Gal פורסם מאי 15, 2017 פורסם מאי 15, 2017 [align=center]http://i.imgur.com/aMba1Ac.png בשנה שעברה התוכנית ''אמריקן איידול'' ירדה מהמסך לאחר 15 עונות מלאות ברייטינג. בזמן האחרון רשת ABC קנתה את הזכויות לתוכנית אמריקן איידול והיא מתכננת להחזיר אותה אל המסכים עם שופטים חדשים. מסתבר שהם נמצאים במגעים עם קייטי פרי וככל הנראה היא תקח חלק בתוכנית בתור שופטת של העונה התשיעית. השיר האחרון שפרסמה הזמרת נקרא ''Bon Appetit'', והוא פורסם ממש לפני יומיים: [video=youtube_share;dPI-mRFEIH0] לדיון, אני אשמח לדעת אם אתם אוהבים את המוזיקה שלה והאם היא מתאימה להיות שופטת בתוכנית ? [/align] ציטוט
PlanetBoy פורסם מאי 15, 2017 פורסם מאי 15, 2017 דיון, אני אשמח לדעת אם אתם אוהבים את המוזיקה שלה והאם היא מתאימה להיות שופטת בתוכנית : לתשובה: יצא לי לשמוע כמה שירים שלה יש לה קול מדהים ושירים יפים,לגבי שיפוט לדעתי מגיע לה :yes: ציטוט
wake up פורסם מאי 15, 2017 פורסם מאי 15, 2017 אני מתה על המוזיקה שלה והיא מתאימה להיות שופטת בתכנית :) ציטוט
Mor1 פורסם מאי 16, 2017 פורסם מאי 16, 2017 היא מושלמת ! זה יהיה ממש נחמד ציטוט [align=center]Kisses A- [/align]
Daniel פורסם מאי 21, 2017 פורסם מאי 21, 2017 אחלה זמרת. ציטוט [align=center] בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.[/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.