לבאנים / אזהרות יש לפנות במשוב ותמיכה בלבד.
Gal פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 [align=right]טל, קודם כל מאוד עצוב לי לשמוע שככה אתה מרגיש. הדבר האחרון שאני יכולה זה להכריח אותך להישאר, אבל אני כן רואה כמה אתה תורם לאתר וכמה אתה חשוב להרבה אנשים שנמצאים בפורום \ בכוכב. אני יודעת כמה רצית להתקבל להשגחה אבל כל דבר צריך לקחת בפרופורציות וגם אם לא התקבלת לא קרה כלום, השמיים לא נפלו. בכל אופן, אני בטוחה שהשמחה שלך, ההומור והיחס האוהב שלך יחסרו להרבה מאיתנו ואשמח אם תשנה את דעתך, וגם אם לא אז מקווה שנשמור על קשר בסקייפ [/align]3>[align=right] [/align]
Fernando Torres פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 היי טל, חבל לי שאתה פורש בגלל אנשים מסוימים בכוכב, מי כמוני יודע את הדחף לפרוש שקשה או שאתה לא מקבל את מה שאתה רוצה. אני חושב שכדאי לך להישאר באתר בשביל להוכיח לכולם ובעיקר לך, שאתה מסוגל להשגיח, שאתה רוצה להשגיח ושאתה תשגיח כי עם כוח רצון והתמדה הכל אפשרי. אני מאמין בך ואני מקווה שתחליט להישאר, אני אתמוך בך כרגיל. אמיר.
Shalev פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 מצטער חבר'ס אני יודע שיש כמה שאוהבים אותי מאוד אבל לי כבר נמאס להיות לא מוערך ולהיות דווקא שנוא למרות שאני מנסה להפוך את פלאנט לטוב יותר. נתחיל בזה שמשגיחה שלא אנקוב בשמה אמרה על ההקלטות שלי (שאני מצלם אנשים עוברים על החוקים) שזה מיותר למרות שמה שאני עושה עוזר להעיף החוצה אנשים שעוברים על החוקים ובתכלס הרבה זמן המנהלים אומרים שאם רואים מישהו עובר על החוקים אפשר לצלם ולשלוח אז בושה שמשגיחה אומרת שזה מיותר וכיבכול מעודדת מישהו שלא אנקוב בשמו ששונא אותי שהוא זה שאמר את זה והיא תמכה בו. ובנוסף אני כמו שאתם יודעים ניסיתי פעמיים להיות משגיח ופעמיים נכשלתי ושמעתי שזה בגלל שהמנהלים ברובם (לא כולם יש אחד שלא) לא סובלים אותי.ובתכלס אני יודע שהם ברובם לא סובלים אותי כי הם חושבים שאני ילדותי ולא מתאים לתפקיד חשוב אז כן אני פורש אני מצטער לכל מי שאוהב אותי ומי שלא סובל אותי אתם מוזמנים לחגוג על הפרישה שלי כי בתכלס זה גם באשמת האנשים ששונאים אותי בפלאנט שאני פורש (אתם מוזמנים להאשים אותם אם אתם יודעים מי אלה) היה ממש כיף לשחק במשחק הזה ואני ממש נהנתי לדבר עם המון אנשים מפה מקווה שתבינו אותי ולא תכעסו על זה שאני פורש אוהב אתכם ומעריך שלכם טל ג™¥ איזה מאמייייייייייייייייי
