YoKoBlEt פורסם אפריל 19, 2016 פורסם אפריל 19, 2016 אתם עושים אפליות אתם חוסמים סתם לא הוצאתי מילה חסמתם כי דיברתי מלא בשבילכם למתני מותר להגיד לי תתחפפי ולי אסור להוציא מילה אתם חבורה של ברברים מוצצים וחסר לכם שאחרי החצי שעה אתם חוסמים אותי שוב בלי שעשיתי משהו ציטוט [sIGPIC][/sIGPIC] Keep Calm And Be Proud ✌
Shiran פורסם אפריל 19, 2016 פורסם אפריל 19, 2016 למה לדבר לא יפה? אפשר לפתור את זה בלי קללות.. חוץ מזה, כשחוסמים חייב להיות סיבה.. למה גם להתעצבן? זה כולה אתר וירטואלי.. לא צריך לקחת קשה. ציטוט ♥
YoKoBlEt פורסם אפריל 19, 2016 Author פורסם אפריל 19, 2016 למה לדבר לא יפה? אפשר לפתור את זה בלי קללות.. חוץ מזה, כשחוסמים חייב להיות סיבה.. למה גם להתעצבן? זה כולה אתר וירטואלי.. לא צריך לקחת קשה. תסתכלי אבל תקוקסינלים האלה אני רק נכנסתי לחדר אחד הילדים שם התחיל להגיד לי תחליפי כינוי כי כתבתי פרייד באנגלית (גאווה) ולו לא עשו כלום אבל כשעניתי לו ''שקט'' אמרו שההתנהגות שלי לא מתאימה והעיפו אותי. סתם זונות שרמוטות. ואחד מהמשגיחים (מתני הקטין הילד נזלת הזה) אמר לי תתחפפי לחצי שעה. ציטוט [sIGPIC][/sIGPIC] Keep Calm And Be Proud ✌
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.