Alois פורסם מאי 12, 2017 פורסם מאי 12, 2017 - אני אולי הבן אדם הכי סטרילי שתפגשו, לא משנה מה אני עושה אני הולך לשטוף ידיים. בביה"ס זה כמובן בעייתי ורק תחשבו עד כמה קשה לי לשבת עם ידיים כאלה 8 שעות בביה"ס אני מרגיש שכאילו יש שם שכבות של חרא. כשאני מגיע הביתה אני שוטף את הידיים מקסימום 3-4 פעמים עם סבון. (ידיים זה העיקר בשבילי, הלוואי והיו לי כפפות חד פעמיות כאלה (לא של הניקיון כמובן) הייתי הולך איתם כל הזמן, אני רציני) - אני לא יכול לראות בן אדם ששותה מבקבוק של אחר או אוכל ממישהו שכבר נגס... איך?? איך אתם יכולים לעשות את זה, איך?? זה הדבר הכי מגעיל בעולם. (לא עוקף את החרקים) - אני אולי יכול לא להתקלח כמה ימים (ואל תסתכלו עלי ככה, אני בטוח שכל אחד פה לפחות פעם אחת בחיים לא התקלח כמה ימים אלא אם כן לא הייתה ברירה) אבל זה כבר בגלל עצלנות.. אז שתפו ודיון פורה p: ציטוט http://www.interload.co.il/upload/2885455.gif
Gal פורסם מאי 12, 2017 פורסם מאי 12, 2017 לא סטרילית :] לגבי האוכל ושתייה- כל עוד זה משפחה \ חברים קרובים אין לי בעיה עם זה. כל הכבוד על הדיון!!!!!! ציטוט
Agam פורסם מאי 12, 2017 פורסם מאי 12, 2017 לא סטרילית אבל לא מעבירה בקבוקי שתייה מפה לפה של אנשים שאני לא מכירה ציטוט [align=center] [/align]
Osher פורסם מאי 12, 2017 פורסם מאי 12, 2017 לא סטרילי רק לחברים טובים/משפחה d: ציטוט [align=center] 3> Robyn Rihanna Fenty 3> בברכה, אושר. לכל שאלה/בעיה/חפירה אתם מוזמנים לשלוח ה"פ. [/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.