harel פורסם מאי 8, 2017 פורסם מאי 8, 2017 ג'ודה, סדרה חדשה שמשודרת בהוט בימי חמישי. עדיין לא ברור על מה העלילה מתבססת אבל זה: [spoiler=התחיל בכך שאשר וחברו הסתבכו בכסף, חברו הלך להמר בחו"ל וזכה ב 2 מיל' אירו, כספו נגנב על ידי "ערפית" והוא ננשך על ידה, מסופר שלנשוך יהודים זה הכי גרוע שיש כי ביום ה 8 יהפכו לבני אלמוות.] אני חולה על הסדרה הזאת, סדרה על רמה. ואתם צופים בה? ציטוט [align=center]http://www.interload.co.il/upload/9949544.png הראל ~ מפקח המשגיחים. [/align]
Agam פורסם מאי 8, 2017 פורסם מאי 8, 2017 התחלתי לראות זו נראת אחלה סדרה, ובכלל אני חולה על סדרות עם ערפדים ציטוט [align=center] [/align]
Osher פורסם מאי 8, 2017 פורסם מאי 8, 2017 כןן אני מכור לזה ציטוט [align=center] 3> Robyn Rihanna Fenty 3> בברכה, אושר. לכל שאלה/בעיה/חפירה אתם מוזמנים לשלוח ה"פ. [/align]
לאערסנודרר פורסם מאי 8, 2017 פורסם מאי 8, 2017 כן סדרה מעולה ציטוט [align=center] "אדם רטוב אינו מפחד מהגשם" לא ערס, נודר.[/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.