Gal פורסם אפריל 20, 2017 פורסם אפריל 20, 2017 [align=center]כמו בסרט אימה: העיר שמתעוררת לצלילי מוזיקה מטרידה במיוחד [video=youtube_share;TVXSgKYBoE8] מלבד הפרסומים על התחלת מלחמת עולם שלישית ועל פיתוח כלי נשק גרעיניים בצפון קוריאה, העולם המערבי יודע מעט מאוד על חיי היום יום של תושבי המדינה. מסרטון שפורסם ברשת מתברר שהתושבים בעיר הבירה של צפון קוריאה מתעוררים יחד בעזרת ''שעון מעורר קולקטיבי''- צלילים שנשמעים של סרט אימה, השיר ''איפה אתה מפקד יקר'' מושמע בכל רחבי הבירה בשעות הבוקר המוקדמות ליותר מ2.5 מיליון תושבים באמצעות רמקולים ענקיים. הכתבה המלאה כאן הייתם רוצים להתעורר בבוקר עם כזה שיר? ;)[/align] ציטוט
noya1098 פורסם אפריל 20, 2017 פורסם אפריל 20, 2017 זה יותר מלחיץ מאשר מעיר. לא הייתי מתעוררת ככה.. ציטוט [align=center]היי. ~My life is perfect~ [/align]
דניאלוש פורסם אפריל 20, 2017 פורסם אפריל 20, 2017 השיר מלחיץ מאוד ולא הייתי רוצה לקום ככה ציטוט http://up416.siz.co.il/up3/nndqjzmnmljz.png
Daniel פורסם אפריל 21, 2017 פורסם אפריל 21, 2017 מלחיץ. ציטוט [align=center] בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.[/align]
RanSaymour פורסם אפריל 21, 2017 פורסם אפריל 21, 2017 אבוי לא מספיק לי המואזין ושירים כשנכנס שבת ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.