Jump to content

ביקורת - acca 13

פוסטים מומלצים

פורסם

פה אני אציג את דעתי האישית על האנימה ACCA: 13-ku Kansatsu-ka.

קישור: https://myanimelist.net/anime/33337/ACCA__13-ku_Kansatsu-ka

לפני שאתחיל אני רק רוצה להגיד שזו ביקורת ודעה אישית שלי, זה לא סיקור בשום אופן, בגלל זה לא יהיה פה מידע על האנימה עצמה כמו שמות הדמויות, העלילה וכו', זה אני אשאיר למי שמסקר/ יסקר בהמשך.

לדעתי האנימה עונה על דרישותיה, ז"א על הז'אנר שלה, יש כמובן כאלה שלא יאהבו את זה וכל אחד והטעם שלו כמובן.

האנימה מחולקת בינתיים לעונה אחת שכוללת 12 פרקים בה, האנימה לא כבדה וגם לא הכי קלילה לצפייה אבל כמובן מי שאוהב משטרה ומלכות אז האנימה בשבילו.

האנימה מזכירה טיפה את Aldnoah Zero בזה שזה גם מכליל מלכים וכו', כמובן האנימות שונות לגמרי אחד מהשניה.

[spoiler=מה שכן, הנסיך שיגיע בהמשך הסדרה שאמור להיות המלך הבא מאוד דומה ל"נסיך הקטן", ממש דומה המראה החיצוני שלהם.]

אנימה מקסימה, מצוירת ומזכירה רקע של צבעי מים משהו שאני ממש אהבתי כי לא כל אנימה יכולה להשוויץ עם הגרפיקה והרקע הרגוע הזה, קצת הזכיר פה את Owari no Seraph בגרפיקה.

כמות קטנה של דמויות עושה את העבודה, זה קשה להתחבר לאנימות שמכבידות עם הדמויות ואנחנו בקושי זוכרים מי הוא מי, אבל פה עשו את העבודה יפה, שמות קצרים (רק אצל איזה כמה יש שמות משפחה גם) מה שלא מכביד עלי לזכור ולהתחבר לדמויות האלה.

אהבתי את האופנינג (משהו שלא בא עם כל אנימה שאני צופה).

האווירה באנימה מאוד רגועה, ממש אהבתי שזה לא כבד ולפני שהבנתי מה קורה אני צפיתי כבר בשבעה פרקים כשהאנימה לא ממש "מלהבת", ז"א שהיא די משעממת כזו אבל כמו שאמרתי כל אחד עם הטעם שלו באנימה.

[spoiler=בפרק שבע יפתחו לכם סוד על הדמות הראשית, הסוד עורר לי צמרמורת וסקרנות להמשיך הלאה.]

אולי בהתחלה אתם לא הכי תבינו מה קורה (כמוני) אבל בהמשך באמת יבוא מידע ואתם כבר תבינו מה הולך ותבינו את העלילה עצמה.

האנימה קצרה (כולה 12 פרקים, אנחנו מכירים עם הרבה יותר), יודעת איכשהו להחזיק את הצופה בה, לא כבדה בכלל (אולי קצת משעממת אבל כל אחד יכול לחשוב אחרת) עשויה טוב אבל בכלל לא מקורית (כמו שאתם רואים כמה אנימות הבאתי להשוואה), אנימה רגועה, אולי אפילו יבשה כזאת.

שווה לצפייה לאוהבי הז'אנר ולמי שכבר נמאס כל הזמן להיות בלחץ במה יהיה בהמשך (יש לכם את הז'אנר אקשן ומתח או אימה אפילו).

הציון שלי על הז'אנר עצמו זה 9/10, האנימה אולי טובה בז'אנר שלה והכל אבל עדיין לא הכי מגיעה לכל העשר.

הציון הכללי שלי זה 7.7/10 כזה כי הרגשתי שאני רק רוצה לסיים את זה במהרה, לא הכי משך לראות אבל כן היה מסקרן לדעת מה יהיה בסוף.

http://www.interload.co.il/upload/2885455.gif

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...