PlanetBoy פורסם מאי 10, 2017 פורסם מאי 10, 2017 [align=center] " המבט אלייך " בית א: המבט אלייך רגע של שמחה , כל דמעה שלך רגע של דממה . מרגישים שזה קרוב בתקווה שיילך עד הסוף :] ואת... מנסה להיזכר בעבר במקום להסתכל על עתידנו כמה זה קשה... כמה זה כואב... פזמון: "גם אם עננים יסתירו פנייך תמיד אהיה שם כמו מלאך ואגן עלייך" יקרה שלי... כמה שאני אוהב אותך תביני ... את לי יחידה ... את לי נועדה... אהבת חיי. בית ב' : מתפלל לאלוהים שיחזיר אותי אלייך... כל בוקר לקום לצידך לשפתייך ... עכשיו נותר רק לקוות כמו חלום ... שזה יגיע ליהלום... כמה זה קשה... כמה זה כואב... פזמון " " וסיומת עם המילים כמו בפתיחה " המבט אלייך..." (והמשך קטן.) מה דעתכם? תודה 3: אגב , אני בתהליכים להלחין אותו אם מישהו שואל חח (אני לא אשיר , אבל יש כבר משהו בתוכנית.) [/align] ציטוט
דניאלוש פורסם מאי 10, 2017 פורסם מאי 10, 2017 אתה כותב ממש יפה :] ציטוט http://up416.siz.co.il/up3/nndqjzmnmljz.png
לאערסנודרר פורסם מאי 10, 2017 פורסם מאי 10, 2017 יפה אחי. מקווה שזה לא בגלל מה שאני חושב ציטוט [align=center] "אדם רטוב אינו מפחד מהגשם" לא ערס, נודר.[/align]
PlanetBoy פורסם מאי 10, 2017 Author פורסם מאי 10, 2017 יפה אחי. מקווה שזה לא בגלל מה שאני חושב אתה כותב ממש יפה :] [align=center] " המבט אלייך " בית א: המבט אלייך רגע של שמחה , כל דמעה שלך רגע של דממה . מרגישים שזה קרוב בתקווה שיילך עד הסוף :] ואת... מנסה להיזכר בעבר במקום להסתכל על עתידנו כמה זה קשה... כמה זה כואב... פזמון: "גם אם עננים יסתירו פנייך תמיד אהיה שם כמו מלאך ואגן עלייך" יקרה שלי... כמה שאני אוהב אותך תביני ... את לי יחידה ... את לי נועדה... אהבת חיי. בית ב' : מתפלל לאלוהים שיחזיר אותי אלייך... כל בוקר לקום לצידך לשפתייך ... עכשיו נותר רק לקוות כמו חלום ... שזה יגיע ליהלום... כמה זה קשה... כמה זה כואב... פזמון " " וסיומת עם המילים כמו בפתיחה " המבט אלייך..." (והמשך קטן.) מה דעתכם? תודה 3: אגב , אני בתהליכים להלחין אותו אם מישהו שואל חח (אני לא אשיר , אבל יש כבר משהו בתוכנית.) [/align] אהבתי !!! אגב, זה על מישהי מסויימת? :] האמתי שכחתי ממנה אז לא :] ולנושא , אני כותב כבר מעל 4 שנים אז ככה שהיא לא קשורה חח :] ציטוט
לאערסנודרר פורסם מאי 10, 2017 פורסם מאי 10, 2017 יופי אחי ציטוט [align=center] "אדם רטוב אינו מפחד מהגשם" לא ערס, נודר.[/align]
דניאלוש פורסם מאי 16, 2017 פורסם מאי 16, 2017 תודה רבה לך :blush: בבקשה :] ציטוט http://up416.siz.co.il/up3/nndqjzmnmljz.png
PlanetBoy פורסם מאי 16, 2017 Author פורסם מאי 16, 2017 אתה כותב טוב אחי ממליץ לך להמשיך לכתוב תודה רבה גבר! ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.