Edirmae פורסם מאי 8, 2017 פורסם מאי 8, 2017 [align=center]http://up416.siz.co.il/up3/ilivy22d1nm1.png שלום לכול שחקני ה-GTA! לדיון זה, ארצה לשאול: מהם הדברים הכי מוזרים שקרו לכם במשחק? אצלי קרה דבר די מצחיק ועצוב בו זמנית. אני שיחקתי עם בן זוגי, והיינו במסוק עם 4 כוכבי משטרה עלינו. פתאום, החלטנו שהגיע הזמן לקפוץ במצנח, ו-בום! הוא קיבל באן על כלום. זה היה הזוי בקטע משעשע. לא חשבתי שדבר כזה יקרה בכלל. מה אתכם? :) דיון קליל. [/align] ציטוט ♥
Itamar פורסם מאי 8, 2017 פורסם מאי 8, 2017 כל מני נפילות מפגרות וכאלה, כל יום שאני משחק יש דברים מצחיקים חחח אשלח לך בסקייפ כמה ציטוט http://i.imgur.com/64oy1fE.png
Eithanet פורסם מאי 8, 2017 פורסם מאי 8, 2017 טוב אז כל מה שאני אומר היה באונליין: היה צונאמי היה כלכך הרבה רכבים ומכוניות ששיגרו שפשוט הכל היה מפוצץ היה מקום אחד עם כלכך הרבה מכוניות מפוצצות ודברים מוזרים הייתי בתוך קופסא מוזרה כלאו אותי נתנו לי מלא כסף גרמו לי לרקוד על עמודים בדקו עלי כמה גבוה אפשר להגיע במשחק קיבלתי כוח מהירות שעושים e במכונית לכמה דקות הפכו אותי לרמה מטורפת אבל חזרתי כן המשחק הזה ממש כיף :p המודרים עושים מלא שטויות . ציטוט
Edirmae פורסם מאי 8, 2017 Author פורסם מאי 8, 2017 טוב אז כל מה שאני אומר היה באונליין: היה צונאמי היה כלכך הרבה רכבים ומכוניות ששיגרו שפשוט הכל היה מפוצץ היה מקום אחד עם כלכך הרבה מכוניות מפוצצות ודברים מוזרים הייתי בתוך קופסא מוזרה כלאו אותי נתנו לי מלא כסף גרמו לי לרקוד על עמודים בדקו עלי כמה גבוה אפשר להגיע במשחק קיבלתי כוח מהירות שעושים e במכונית לכמה דקות הפכו אותי לרמה מטורפת אבל חזרתי כן המשחק הזה ממש כיף :p המודרים עושים מלא שטויות . בין התשובות הכי מצחיקות שראיתי ציטוט ♥
Osher פורסם מאי 8, 2017 פורסם מאי 8, 2017 שזרקו עליי גופות וששלחו כל פעם פצצות בלב העיר ציטוט [align=center] 3> Robyn Rihanna Fenty 3> בברכה, אושר. לכל שאלה/בעיה/חפירה אתם מוזמנים לשלוח ה"פ. [/align]
Edirmae פורסם מאי 10, 2017 Author פורסם מאי 10, 2017 שזרקו עליי גופות וששלחו כל פעם פצצות בלב העיר בטח האקר ציטוט ♥
Osher פורסם מאי 10, 2017 פורסם מאי 10, 2017 בטח האקר כן חח מקווה שנתנו לו באן ציטוט [align=center] 3> Robyn Rihanna Fenty 3> בברכה, אושר. לכל שאלה/בעיה/חפירה אתם מוזמנים לשלוח ה"פ. [/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.