Jump to content

ביקורת - Bloodivores

פוסטים מומלצים

פורסם

קישור לאנימה:

https://myanimelist.net/anime/33985/Bloodivores

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=class: postbody]~ חשוב! הנושא מהווה ספויילרים, אז בבקשה לתשומת לבכם, למרות שגם ככה האנימה לא שווה צפייה ובשביל להבין אותי יותר טוב תוכלו לקרוא את זה, הבאתי רק איזה שתיים- שלוש דוגמאות מתוך האנימה כולה ~

אתחיל מזה שאספר לכם דווקא את הדברים הטובים כי הם המיעוט באנימה הזאת לצערי.

אהבתי את הסאונד ברקע, ממש מתאים לאווירה מותחת וסופרנאטורלית.

אהבתי את הפרק השלישי, בו מסופר ולקוח מידע ריאלי ונכון לגבי החיי היומיום שלנו ואם לקחת בחשבון גם הסאונד שהיה ברקע ממש נכנסתי לאווירה ועברה בי אפילו צמרמורת קלה כזאת.

הרעיון של האנימה דיי טוב והיה נראה לי מקורי מפני עצמו, לא שאין עוד אנימות כאלה דומות, פשוט הזאתי מקורית מפני עצמה.

עכשיו השלילי, תהיו מוכנים, זו רשימה מאוד גדולה:

- אתחיל מזה שהאנימה לשנת 2016 בנויה גרוע, פשוט מזעזע.

אנימה עם כזאת בניה ואנימציה היו אולי מקבלים במקביל לDeath Note.

עשו את האנימה ב2016, הם לא השקיעו בשיט באנימציה, כלום, זה סבון, לגמרי סבון.

יש קטעים שכאילו אומרים לי שאני לא ב2017 אלא ב2010 ככה, רואה אנימת סבון שיכלה להיות הרבה יותר טובה אילו היו משקיעים בה לפחות קצת יותר מהזמן שלהם בשבל להראות איכות לשנת 2016!

- יש דמויות שאין לי מושג מאיפה הם הפליצו אותן ואיך חשבו עליהן בדיוק.

אני אתן לכם דוגמא אפילו ממשהו שראיתי בפרק 10 או 11 שתקעו לילד מהחבורה עם השיער שחור עד הכתפיים חרב בין הכתף לחזה, עזבו שהראו לנו רק איזה כמה שניות דם ואחר"כ זה עבר בזמן שהחרב עוד היתה תקועה, הכי הרג אותי שהילדה מהחבורה שלהם כשהוא נפל היא התכופפה אליו ושאלה "איך אתה? הכל בסדר???"

.................

נו בטח בסדר! תקועה לו חרב בגוף אבל הוא בסדר! (אהההההההההההההה)

אחרי שהוא קם, מבינים שהוא בכלל לא מתכוון להוציא את החרב מהגוף, למה? זה יותר יפה ככה שהיא תקועה ולא רואים דם שיוצא משם, יבש לגמרי כאילו כלום.

אתם תפגשו גם בהמשך הסדרה מישהי בלונדינית מפגרת בשם "יאיא", אולי רצו להוציא אותה לולי חמודה אבל יש מקרים שפשוט רציתי לבוא ולהחטיף לה על הטמטום שזולג מכל מקום ממנה.

- יש הרבה בכי ותינוקיות (יותר לקראת הסוף) על דברים מפגרים, הם צרחו ובכו כמו מפגרים על כלום, כאילו מה הקטע?

- היו קטעים שהיו אמורים לרגש? אולי הם חשבו שזה מרגש לראות שני גברים בוכים כמו תינוקות, הייתי צריך אולי גם? לחלוק ברגשות?

פעם ראשונה בחיים שלי שלא הרגשתי כלום בזמן שאני צופה בסדרה, כמו שאמרתי, מכל הסדרה אהבתי רק את הפרק השלישי וזהו~

זו פעם ראשונה מכל האנימות שראיתי אי פעם שלא התרגשתי/ ריחמתי/ בכיתי/ צחקתי/ כעסתי, אני רק עצבני שהוציאו אנימת סבון בשנת 2016 שלא השקיעו בה בשיט, רק אמרו "בואו נכניס ערפדים לכלא, קבוצה משטרתית שקובעת הכל, אבא חרא, חבורה של ילדים יתומים (ערפדים) וחייזרים ומפלצות לא מהעולם הזה ושילחמו וככה נמשוך 12 פרקים (מזל שלפחות זה רק 12 פרקים אחרת הייתי מתה).

עוד משהו בנוסף, באחד הפרקים הראשונים הראו קטע מביך ודי סוטה, אחת מהבנות עשתה משהו לשנייה....

איכשהו בסוף אני זה שיצאתי הכי מובך בסיפור.

- יש הרבה מידע חסר ומידע שדחפו סתם ככה בשביל שלא תבינו, במה שאני יכול להיות בטוח בגלל הסוף הפתוח זה שיהיה או אובה אחת (משהו שאני מקווה יותר) או עונה שנייה (לאאאאאא!) בשביל לסגור את הפינות כי לא הסבירו כלום, לא נתנו רמזים לכלום ונשארתי עם סימן שאלה גדול מעל הראש.

לסיכום, אל תבזבזו את הזמן על האנימת סבון הזאת.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: genmed][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

http://www.interload.co.il/upload/2885455.gif

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...