oldCityGuy פורסם אפריל 12, 2017 Author פורסם אפריל 12, 2017 בואו אני יעשה לכם סדר בבלאגן אוקיי כדי שתבינו את הנקודות שלי ואולי תפסיקו להגיב בתגובות לא קשורות כמו: "[align=right]אני חושבת שזה דבילי(סליחה)אבל יש הזדמנויות בכל דבר,אל תוותר על ההשגחה כØכ מהר." אני ממש לא פורש כי לא התקבלתי לעומת מה שהרבה אנשים חושבים אני פורש כי גיליתי שגם מבפנים שונאים אותי מאלה שבוחרים אז אני עושה מעצמי צחוק שאני בכלל מנסה [/align]"[align=right]לחברי ההנהלה אין סיבה לשנוא אף משתמש ב"טיפוסט". להפך, ההנהלה תעשה כול מה שצריך בשביל שיהיה לך כיף ונוח" כמה נוח זה לשקר שלכולם יש הזדמנות שווה בזמן שאני שומע ממקור ראשון שהראל שונא אותי והוא מצביע נגדי כל פעם שאני מנסה כי הוא זוכר לי מה שקרה בעבר ובתכלס הוא בטח שיכנע את האחרים שלא כדי לקחת אותי (אני לא הולך לחשוף את המקורות שלי) אני יודעת כמה רצית להתקבל להשגחה אבל כל דבר צריך לקחת בפרופורציות וגם אם לא התקבלת לא קרה כלום, השמיים לא נפלו: כמו שאמרתי זה לא בגלל התוצאות זה בגלל מה ששמעתי שהולך מאחורי השולחן ולגביי השנאה כלפיי מבחינת הגולשים זה כבר המון זמן שמציקים לי ולא עושים כלום רק מעיפים והם חוזרים בכל פעם להציק עוד.בתכלס שאני מגלה שגם לא רוצים שאני אהיה משגיח כי זוכרים לי את העבר למרות שאמרו שישכחו את העבר ושיקרו גם גולשים שונאים אותי כל השנאה הזאת זה יותר מדי בשבילי. חשבתי שרק הגולשים לא סובלים אותי אבל שאני מגלה שאני התאמצתי לשווא לנסות להתקבל שמראש הרעילו את הבחירה לפי העבר שלי (למרות שאמרו שלא יעשו את זה וישכחו מהעבר) כי עובדה שעשיתי יותר מאמץ מהאחרים להעיף את הפושטקים שנמצאים בפלאנט ועדיין לא התקבלתי אומנם האחרים לא רואים את זה אבל אני רואה ששים פס על המאמץ שלי ובחיים לא יבחרו אותי כי הדעה שלהם עליי כבר קבועה מראש ואני סתם אצא טיפש אם אני ינסה להתקבל כי התשובה ידועה מראש אני סתם משפיל את עצמי פה שאני בכלל מנסה [/align] http://up416.siz.co.il/up1/zbnf2tytmlky.png
Snapchat פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 בהצלחה בהמשך. [align=center]בברכה, גיא - מנהל הפורומים לשעבר. [/align]
harel פורסם אפריל 12, 2017 פורסם אפריל 12, 2017 חברי ההנהלה אין סיבה לשנוא אף משתמש ב"טיפוסט". להפך, ההנהלה תעשה כול מה שצריך בשביל שיהיה לך כיף ונוח" כמה נוח זה לשקר שלכולם יש הזדמנות שווה בזמן שאני שומע ממקור ראשון שהראל שונא אותי והוא מצביע נגדי כל פעם שאני מנסה כי הוא זוכר לי מה שקרה בעבר ובתכלס הוא בטח שיכנע את האחרים שלא כדי לקחת אותי (אני לא הולך לחשוף את המקורות שלי) אתה שם לב שאתה עושה את זה מול כולם? וכל הנושא אתה רק מחפש להכנס במשגיחים או במי שלא טוב לך עליהם? מי אמר שאני גרמתי שלא תתקבל? אולי אני פשוט לא הצבעתי לך? אתה לא יודע כל כך איך הולך שיטת ההנהלה שלנו, אז פשוט אל תכתוב דברים שאתה לא יודע. אתה כל הנושא חיפשת להכפיש את המשגיחים וכנראה שגם אותי, ואת זה אני לא אתן לך לעשות מצטער. את ההחלטה שלך אתה יכול להמשיך כמובן ואתה יכול להשאר (דבר שאנחנו נשמח) אני מצטער, אבל מהסיבות שהבאתי לך למעלה שעל ההכפשות ועל הדיבור שלך הנושא יינעל. בהצלחה לך בהמשך בכל דרך שתבחר [align=center]http://www.interload.co.il/upload/9949544.png הראל ~ מפקח המשגיחים. [/align]
פוסטים מומלצים